“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Is de deur op slot?

22 juni 2015
Onze uitvaartverzorgers kennen alle uitvaartmogelijkheden in Oldambt, Winschoten en Finsterwolde. Maak direct online een afspraak. Een column van Francien Weber, Yarden & Weber Uitvaartzorg Oldambt e.o.

Op de radio speelt op dit moment een spotje waarin je hoort dat een jong gezin op het strand zit en er verschrikt wordt geroepen of de deur wel op slot zit.

Eigen manier

Ja, de zomermaanden staan voor de deur. Een fijne tijd voor velen na alle drukte en stress van de afgelopen maanden. Tijd om samen met het gezin en vrienden te genieten van de buitenlucht. Dat kan thuis zijn, maar het kan ook (ver) weg zijn. In een hotel of op de camping, iedereen kiest zijn eigen manier van vakantie vieren.

Kies je uitvaarverzorger

Als kind hobbel je met pa en moe mee. Het is allemaal goed, zij betalen en je hebt plezier. Maar als je ouder wordt, dan kies je je eigen weg en hoef je niet meer in de auto mee naar Frankrijk, maar ga je naar de prachtige fjorden van Noorwegen. Zo kun je ook voor je eigen uitvaartverzorger kiezen.

Zelf regelen

Mensen zijn van oudsher aangesloten bij een vereniging omdat het van thuis uit zo geregeld is. De plaatselijke voetbalclub, zwemvereniging en uitvaartvereniging. Je zorgde dat je erbij hoorde. Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat je je daar ook prettig bij voelt. Je gaat meer zelf regelen en zoekt de club die bij je past. Heb je daar wel eens over nagedacht?

Vrij in je keuze

Je bent niet gebonden aan de keuze die vroeger voor je gemaakt is. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, stijlen en manieren om je laatste reis te maken. Breng ze in kaart, ga eens op stap om te vergelijken. Zet de voor- en nadelen op een rij. Net zoals je een vakantiereis voorbereidt en het allerbeste wilt, wil je toch ook een afscheid dat bij je past?

Mogelijkheden

Na de zomer worden de dagen korter en is er tijd om een afspraak te maken en hierover te praten. Ik kom graag bij je langs om de vele mogelijkheden die er zijn bij Yarden & Weber in kaart te brengen.

Fijne vakantie.

Francien Weber, Yarden & Weber Uitvaartzorg Oldambt e.o.