“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Openhuis

24 november 2016
In Doetinchem staan wij iedere maandag t/m donderdag voor u klaar om al uw uitvaartgerelateerde vragen te beantwoorden. Een column van Ineke Keizer, Yarden & Keizer Uitvaartzorg Doetinchem

Na een periode van verbouwen en alles wat daarbij komt kijken is nu ook het Informatiecentrum Yarden & Keizer klaar voor gebruik.

Tegelijkertijd opent Afscheidshuis Moira officieel haar deuren. Graag nodig ik u als lezer van mijn column van harte uit om een kijkje te komen nemen. Tevens kunt u kunstwerken bewonderen van Marie Reintjes, die haar schilderijen exposeert in Afscheidshuis Moira.

Informatiecentrum

Het Informatiecentrum is, met ingang van 31 oktober 2016, iedere maandag en donderdag van 10.00 tot 12.30 uur geopend. U kunt bij ons vrijblijvend binnenlopen en informatie krijgen over alles wat met de uitvaart te maken heeft. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitzoeken van een urn en kunnen wij u helpen bij de keuze van een herinneringssieraad. Wilt u uw uitvaartwensen vastleggen dan hebben wij voor u een eigenwensen formulier. Dit kunt u zelf of met hulp van ons invullen en thuis bewaren. Hiermee ontlast u uw nabestaanden én het geeft u rust.

Iedereen is bij ons welkom, ook als u geen uitvaartverzekering hebt of elders bent verzekerd. Als u liever een afspraak wilt maken kan dat natuurlijk ook. Belt u ons gerust, mailen kan natuurlijk ook.

Yarden & Keizer Uitvaartzorg werkt volgens het Keurmerk Uitvaartzorg. Wij zijn betrokken, professioneel en bieden ruimte en rust om samen met nabestaanden een waardig en mooi afscheid te organiseren.

Afscheidshuis Moira

Afscheidshuis Moira biedt de mogelijkheid om in huiselijke sfeer afscheid te nemen van uw dierbare. Er is een 24-uurs kamer beschikbaar die grenst aan de woonkamer, waarvan gedurende de opbaring gebruik kan worden gemaakt. U kunt op eigen gelegenheid, dag en nacht, in het pand terecht. Het is er licht, warm, modern en vooral gastvrij. Door de ligging van het pand, midden in Wehl, is het een goed bereikbare en veilige locatie.

Voor een klein gezelschap kan desgewenst de afscheidsplechtigheid in de woonkamer plaatsvinden.

Ineke Keizer, Yarden & Keizer Uitvaartzorg Doetinchem

Dit artikel is, voorzien van andere namen, gepubliceerd met toestemming van de familie.