“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook


bij haar afscheid voor een goede catering zorgen”

Ervaringen van onze klanten

Uw mening over de dienstverlening van onze uitvaartverzorgers vinden wij erg belangrijk. Regelmatig vragen wij onze klanten via onderzoeksbureau Ruigrok Netpanel hoe zij onze dienstverlening rond het verzorgen van de uitvaart hebben ervaren. Gemiddeld geven onze klanten een 9,2 voor de totale dienstverlening.

Wij nodigen u van harte uit om ook uw beoordeling te geven. Dat kan op Trustpilot.nl, een onafhankelijke beoordelingswebsite. Het neemt hooguit 3 minuten in beslag. Uw beoordeling helpt anderen bij het maken van een keuze voor een uitvaartverzorger. En u helpt ons om onze dienstverlening optimaal te houden en daar waar nodig te verbeteren.

Geef uw beoordeling op Trustpilot.nl

Klantervaringen

Hieronder een selectie van de beoordelingen van klanten die wij in 2018 op Trustpilot.nl ontvingen:

Een hele grote pluim!

We willen je hartelijk bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens de voorbereidingen en de perfecte uitvoering van de muziek en de foto's tijdens de uitvaartdienst! We zijn ook heel blij met de filmopname. Mooi gedaan! Kortom voor de uitvaartzorg een hele grote pluim!

Uitvaart zonder zorgen

Alles tot in de puntjes naar wens geregeld. Fijn om in die moeilijke tijd een organisatie te hebben die zoveel mogelijk van het geregel uit handen neemt.

Yarden denkt mee!

De uitvaartverzorger dacht fantastische mee. Yarden is zeer flexibel en heeft zelf prachtige intieme zalen. Een geweldig alternatief voor een zaal in het crematorium

Ondanks het grote verlies …

Ondanks het grote verlies, zeer mooie bijdrage aan het afscheid van onze dochter met alles er omheen. Het heeft ons goed gedaan, om zo’n waardig afscheid te ervaren. Het was voor ons een grote steun!

Veel echt persoonlijk contact gehad

Veel echt persoonlijk contact gehad. Ze hebben ons prima geholpen en ons het gevoel gegeven speciaal te zijn!

Zijn zeer tevreden

Zijn zeer tevreden. Alles is uitstekend verlopen. De uitvaartverzorger heeft werkelijk alles gedaan m het ons zo makkelijk mogelijk te maken. Zeer veel respect hiervoor!

Prima verzorgde uitvaart

Ik kan niet anders zeggen dan dat de uitvaart naar onze wensen is geregeld, met tips daar waar nodig. Wij hebben er een goed gevoel over. Het feit dat er geen polis bij Yarden was, maakt naar ons idee geen verschil …

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Uitvaartverzorgers

Een Yarden uitvaartverzorger staat u bij met ideeën, biedt een luisterend oor en helpt u met alle praktische zaken.

Wilt u meer weten over onze uitvaartverzorgers?

Lees meer