"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Toon van der Velden

Uitvaartverzorger Toon van der Velden Elke uitvaart is uniek, met iedere keer weer een nieuwe uitdaging voor mij.
Afspraak maken met Toon van der Velden?
K 040 286 1383, 040 286 1383,

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Toon van der Velden?

Toon: "Misschien klinkt het arrogant, maar de meeste mensen zeggen over mij: deskundig, betrokken, vertrouwd, eerlijk, gemeend, warm, prettig in de omgang, en een luisterend oor…..

Jullie Toon is ook onze Toon geworden

Waarom is Toon uitvaartverzorger geworden?

Toon: "Vanuit mijn verpleegkundige achtergrond via ziekenhuiszorg en bejaardenzorg naar uitvaartzorg. Van begeleiding en ondersteuning bij geboorte tot begeleiding en ondersteuning na het overlijden. Ronder kan een carrière-cirkel in mijn beleving niet zijn.

Door werkzaam te zijn in de gezondheidszorg, werd ik regelmatig geconfronteerd met de dood. In contacten met diverse uitvaatondernemingen, werd mij duidelijk dat er in die wereld nog veel zou moeten veranderen om de nabestaanden beter en intensiever te betrekken bij het afscheid van een dierbare.Toen de mogelijkheid zich voordeed om in de uitvaartzorg te gaan werken, heb ik die uitdaging met beide handen aangegrepen."

Wat kan uitvaartverzorger Toon voor u betekenen?

Toon: "Op het moment dat iemand een dierbare verliest, hem/haar met raad en daad bijstaan om zo samen een gepast en waardig mogelijk afscheid te laten plaatsvinden. Luisterend, samenvattend, adviserend, coördinerend, uitvoerend, begeleidend, ondersteunend en evaluerend  er zijn voor de nabestaanden."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Toon inschakelen?

Toon: "Laat ik zeggen dat ik me allround-uitvaartverzorger voel en ben. Elke uitvaart is uniek, met iedere keer weer een nieuwe uitdaging voor mij. Mijn voorkeur gaat uit naar de ouderen. Gezien mijn werkervaring en leeftijd, ligt daar een zeer goede klik."

Welke uitvaart staat Toon het meeste bij?

Toon: "De uitvaart van een jong stel, dat door een noodlottig vliegtuigongeluk om het leven is gekomen. Vooral omdat de ouders van een van hen zeer goede bekenden van mij zijn. Hierdoor was ik ook emotioneel zeer betrokken bij de regeling, begeleiding en uitvoering van de zeer drukke uitvaart."

Contact met Toon van der Velden

Toon werkt als uitvaartverzorger bij Van der Stappen uitvaartverzorging in Geldrop-Mierlo.

Neem contact op per e-mail

Mijn collega's

Vaak zijn mensen door emoties verdoofd of te vermoeid om de uitvaart de persoonlijke invulling te geven die juist zo mooi en waardevol is. Ik zie het als mijn taak om nabestaanden daarin te begeleiden. Maak kennis
Ik luister naar uw verhaal over uw dierbare en uw gezamenlijke wensen voor het afscheid. Die vertaal ik naar een passend en waardig afscheid dat bij u past. Maak kennis
Uitvaartverzorger Monique van Heesch Zoveel mensen, zoveel wensen.... Maak kennis
Uitvaartverzorger Wijnand Stuart Integriteit is voor mij heel belangrijk, het vertrouwen moet van 2 kanten komen. Maak kennis
Uitvaartverzorger Toon van der Velden Elke uitvaart is uniek, met iedere keer weer een nieuwe uitdaging voor mij. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?