"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Wijnand Stuart

Uitvaartverzorger Wijnand Stuart Integriteit is voor mij heel belangrijk, het vertrouwen moet van 2 kanten komen.
Afspraak maken met Wijnand Stuart?
K 040 221 2064 040 221 2064

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Wijnand Stuart?

Wijnand: "Regelmatig krijg ik te horen dat er voor iedereen voldoende ruimte is geweest en dat ze de rust die ik uitstraal fijn vinden. Betrokken en creatief zijn ook reacties die ik vaker terug hoor."

Wijnand bracht rust en zekerheid, tijdens de emoties en hectiek van het regelen van de uitvaart. Dankzij zijn steun hebben we er met elkaar een prachtig en passend afscheid van gemaakt.

Waarom is Wijnand uitvaartverzorger geworden?

Wijnand: "Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in de mensen om mij heen en wat hen bezighoudt. Dan denk ik aan de verschillende religies en culturen en wat dat met de mensen doet en hoe zij daar vorm aan geven in het dagelijks bestaan. Al deze ontmoetingen vanaf mijn jonge jaren hebben mij vele verschillende inzichten gegeven. Al de ervaringen die ik heb opgedaan in de horeca, creatieve en de zorgsector hebben me geleerd om deze inzichten ook te gebruiken. Voor mij ligt geboren worden en sterven erg dicht bij elkaar. In beide situaties is de toekomst voor de omgeving nieuw en onbekend. Het is fijn om in deze dagen mensen bij te mogen staan, te adviseren en te begeleiden op een nieuw punt in hun leven."

Wat kan uitvaartverzorger Wijnand voor u betekenen?

Wijnand: "Mijn kracht is: door te luisteren en ruimte te geven tijdens de gesprekken in de dagen voor de uitvaart, samen met de nabestaanden een geheel te maken van de wensen die er zijn. Zo kan ieder zijn of haar kwaliteiten van zichzelf tot uiting laten komen in één van de vele processen die samen het geheel vormen in en om de uitvaart. Mijn plaats is daar waar ik nodig ben achter de schermen of om het geheel te leiden wat meer op de voorgrond."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Wijnand inschakelen?

Wijnand: "Iedere uitvaart is de 1e keer, zo is die dan ook altijd uniek of bijzonder, dezelfde uitvaart zal er nooit meer komen. Met dat besef geven we de uitvaart vorm. Juist in deze wereld waar alle verschillen in de samenleving aan het samensmelten zijn en gebruiken en gewoontes worden overgenomen en nieuwe vormen beginnen te krijgen, is het belangrijk om van alle markten thuis te zijn. Daardoor heb ik geen voorkeur en ben ik er voor iedereen."

Welke uitvaart staat Wijnand het meeste bij?

Wijnand: "Integriteit vind ik heel belangrijk, vertrouwen moet van 2 kanten komen. Ik zou graag voorbeelden van bijgebleven uitvaarten willen noemen, maar dat past me niet."

Contact met Wijnand Stuart

Wijnand werkt als uitvaartverzorger bij Van der Stappen uitvaartverzorging in Eindhoven.

Neem contact op per e-mail

Mijn collega's

Uitvaartverzorger Inge Kindt Ik vind het belangrijk om onzichtbaar aanwezig te zijn als steun voor de nabestaanden. Maak kennis
Uitvaartverzorger Maarten Kindt Ik ben een echt mensen-mens. Empathie is mijn grootste kwaliteit. Maak kennis
Ik ben een gastheer in optima forma Maak kennis
Vaak zijn mensen door emoties verdoofd of te vermoeid om de uitvaart de persoonlijke invulling te geven die juist zo mooi en waardevol is. Ik zie het als mijn taak om nabestaanden daarin te begeleiden. Maak kennis
Ik luister naar uw verhaal over uw dierbare en uw gezamenlijke wensen voor het afscheid. Die vertaal ik naar een passend en waardig afscheid dat bij u past. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?