Yarden Utrecht

Uitvaartverzorger Marleen Sierhuis

Contact

Floridadreef 9
3565 AM Utrecht
Routebeschrijving

088 927 3610
E-mail

Logo Trustpilot

Lees hoe klanten de diensten van Yarden waarderen op review site Trustpilot.

Lees recensies

Begrafenis of crematie in Utrecht

Wilt u een persoonlijk afscheid? Wat dacht u van Domtorentjes bij de koffie of verstrooid worden op het FC-Utrecht-strooiveld? Maak kennis met onze uitvaartverzorgers en uitvaartlocaties. Zij kennen de tradities en gebruiken in uw regio. In de regio Utrecht kunt u terecht bij onze 2 uitvaartlocaties Crematorium Daelwijck en Uitvaartcentrum Utrecht. Deze locaties liggen naast elkaar aan de Floridadreef, zijn goed bereikbaar en liggen in een prachtig gedenkpark.

Crematorium Daelwijck is een karakteristiek gebouw. Vanaf de overdekte, verwarmde terrassen kijkt u uit op de mooie vijver met fontein. In de kleine en grote aula, 2 restaurants en het grand café is van alles mogelijk. Voor kleine en grote groepen. Wat zijn uw wensen voor de uitvaart? Onze uitvaartmedewerkers van Crematorium Daelwijck helpen u graag bij de invulling hiervan.
Uitvaartcentrum Utrecht is geschikt voor kleine en grote uitvaarten tot 300 gasten. U kunt op ieder tijdstip uw overleden dierbare bezoeken in onze 24-uurs opbaarkamer. Wat wilt u de gasten na de uitvaart serveren? Een uitgebreide lunch, koffie met een Domtorentje of een borrel met hapjes? Wij maken het graag klaar in onze grote keuken.

Uitvaart regelen in Utrecht

Uw uitvaartverzorger van Yarden in Utrecht helpt u bij het regelen van de uitvaart. En ondersteunt bij een afscheid waar u later met een goed gevoel op terugkijkt. Alle mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in de regio Utrecht zijn bij hem/haar bekend. Wilt u misschien bepaalde zaken zelf regelen? Samen bepaalt u wat u zelf doet en wat wij voor u regelen.

Yarden Uitvaartverzorging in Utrecht helpt u bij:

 • De uitvaart regelen
 • Verzorgen van de opbaring
 • Bloemen
 • Muziek verzamelen en controleren
 • Papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
 • Nazorg - verder na een afscheid

Maak direct een afspraak

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Utrecht

Floor van der Hoeven Als uitvaartverzorger wil ik samen met de familie een mooi, passend én persoonlijk afscheid verzorgen. Maak kennis
Hele kleine dingen persoonlijk maken, dat is wat mij drijft. Maak kennis
Een goed afscheid, helpt je verder. Maak kennis
Pas als je goed luistert, hoor je wat nabestaanden écht willen. Maak kennis
Het liefst doe ik net iets meer dan mensen verwachten. Maak kennis
Dit vak kies je niet zomaar, het zit in je. Maak kennis
uitvaartverzorger Dennis Bloemhard Een uitvaart zo persoonlijk maken, dat is mijn doel in mijn werk. Ieder mens is bijzonder op zijn of haar eigen manier. Maak kennis
Uitvaartverzorger Jeanette van der Lecq Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen van de familie. Maak kennis
Uitvaartverzorger Marleen Sierhuis Ik wil dat nabestaanden na de uitvaart kunnen zeggen ‘dit is precies zoals ik het voor ogen had’. Maak kennis

Yarden is ook: Gooische Uitvaartverzorging & Yarden, Yarden & Geersing en Yarden & van Oostrum.

Uw uitvaartwensen vastleggen

Als u er niet meer bent is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw laatste wensen zijn. Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Weet u bijvoorbeeld al of u begraven of gecremeerd wilt worden? Of u de rouwdienst in een uitvaartcentrum of kerk wilt houden? Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen?

Hulp bij het vastleggen van uw wensen


Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op 1 van onze locaties in uw regio: Crematorium Daelwijck of Uitvaartcentrum Utrecht.

Maak direct een afspraak

Zelf uw wensen invullen en bewerken

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download formulier

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Utrecht

Verzeker uw uitvaartkosten

Met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering verzekert u de kosten van een uitvaart. Zo zorgt u ervoor dat nabestaanden het afscheid kunnen regelen volgens uw uitvaartwensen. De uitvaartverzekering van Yarden is een flexibele verzekering met eenvoudige voorwaarden en een lage premie.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met de flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich voor een goed en waardig afscheid.

 • Altijd aan te passen bij veranderde wensen
 • Uitkering in geld of vergoeden van de kosten van de uitvaart
 • Kinderen tot 21 jaar gratis mee te verzekeren
 • Vrije keuze in uitvaartverzorger en locatie
 • Dit is geen geldige geboortedatum. Vul uw geboortedatum in op de volgende manier: DD-MM-JJJJ

  Een datum mag niet in de toekomst liggen

  Een persoon mag niet ouder dan 80 jaar zijn

Persoon toevoegen

Wat kost een uitvaart in Utrecht?

Gebruik onze uitvaartcalculator om de gemiddelde uitvaartkosten in Utrecht en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen. De snelle of uitgebreide berekening wordt gemaakt op basis van uw persoonlijke uitvaartwensen.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden

Hoe bereidt u zich voor op het afscheid van een dierbare? Of op uw eigen dood? De vrijwilligers van Vereniging Yarden helpen u graag. Voor, tijdens en ook na de uitvaart. Zij kunnen u ook steunen bij het verwerken van het verlies van uw dierbare. Vereniging Yarden organiseert verschillende activiteiten in Utrecht over dood, afscheid en verlies in Utrecht. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Mogelijk zit er iets voor u bij?

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur