Nadenken over uw eigen uitvaart

Een goed afscheid helpt je verder. Dat geldt ook voor uw nabestaanden als ze afscheid van u moeten nemen. Door alvast uw uitvaartwensen in kaart te brengen, weten uw nabestaanden later welke keuzes zij kunnen maken. U kunt hen op deze manier alvast een hoop zorg uit handen nemen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw eigen uitvaart? Kijk eens bij de bijzondere uitvaarten die we al hebben verzorgd. Ook bent u van harte welkom op de bijeenkomsten die Vereniging Yarden organiseert.

Informatie over uw uitvaart

Om uw nabestaanden te helpen is het zinvol om uw uitvaartwensen alvast in kaart te brengen. Daar komen allerlei dingen bij kijken en er is veel om over na te denken. Yarden helpt u er graag bij.
Juridische hulp bij een sterfgeval

Gratis uitvaartconsulent

Wilt u eens praten over de ideeën voor uw uitvaart?

Zoek een consulent in uw buurt

Uw wensen vastleggen

Waarschijnlijk heeft u wel ideeën over uw uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan de muziek die er wordt gedraaid, bloemen waar u van houdt of de keuze voor een begrafenis of een crematie. Via Mijn Uitvaartwensen zorgt u ervoor dat uw nabestaanden weten wat uw ideeën over uw uitvaart zijn en of u bijvoorbeeld een testament heeft vastgelegd. Vereniging Yarden organiseert allerlei bijeenkomsten waar u inspiratie voor uw uitvaartwensen kunt opdoen.

okt

4

De dood komt steeds later

De dood komt steeds later

Hoe houd je regie over je leven als je getroffen wordt door een dodelijke ziekte? Wie beslist er dan over de behandeling? Kun je ingewikkelde behandelingen weigeren? Kortom: hoe zorg je dat alles zo verloopt als jij wilt?

De dood komt steeds later
  • Jaarlijks maken in Nederland ongeveer een miljoen mensen het overlijden van een dierbare mee. Honderdduizenden mensen krijgen te horen dat ze ernstig ziek zijn. Hoe gaan mensen om met deze enorme tegenslagen? Verder gaan na verlies. Hoe doe je dat?
  • Willem Glaudemans neemt tijdens deze lezing de deelnemers mee op zielenreis. Hij beschrijft hoe de ziel, nadat zij uit het lichaam is vertrokken, een reis maakt door de verschillende lichtsferen, tot zij terugkeert naar God, of de Bron. Wat gebeurt er met de ziel na de dood?

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Wat kost een uitvaart?

Om uw premie te berekenen hebben we uw geboortedatum nodig.

Begraven of cremeren?

Heeft u er al eens over nagedacht of u begraven of gecremeerd wil worden? Natuurlijk is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw wensen zijn, maar misschien wilt u er zelf ook wat meer over weten. Want wat gebeurt er eigenlijk precies tijdens een begrafenis of een crematie? En zijn er eigenlijk ook andere mogelijkheden?

Vrouw en kind overlijden nagedachtenis rouwverwerking steun

Yarden Blog: Resomeren

Bij resomeren wordt het lichaam van de overledene op een duurzame manier teruggegeven aan de natuur. Yarden zet zich in om dit mooie alternatief ook in Nederland mogelijk te maken, om nabestaanden meer keuzes te geven voor een goed afscheid.

Lees het blogartikel

Uitvaartcentrum met een prachtig uitzicht

Locaties in

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij een locatie in uw buurt?

Inspiratie voor een goed afscheid

Niemand is hetzelfde en een goed afscheid betekent voor iedereen iets anders. Wij denken graag met u mee om voor u of uw overleden dierbare het mooist denkbare afscheid te organiseren. Om u te inspireren vertellen we graag over de bijzondere uitvaarten die wij hebben verzorgd. Of bekijk de uitvaartthema’s en de voorbeelden van rouwrituelen die in culturen en religies voorkomen en die wij voor u kunnen verzorgen.

Mensen onder paraplu overzien begraafplaats

Inspirerende uitvaarten

De bijzondere afscheidsverhalen van anderen geven u een indruk van wat er allemaal mogelijk is

Bekijk de bijzondere uitvaarten

Laatste moment bij de overledene

Uitvaartthema's

Ideeën opdoen voor een persoonlijke en bijzondere uitvaart?

Bekijk de uitvaartthema's

Rouwrituelen

We hebben veel ervaring met bijzondere wensen vanuit culturen en religies. Hierbij is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Lees meer over rouwrituelen

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur