"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

sep

20

De (bijna-)dood ontrafeld

Lezing

In deze lezing neemt drs. Maureen Venselaar u mee op een wonderlijke 'laatste reis' aan de hand van een geheel nieuwe en unieke verklaring van de (bijna-)doodervaring.

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 19.00 uur
  • Aanvang activiteit 19.30 uur
  • Einde activiteit 21.30 uur

Yardenhuis van Brabant in Oosterhout, Florijnstraat 60, 4903 RM Oosterhout

Gratis toegang


Alternatieve data en/of locaties:

De (bijna-)doodervaring, een indrukwekkende ervaring op de grens van leven en dood. Uit het fysieke lichaam treden, bewust blijven en door een tunnel gaan, naar het licht. Hoe valt dit te duiden? Neurologisch? Bovennatuurlijk? Of toch nog anders? De lezing gaat over een geheel nieuwe verklaring van deze bijzondere ervaringen, in relatie tot de natuurwetenschap en levensbeschouwingen.

U krijgt troostvolle en prachtige vergezichten te zien over het leven na de dood, waarbij de grens tussen leven en dood, tijd en eeuwigheid, hier en gene zijde, vervaagt. Ook worden er verhalen gedeeld van mensen met een dergelijke ervaring.

Positieve reacties

De lezing is bestemd voor nabestaanden, (uitvaart)zorgprofessionals en anderebelangstellenden en heeft tot nu toe veel positieve reacties opgeleverd: ‘indrukwekkend en boeiend’, ‘troostvol’, ‘voortreffelijk werk’, ‘de meest accurate wetenschappelijke verklaring ooit’, ‘fascinerende overeenkomsten tussen de (bijna-) doodervaring, de natuurwetenschap en levensbeschouwing.’

Over de spreker

Maureen Venselaar is geesteswetenschapper (studeerde af op de problematiek van jonge daklozen) en is 18 jaar geestelijk verzorgster geweest, Naar aanleiding van haar praktijkervaring is Venselaar een 10-jarige detailstudie begonnen naar de(bijna-)doodervaring en het leven na de dood. De nieuwe theorie is gepubliceerd in Nederland en de USA.

Komt u ook?

Vanaf 19.00 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden (via onderstaand formulier) is gewenst. De lezing wordt u aangeboden door Yarden.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen