"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

mrt

24

Digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data

Interactieve presentatie

Mag u (helpen bij) de vinger van een overledene om zijn of haar telefoon te ontgrendelen? Welke rechten hebben nabestaanden op abonnementen, accounts en e-mails van de overledene? Hoe zit het met de privacy na overlijden en wat kan of moet u zelf nu al regelen voor als u er straks niet meer bent?

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 19.00 uur
  • Aanvang activiteit 19.30 uur
  • Einde activiteit 21.00 uur

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden in Hilversum, Utrechtseweg 11, 1213 TK Hilversum

Gratis entree


Tijdens deze presentatie krijgt u inzichten in wet- en regelgeving en de huidige mogelijkheden en valkuilen zijn in deze digitale tijd. Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen met recente voorbeelden en praktische tips die u nu al aan het denken zetten.

Sander van der Meer verzorgt de presentatie, hij heeft ervaring met forensische opsporing, is gastdocent voor uitvaartopleidingen en geregeld te horen en te zien op radio en TV. Met Digitale Nazorg ondersteunt hij niet alleen nabestaanden bij toegang tot de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data op apparatuur of in de cloud van de overledene, maar adviseert hij ook de Tweede Kamer over deze items in nieuwe wetgeving.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen