"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

jun

3

Een nieuwe liefde na de dood van je partner | Buchten

Lezing

Verliefd worden terwijl je rouwt om je overleden partner. Mag dat? Wat zegt dat over je liefde en hoe ga je om met reacties uit je omgeving? Een lezing van rouwdeskundige Maria de Greef.

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 19.30 uur
  • Aanvang activiteit 20.00 uur
  • Einde activiteit 22.00 uur

Afscheidshuis De Hoeskamer Buchten, Dorpstraat 53, 6122 CE Buchten

Gratis entree


Kan dat wel? Verliefd worden terwijl je rouwt om je overleden partner? Wat zegt dat over je liefde voor je gestorven partner? En hoe ga je om met de reacties in je omgeving? Rouwdeskundige Maria de Greef geeft in haar lezing antwoord op deze en andere vragen.

Jaarlijks verliezen in Nederland zo’n 55.000 mensen hun partner. Velen vinden daarna opnieuw de liefde. Soms duurt dat jaren, soms gebeurt het snel. Aan de hand van persoonlijke verhalen beschrijft Maria de Greef hoe mensen dit nieuwe geluk beleven. Ook haar eigen ervaringen in de zoektocht naar nieuw geluk komen aan bod. Daarnaast deelt zij de meest actuele theorie over en inzichten op hechting en rouw.

Vanaf 19.00 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee met lekkers. De toegang is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen