"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

nov

13

Sterven en erven

Lezing

De heren Loe Lambrichts (NVVE) en Jack van den Heuvel verbinden twee interessante thema’s aan elkaar: euthanasie en erfrecht.

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 19.30 uur
  • Aanvang activiteit 20.00 uur
  • Einde activiteit 21.30 uur

Novotel Maastricht, Sibemaweg 10, 6227 AH Maastricht

Gratis toegang


Iedereen weet dat hij eens zal sterven. Maar onder welke omstandigheden dat gebeurt, weet niemand. Op hoge leeftijd in je slaap overlijden is voor velen een mooie dood. Maar je kunt ook ongeneeslijk ziek worden, een hartstilstand krijgen, dement worden of in coma raken. Hoe zorg je dán voor een goede dood? De heer Loe Lambrichts (NVVE) geeft in zijn lezing antwoord op deze vraag en legt uit hoe je verwarring rondom het
eigen levenseinde kunt voorkomen.

(On)mogelijkheden van het Nederlandse Erfrecht

Het overlijden van een dierbare heeft naast emotionele gevolgen ook wettelijke consequenties voor de nabestaanden: de nalatenschap moet geregeld worden. Het Nederlands Erfrecht regelt de nalatenschap automatisch, maar er zijn veel mogelijkheden om hiervan af te wijken. Oud-notariëel medewerker Personen- en familierecht Jack van den Heuvel biedt een verhelderend inzicht in de vele (on)mogelijkheden van het vernieuwde Nederlandse Erfrecht.

Komt u ook?

Vanaf 19.30 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden (via onderstaand formulier) is gewenst. De bijeenkomst wordt u aangeboden door Vereniging Yarden.





Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen