"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

nov

26

'Orgaandonatie' door Ineke Koedam

Lezing

Veel aandacht gaat in de werving van orgaandonoren uit naar de medisch technische mogelijkheden en de emotionele kanten. Bent u al donor?

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 13.30 uur
  • Aanvang activiteit 14.00 uur
  • Einde activiteit 16.00 uur

Yarden Huis van Brabant in Oosterhout, Florijnstraat 60, 4903 RM Oosterhout

Gratis toegang


Ben jij al donor? Met die vraag lijkt het volstrekt normaal om je organen af te staan en dat als je dat niet doet, je eigenlijk niet sociaal bent.

Maar wat betekent orgaandonatie voor de donor? En wat doet het met de naasten? Het registreren als donor doe je niet zomaar. Het is belangrijk om een bewuste en weloverwogen keuze te maken. Bij donoren leven vaak nog veel vragen en onbewuste bezwaren. Welke immateriële consequenties heeft orgaandonatie? Wat hebben wij nodig als we sterven? Geestelijk begeleider en oud hospicecoördinator Ineke Koedam bespreekt deze en nog veel meer vragen tijdens haar lezing.

Doelgroep

Iedereen die twijfels heeft zich te registreren als donor, vragen heeft rondom orgaandonatie en onzeker is over wat dit betekent voor het eigen sterfproces en voor de naasten.

Over de spreker

Ineke Koedam heeft sinds 2003 haar eigen praktijk Weerschijn voor sterven, afscheid en rouw. In 2016 richtte zij het Landelijk Expertisecentrum Sterven op. Zij is als adviseur verbonden aan de Stichting Bezinning Orgaandonatie. Ineke schreef o.a. ‘Een andere kijk op orgaandonatie. Verkenningen van het stervensproces’.

Komt u ook?

Vanaf 13.30 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden (via onderstaand formulier) is gewenst. De lezing wordt u aangeboden door Yarden.

Word vrijwilliger! Kijk op: www.yarden.nl/word-vrijwilliger

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur