"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

jun

26

Luizterverhaal

Bijeenkomst

Alles begint bij een memorabele gebeurtenis. We willen u graag laten kennismaken met een zeer originele manier om een afscheid muzikaal vorm te geven.

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 19.30 uur
  • Aanvang activiteit 20.00 uur
  • Einde activiteit 21.30 uur

Slot Oostende, Singelstraat 5, 4461 HZ Goes

Gratis toegang


Luizterverhaal vertelt op muzikale wijze de belangrijkste gebeurtenissen in iemands leven. Ook is het een unieke gelegenheid om mensen te bedanken die een belangrijke rol in het leven van de overledene hebben gespeeld.

Over Luizterverhaal

Luizterverhaal is bedacht door zangeres Jolanda Bazen en pianist Jörgen Versteeg (duo Luizter). In september 2014 werden zij gevraagd om een kort theaterprogramma te presenteren tijdens Cultuur Carrousel van Lionsclub Bergen op Zoom. Voorheen bracht Luizter voornamelijk live achtergrondmuziek en nu werd er gevraagd om op de voorgrond te treden. Jolanda Bazen schreef een Luizterverhaal over ‘The circle of life’ waarbij alle belangrijke momenten uit een mensenleven in sneltreinvaart voorbij kwamen. Ieder hoofdstuk werd afgesloten met een live gezongen bijpassend fragment uit een bekende popsong. Hierdoor ankeren de momenten en kunnen gasten zich identificeren met het verhaal. De combinatie van gesproken tekst en live gezongen liedjes zorgt dat iedereen wordt geraakt.

Zie hieronder het Luizterverhaal van Rico Verhoeven.

Yarden Afscheidsprijs 2017

Luizterverhaal is de winnaar van de Yarden Afscheidsprijs Publieksprijs in 2017.

Komt u ook?

Vanaf 19.30 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden (via onderstaand formulier) is gewenst. De bijeenkomst wordt u aangeboden door Vereniging Yarden.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen