"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

mei

31

'Mentale weerbaarheid'

Workshop

Tijdens deze workshop krijgt u uitleg over de stress die kan ontstaan na het verlies van een dierbare. Daarnaast leert u enkele praktische oefeningen die u kunnen helpen om stress te verminderen.

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 15:30 uur
  • Aanvang activiteit 16:00 uur
  • Einde activiteit 18:00 uur

Congrescentrum Het Forum, Elmpterweg 50, 6042 KL Roermond

Gratis toegang


Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. Dit kan heel ingrijpend zijn, met bijbehorende gevoelens van verdriet, ongeloof, boosheid, angst en misschien teleurstelling of schuldgevoel. Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar.

Tijdens deze workshop krijgt u uitleg over de stress die kan ontstaan na het verlies van een dierbare. Daarnaast leert u enkele praktische oefeningen die u kunnen helpen om stress te verminderen. StressWise wil graag dat mensen weer van het leven leren houden. Vanuit medeleven, vertrouwen, toegankelijkheid, humor en aandacht helpen zij mensen om van stress naar ontspanning te komen. De aanpak van StressWise is gebaseerd op nieuwe en wetenschappelijke trainingen, psychologische hulp, methodieken, therapie├źn en mindfulness. Zij gaan uit van uw eigen kracht.

Over StressWise

StressWise gelooft dat stress bij tegenslag en verlies normaal is en bij het leven hoort. Het is belangrijk om weer van het leven te leren houden, hoe moeilijk dit ook is na een verlies. StressWise helpt hier graag bij. Met 16 locaties in Nederland is StressWise altijd bij u in de buurt.

Vanaf 15.30 kunt u genieten van een kopje koffie/thee. Vooraf aanmelden (via onderstaand formulier) is gewenst, omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.


Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8:00 tot 21:00 uur
Bel mij terug08:00-21:00 (ma t/m zo)
Chat online08:00-21:00 (ma t/m zo)
WhatsApp met ons08:00-17:00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur