"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

sep

25

Mindfulness bij stress door verlies

Workshop

Tijdens deze workshop mindfulness in Diepenveen krijgt u handvatten die u kunnen helpen om te gaan met stress als gevolg van een verlies.

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 19.00 uur
  • Aanvang activiteit 19.30 uur
  • Einde activiteit 21.30 uur

Yardenhuis Steenbrugge, Raalterweg 27-29, 7431 PA Diepenveen

Gratis toegangIedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. Het verlies van een dierbare kan heel ingrijpend zijn, met bijbehorende gevoelens van verdriet, ongeloof, boosheid, angst en misschien teleurstelling of schuldgevoel. Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar. Met hulp van StressWise leert u om te gaan met de stress die het verlies bij u veroorzaakt. De aanpak van StressWise is gebaseerd op nieuwe en wetenschappelijke trainingen, psychologische hulp, methodieken, therapie├źn en mindfulness. Zij gaan uit van uw eigen kracht. Tijdens de workshop worden enkele praktische oefeningen behandeld die u thuis kunt gebruiken om uw stress te verminderen.

Over StressWise

StressWise gelooft dat stress bij tegenslag en verlies normaal is en bij het leven hoort. Het is van groot belang om wijs met deze tegenslag om te kunnen gaan om gezond en veerkrachtig te leven, hoe moeilijk dit ook is na een verlies. StressWise helpt hier graag bij. Met 16 locaties in Nederland is StressWise altijd bij u in de buurt.

Komt u ook?

Vanaf 19.00 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Omdat de workshop in een kleine en veilige groepsgrootte wordt gegeven, is vooraf aanmelden (via onderstaand formulier) noodzakelijk.Mindfulness bij stress door verlies

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen