"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

okt

17

Orgaandonatie | Ineke Koedam

Lezing

In 2020 wordt de nieuwe Donorwet van kracht. Dat betekent dat u automatisch orgaandonor bent, mits u anders heeft aangegeven. Tijdens deze bijeenkomst worden de voors en tegens van orgaandonatie.

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 19.30 uur
  • Aanvang activiteit 20.00 uur
  • Einde activiteit 22.00 uur

Momenten van leven, Utrechtsestraat 43, 3401 CT IJsselstein

Gratis toegang


Alternatieve data en/of locaties:

Bent u al donor? Met die vraag lijkt het normaal om uw organen af te staan. Maar wat als je hierover twijfels hebt? Wat betekent orgaandonatie eigenlijk voor de donor? En wat doet het met de naasten? Het is belangrijk om bewust en weloverwogen te kiezen voor donorregistratie.

Bij donoren leven vaak nog veel vragen en onbewuste bezwaren. Welke immateriële consequenties heeft orgaandonatie? Wat hebben wij nodig als we sterven? Geestelijk begeleider en oud hospicecoördinator Ineke Koedam bespreekt deze en nog veel meer vragen tijdens haar lezing.

Doelgroep

Iedereen die twijfels heeft zich te registreren als donor, vragen heeft rondom orgaandonatie en onzeker is over wat dit betekent voor het eigen sterfproces en voor de naasten.

Over de spreker

Ineke Koedam heeft sinds 2003 haar eigen praktijk Weerschijn voor sterven, afscheid en rouw. In 2016 richtte zij het Landelijk Expertisecentrum Sterven op. Zij is als adviseur verbonden aan de Stichting Bezinning Orgaandonatie. Ineke schreef o.a. ‘Een andere kijk op orgaandonatie. Verkenningen van het stervensproces’.

Komt u ook?

Vanaf 19.30 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden (via onderstaand formulier) is gewenst. De lezing wordt u aangeboden door Vereniging Yarden.

Bereikbaarheid

De locatie is met de auto goed bereikbaar. U kunt uw auto parkeren in parkeergarage Eiteren. De loopafstand vanaf de parkeergarage nara de locatie is ongeveer 30 meter.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen