"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

okt

22

De reis van de ziel na de dood | Naaldwijk

Lezing

Willem Glaudemans neemt tijdens deze lezing de deelnemers mee op zielenreis. Hij beschrijft hoe de ziel, nadat zij uit het lichaam is vertrokken, een reis maakt door de verschillende lichtsferen, tot zij terugkeert naar God, of de Bron. Gebaseerd op bijna-doodervaringen.

AANMELDEN
  • Zaal open vanaf 19.30 uur
  • Aanvang activiteit 20.00 uur
  • Einde activiteit 22.00 uur

Bij5 Pleincentrum, Wilhelminaplein 8, 2671 GR Naaldwijk

Gratis entree


Willem Glaudemans neemt tijdens deze lezing de deelnemers mee op zielenreis. Op basis van zijn ‘Boek van het Eeuwige leven - Een cursus in sterven’ beschrijft hij deze reis. Hoe de ziel, nadat zij uit het lichaam is vertrokken, een reis maakt door de verschillende lichtsferen, tot zij terugkeert naar God, of de Bron.

Tijdens deze zielenreis staat Glaudemans ook stil bij de Levensschouw: hoe de ziel aan gene zijde terugkijkt op haar leven, waar ze tekortschoot en wat ze met liefde heeft gedaan. Voor mensen die met stervenden en hun dierbaren werken is dit belangrijke informatie.

Deze lezing is dan ook bedoeld voor stervensbegeleiders, geestelijk begeleiders, hospicemedewerkers, maar zeker ook voor nabestaanden en andere belangstellenden.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw aanmelding te bevestigen