"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Jongerenparticipatie, draag jouw steentje bij!

Als vrijwilliger van Yarden zet je je met hart en ziel in, voor, tijdens en na een afscheid. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor ons landelijke netwerk.

Als vrijwilliger kun je doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat bij je past. Bijvoorbeeld door het bieden van nazorg.

Meld je aan als vrijwilliger

Vrijwilliger zijn geeft voldoening

Onze vrijwilligers zijn een steunpilaar, bieden een luisterend oor en inspireren anderen. We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons daarbij kunnen helpen.

Wat Yarden biedt

  • Bij Yarden bieden wij jou de ruimte om er voor anderen te zijn
  • Als vrijwilliger maak je onderdeel uit van een betrokken en enthousiast team
  • Wij helpen je mee te bouwen aan je persoonlijke en professionele netwerk
  • Je maakt onderdeel uit van de Vereniging Yarden
  • Je krijgt een onkostenvergoeding, professionele begeleiding en een schade- en ongevallenverzekering.
  • We bieden passende trainingen via het Yarden college.

Jij bent de vrijwilliger die we zoeken

Wij werken graag aan een duurzame samenwerking met onze vrijwilligers. Vrijwilligers uit alle culturen en gemeenschappen en met alle levensovertuigingen zijn welkom. Het is belangrijk dat je er wilt zijn voor anderen en goed om kunt gaan met emoties en verdriet. Neem je daarnaast graag initiatief, vind je het leuk om te organiseren, ben je representatief en heb je tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ontmoet Yarden vrijwilligers

In korte films delen enkele vrijwilligers wat zij doen en wat hen inspireert.

Bekijk de films

Vrijwilligersfuncties op 2 gebieden

De vrijwilligersfuncties van Yarden zijn in te delen in 2 verschillende richtingen. In welke richting wil jij aan de slag als vrijwilliger?

1. Hoofdbestuur & Ledenraad

Om ervoor te zorgen dat Vereniging Yarden goed geleid wordt en de belangen van de leden worden beschermd, zijn er 2 bestuursorganen actief: het hoofdbestuur en de ledenraad.

Meer over Yarden Hoofdbestuur & Ledenraad

2. Nazorg

Wij zijn er in tijden dat nabestaanden het moeilijk hebben. Wil jij hulp bieden bij rouwverwerking en het verlies van nabestaanden dragelijker maken? Overweeg dan een vrijwilligersfunctie in nazorg.

Meer over Yarden Nazorg

Meld je nu aan als vrijwilliger

Aanmelden kan eenvoudig online. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. In een persoonlijke afspraak wordt gekeken naar wie jij bent, waar jij goed in bent en wat er bij jou past. Heb je vragen? Neem dan contact op via: wordvrijwilliger@yarden.nl.

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER

Vrijwilligerswerk en een UWV-uitkering

Yarden is niet aangesloten bij ANBI en voldoet niet aan de SBBI regels. Het vervullen van vrijwilligerswerk bij Yarden kan gevolgen hebben voor de hoogte van jouw WW-uitkering. Bekijk de UWV film voor meer informatie.


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, stuurt u een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben.

Bezoek onze website