"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

Ledenaanbieding

Lid zijn van de Vereniging Yarden heeft een aantal voordelen. We bieden onze leden graag iets extra’s, daarom krijgt u van ons een mooie korting op speciaal geselecteerde evenementen en producten.

Natuurkracht: speciale wandelingen (gratis)

Yarden en Natuurmonumenten laten u graag kennismaken met de helende werking van de natuur! Want beweging en buitenlucht doen de mens goed. Ze hebben een positieve uitwerking op ons welzijn, juist bij neerslachtigheid en in situaties van verdriet en rouw.

Rust en bezinning

Een heerlijke wandeling door het bos, een fietstocht door de polder of uitwaaien op het strand; het helpt de zinnen te verzetten en geeft rust in het hoofd. De natuur is ook een uitgelezen plek voor bezinning en herdenking. Alleen, in stilte, op een bankje in het bos. Of juist tijdens een gezamenlijke wandeling, waarbij verhalen of herinneringen worden uitgewisseld en emoties gedeeld.

De natuur in met een boswachter

Vanwege de belangrijke, helende rol die de natuur bij verliesverwerking kan spelen, willen we de natuur graag toegankelijker maken voor onze leden. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Natuurmonumenten en bieden we onze leden de mogelijkheid om onder begeleiding van een boswachter kennis te maken met de prachtige natuurgebieden in ons land.

Deelnemen aan een wandeling?

Yarden en Natuurmonumenten organiseren diverse wandelingen voor leden van Vereniging Yarden. In iedere Yarden-regio organiseren we een wandeling, dus er is altijd een bij u in de buurt. Deelname is gratis en er kunnen maximaal 20 personen per wandeling meedoen. U kunt zich opgeven via ledenaanbieding@yarden.nl. Vergeet niet om naast uw contactgegevens ook de wandeling van uw voorkeur te vermelden.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe wandelingen gepland. Zodra de data bekend zijn, vermelden we ze op deze pagina.

Kortingen voor Yarden-leden

Naast de gratis wandelingen krijgen leden van Yarden ook regelmatig korting op bijzondere producten. Denk bijvoorbeeld aan CD's waarop nummers staan die vaak bij uitvaarten worden gevraagd. Of aan boeken met thema's als afscheid nemen en de dood.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben.

Bezoek onze website