"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

Over onze vereniging

Vereniging Yarden heeft als doel om u voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk te helpen, ondersteunen en te inspireren. Hiervoor organiseren we onder meer jaarlijks ruim 100 activiteiten. Elk lid kan invloed uitoefenen op de koers van onze uitvaartorganisatie, want de vereniging is grootaandeelhouder van Yarden.

De organisatie

Onze vereniging werkt uitsluitend met vrijwilligers die bijvoorbeeld actief zijn in de Ledenraad, het Hoofdbestuur, het regionale activiteitenbestuur of als uitvaartconsulent. Hieronder leest u meer over de structuur van de Vereniging Yarden. Ook vrijwilliger worden?

Meld u nu aan

Ledenraad

Uit elke regio zitten er 3 afgevaardigden in de Ledenraad. Deze stelt het verenigingsbeleid vast aan de hand van ingediende voorstellen van het Hoofdbestuur en toetst de uitvoering ervan. De Ledenraad benoemt het Hoofdbestuur.

Hoofdbestuur

Het Hoofdbestuur is verantwoordelijk voor de landelijke plannen en de uitvoering daarvan. Daarnaast is het Hoofdbestuur ambassadeur bij relevante organisaties en groeperingen. De rol van aandeelhouder wordt voor de vereniging vervuld door het Hoofdbestuur. De leden van het Hoofdbestuur worden benoemd door de Ledenraad.

Regionaal Activiteiten Bestuur

De verantwoordelijkheid voor de programmering en uitvoering van de regionale activiteiten ligt bij het Regionale Activiteiten Bestuur.

Vrijwilligers

Vereniging Yarden heeft betrokken vrijwilligers door het hele land. Zij bieden nabestaanden ondersteuning tijdens de periode rondom het overlijden en organiseren activiteiten zoals voorlichtingsavonden en themadagen.


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, bel gratis 0800 1292 of stuur een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden