"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Wilt u activiteitenontwikkelaar worden?

Onze organisatie groeit continu mee met actuele ontwikkelingen en behoeften. Als bestuurslid activiteitenontwikkelaar speelt u hierop in door proactief nieuwe voorlichtingsactiviteiten te ontwikkelen, op inhoud en vorm. U draagt uw steentje bij aan de voorbereiding, organisatie en uitvoering ervan. Daarnaast verbetert u de kwaliteit en het bereik van de activiteiten en spreidt u ze over de regio om Yarden zichtbaarder te maken.

Meld u aan

Ondersteuning en organisatie

U wordt bij uw werkzaamheden ondersteund door een relatiemanager van Team Verenigingszaken. Om alles goed af te stemmen, zijn er gemiddeld 8 avondvergaderingen per jaar van het Regionale Activiteiten Bestuur. Door middel van opleidingen en trainingen kunt u zich verder ontwikkelen. Gemiddeld kost deze uitdagende vrijwilligersfunctie u 10 uur per maand. We bieden een goede onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie bent u een echte initiator. Een zelfstandige en organisatorisch sterke teamplayer, die betrokken is bij de organisatie en bruist van de creativiteit. Daarnaast beheerst u MS-Office, kunt u overweg met social media en bent u communicatief sterk in woord en geschrift.

Wilt u weten in welke regio’s we nog een activiteitenontwikkelaar nodig hebben? Neem dan contact met ons op. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u nu aan


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, stuurt u een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben.

Bezoek onze website