"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Wilt u gastheer/gastvrouw worden?

Het Regionale Activiteiten Bestuur organiseert activiteiten die ‘praten over de dood’ stimuleren. In uw rol als gastvrouw/gastheer staat contact met anderen centraal.

Meld u aan

Uw taken

U heeft nauw contact met leden van het bestuur en zorgt ervoor dat de zinvolle activiteiten goed verlopen. U ontvangt bijvoorbeeld bezoekers en staat ze netjes te woord. Daarnaast opent en sluit u de activiteiten op een professionele manier. Ook deelt u evaluatieformulieren uit en neemt ze later weer in.

Deze vrijwilligersfunctie kost u een paar dagdelen per jaar. U kunt ook lid worden van het Regionale Activiteiten Bestuur, zodat u ook betrokken bent bij de ontwikkeling en organisatie van voorlichtingsactiviteiten. Voor deze vrijwilligersfunctie geldt een onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie bent u betrokken, dienstverlenend, communicatief vaardig, vlot en representatief. U kunt goed organiseren, neemt graag initiatief en bent een enthousiaste teamplayer.

Heeft u interesse? Meld u nu aan. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u aan als vrijwilliger


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, stuurt u een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben.

Bezoek onze website