"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Wilt u gastheer/gastvrouw worden?

Het Regionale Activiteiten Bestuur organiseert activiteiten die ‘praten over de dood’ stimuleren. In uw rol als gastvrouw/gastheer staat contact met anderen centraal.

Meld u aan

Uw taken

U heeft nauw contact met leden van het bestuur en zorgt ervoor dat de zinvolle activiteiten goed verlopen. U ontvangt bijvoorbeeld bezoekers en staat ze netjes te woord. Daarnaast opent en sluit u de activiteiten op een professionele manier. Ook deelt u evaluatieformulieren uit en neemt ze later weer in.

Deze vrijwilligersfunctie kost u een paar dagdelen per jaar. U kunt ook lid worden van het Regionale Activiteiten Bestuur, zodat u ook betrokken bent bij de ontwikkeling en organisatie van voorlichtingsactiviteiten. Voor deze vrijwilligersfunctie geldt een onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie bent u betrokken, dienstverlenend, communicatief vaardig, vlot en representatief. U kunt goed organiseren, neemt graag initiatief en bent een enthousiaste teamplayer.

Heeft u interesse? Meld u nu aan. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u aan als vrijwilliger


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, bel gratis 0800 1292 of stuur een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden heeft als doel om u voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk te helpen, ondersteunen en te inspireren. Hiervoor organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks ruim 100 activiteiten.

Lees meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur