"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Wilt u pr-coördinator worden?

Als public relations coördinator bent u lid van het Regionale Activiteiten Bestuur en levert u een actieve bijdrage aan de promotie van voorlichtingsactiviteiten. Zo maakt u persberichten, flyers en posters, die in de regio worden verspreid. Via lokale media bijvoorbeeld, of online via social media. Hiervoor zet u uw bestaande contacten in of u bouwt aan een nieuw netwerk in de (uitvaart)zorgbranche. Vanzelfsprekend draagt u uw steentje bij aan de voorbereiding, organisatie en uitvoering van de voorlichtingsactiviteiten.

Waar nodig?

Er zijn vrijwilligersvacatures voor pr-coördinator van het activiteitenbestuur in Groningen, Overijssel, Noord-Brabant en Zeeland.

Meld u aan

Ondersteuning en organisatie

Heeft u promotiemiddelen nodig, dan ondersteunt de relatiemanager van Team Verenigingszaken u met professionele formats vanuit het bedrijf. Daarnaast heeft u contact met medewerkers van de divisies Uitvaartverzorging, Faciliteiten en Verzekeringen. Om alles goed af te stemmen, zijn er gemiddeld 8 avondvergaderingen per jaar van het Regionale Activiteiten Bestuur. Door middel van opleidingen en trainingen kunt u zich verder ontwikkelen. Gemiddeld kost deze uitdagende vrijwilligersfunctie u 8 uur per maand. We bieden een goede onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie bent u een echte initiator. Een zelfstandige en organisatorisch sterke teamplayer, die betrokken is bij de organisatie en bruist van de creativiteit. Daarnaast beheerst u MS-Office, kunt u overweg met social media en bent u communicatief vaardig in woord en geschrift.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u nu aan


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, bel gratis 0800 1292 of stuur een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden heeft als doel om u voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk te helpen, ondersteunen en te inspireren. Hiervoor organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks ruim 100 activiteiten.

Lees meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur