"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Wilt u pr-coördinator worden?

Als public relations coördinator bent u lid van het Regionale Activiteiten Bestuur en levert u een actieve bijdrage aan de promotie van voorlichtingsactiviteiten. Zo maakt u persberichten, flyers en posters, die in de regio worden verspreid. Via lokale media bijvoorbeeld, of online via social media. Hiervoor zet u uw bestaande contacten in of u bouwt aan een nieuw netwerk in de (uitvaart)zorgbranche. Vanzelfsprekend draagt u uw steentje bij aan de voorbereiding, organisatie en uitvoering van de voorlichtingsactiviteiten.

Waar nodig?

Er zijn vrijwilligersvacatures voor pr-coördinator van het activiteitenbestuur in Groningen, Overijssel, Noord-Brabant en Zeeland.

Meld u aan

Ondersteuning en organisatie

Heeft u promotiemiddelen nodig, dan ondersteunt de relatiemanager van Team Verenigingszaken u met professionele formats vanuit het bedrijf. Daarnaast heeft u contact met medewerkers van de divisies Uitvaartverzorging, Faciliteiten en Verzekeringen. Om alles goed af te stemmen, zijn er gemiddeld 8 avondvergaderingen per jaar van het Regionale Activiteiten Bestuur. Door middel van opleidingen en trainingen kunt u zich verder ontwikkelen. Gemiddeld kost deze uitdagende vrijwilligersfunctie u 8 uur per maand. We bieden een goede onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie bent u een echte initiator. Een zelfstandige en organisatorisch sterke teamplayer, die betrokken is bij de organisatie en bruist van de creativiteit. Daarnaast beheerst u MS-Office, kunt u overweg met social media en bent u communicatief vaardig in woord en geschrift.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u nu aan


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, bel gratis 0800 1292 of stuur een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden heeft als doel om u voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk te helpen, ondersteunen en te inspireren. Hiervoor organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks ruim 100 activiteiten.

Lees meer