"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

Wilt u secretaris worden?

Als Secretaris bent u verantwoordelijk voor de voorbereiding en afhandeling van de vergaderingen van het Regionale Activiteiten Bestuur. In overleg met de voorzitter verstuurt u de uitnodigingen, agenda en vergaderstukken aan betrokkenen. Tijdens vergaderingen maakt u de notulen en houdt u een actielijst bij. Daarnaast regelt u de in- en uitgaande post en verzorgt u overige schriftelijke communicatie van het Activiteiten Bestuur.

Waar nodig?

Er zijn vrijwilligersvacatures voor secretaris van het activiteitenbestuur in Groningen, Drenthe, Flevoland en Zeeland.

Meld u aan

Ondersteuning en organisatie

Om het jaarplan goed af te stemmen, vergadert het bestuur gemiddeld 8 avonden per jaar. U wordt bij uw werkzaamheden ondersteund door een relatiemanager van Team Verenigingszaken. Daarnaast draagt u uw steentje bij aan de voorbereiding, organisatie en uitvoering van voorlichtingsactiviteiten. Gemiddeld kost deze uitdagende vrijwilligersfunctie u 10 uur per maand. Door middel van opleidingen en trainingen kunt u zich verder ontwikkelen en we bieden een goede onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie bent u een echte initiator. Een zelfstandige en organisatorisch sterke teamplayer, die betrokken is bij de organisatie en bruist van de creativiteit. Daarnaast beheerst u MS-Office, kunt u overweg met social media en bent u communicatief vaardig in woord en geschrift.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u nu aan


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, stuurt u een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben.

Bezoek onze website