"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

Wilt u secretaris worden?

Als Secretaris bent u verantwoordelijk voor de voorbereiding en afhandeling van de vergaderingen van het Regionale Activiteiten Bestuur. In overleg met de voorzitter verstuurt u de uitnodigingen, agenda en vergaderstukken aan betrokkenen. Tijdens vergaderingen maakt u de notulen en houdt u een actielijst bij. Daarnaast regelt u de in- en uitgaande post en verzorgt u overige schriftelijke communicatie van het Activiteiten Bestuur.

Waar nodig?

Er zijn vrijwilligersvacatures voor secretaris van het activiteitenbestuur in Groningen, Drenthe, Flevoland en Zeeland.

Meld u aan

Ondersteuning en organisatie

Om het jaarplan goed af te stemmen, vergadert het bestuur gemiddeld 8 avonden per jaar. U wordt bij uw werkzaamheden ondersteund door een relatiemanager van Team Verenigingszaken. Daarnaast draagt u uw steentje bij aan de voorbereiding, organisatie en uitvoering van voorlichtingsactiviteiten. Gemiddeld kost deze uitdagende vrijwilligersfunctie u 10 uur per maand. Door middel van opleidingen en trainingen kunt u zich verder ontwikkelen en we bieden een goede onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie bent u een echte initiator. Een zelfstandige en organisatorisch sterke teamplayer, die betrokken is bij de organisatie en bruist van de creativiteit. Daarnaast beheerst u MS-Office, kunt u overweg met social media en bent u communicatief vaardig in woord en geschrift.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u nu aan


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, bel gratis 0800 1292 of stuur een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden heeft als doel om u voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk te helpen, ondersteunen en te inspireren. Hiervoor organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks ruim 100 activiteiten.

Lees meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur