"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Wilt u voorzitter worden?

Als voorzitter staat u aan het hoofd van het Regionale Activiteiten Bestuur. U leidt vergaderingen van het bestuur en heeft nauw contact met professionals van de Yarden-divisies Uitvaartverzorging, Faciliteiten en Verzekeringen. Daarnaast stimuleert u de leden van uw bestuur om in de regio op een goede manier invulling te geven aan het jaarplan dat u samen heeft opgesteld.

Waar nodig?

Er zijn vrijwilligersvacatures voor voorzitter van het activiteitenbestuur in Groningen, Overijssel en Zeeland.

Meld u aan

Ondersteuning en organisatie

Om alles goed af te stemmen, zijn er gemiddeld 8 avondvergaderingen per jaar van het Regionale Activiteiten Bestuur. Daarnaast draagt u uw steentje bij aan de voorbereiding, organisatie en uitvoering van voorlichtingsactiviteiten. Door middel van opleidingen en trainingen kunt u zich verder ontwikkelen. Daarnaast wordt u vanuit het bedrijf ondersteund door de relatiemanager van Team Verenigingszaken. Gemiddeld kost deze uitdagende vrijwilligersfunctie u 10 uur per maand. We bieden een goede onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heeft u overzicht, bent u zelfstandig en mondeling sterk. U dient te beschikken over cijfermatig inzicht, accuratesse en integriteit. Bovendien heeft u ervaring met (eenvoudige) geautomatiseerde systemen en het MS-Office pakket. Daarnaast bent u een enthousiaste teamplayer.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u nu aan


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, bel gratis 0800 1292 of stuur een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden heeft als doel om u voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk te helpen, ondersteunen en te inspireren. Hiervoor organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks ruim 100 activiteiten.

Lees meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur