"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Wilt u voorzitter worden?

Als voorzitter staat u aan het hoofd van het Regionale Activiteiten Bestuur. U leidt vergaderingen van het bestuur en heeft nauw contact met professionals van de Yarden-divisies Uitvaartverzorging, Faciliteiten en Verzekeringen. Daarnaast stimuleert u de leden van uw bestuur om in de regio op een goede manier invulling te geven aan het jaarplan dat u samen heeft opgesteld.

Waar nodig?

Er zijn vrijwilligersvacatures voor voorzitter van het activiteitenbestuur in Groningen, Overijssel en Zeeland.

Meld u aan

Ondersteuning en organisatie

Om alles goed af te stemmen, zijn er gemiddeld 8 avondvergaderingen per jaar van het Regionale Activiteiten Bestuur. Daarnaast draagt u uw steentje bij aan de voorbereiding, organisatie en uitvoering van voorlichtingsactiviteiten. Door middel van opleidingen en trainingen kunt u zich verder ontwikkelen. Daarnaast wordt u vanuit het bedrijf ondersteund door de relatiemanager van Team Verenigingszaken. Gemiddeld kost deze uitdagende vrijwilligersfunctie u 10 uur per maand. We bieden een goede onkostenvergoeding.

Heeft u deze eigenschappen?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heeft u overzicht, bent u zelfstandig en mondeling sterk. U dient te beschikken over cijfermatig inzicht, accuratesse en integriteit. Bovendien heeft u ervaring met (eenvoudige) geautomatiseerde systemen en het MS-Office pakket. Daarnaast bent u een enthousiaste teamplayer.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Bij de selectie bekijken we of uw profiel past bij de huidige samenstelling van het team.

Meld u nu aan


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, stuurt u een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben.

Bezoek onze website