"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Alkmaar, Den Helder, Schagen

Welke mogelijkheden zijn er voor een uitvaart in de regio Alkmaar? De uitvaartmedewerkers van Yarden adviseren u graag over alles rondom de uitvaart, de specifieke gebruiken en bijzondere mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Alkmaar, Den Helder of Schagen. Wij streven ernaar de uitvaart aan al uw wensen te laten voldoen.


Begrafenis of crematie in Alkmaar, Den Helder, Schagen

Welke uitvaartlocatie past bij uw wensen? In de regio Alkmaar, Den Helder en Schagen heeft Yarden 2 prachtige locaties voor een begrafenis of crematie: Yarden Uitvaartcentrum Alkmaar en Yarden Crematorium Schagerkogge.

Uitvaartcentrum Alkmaar
Yarden Uitvaartcentrum Alkmaar ligt aan de rand van Alkmaar, in een groene omgeving. Het gebouw is modern en gezellig ingericht. Wat zijn uw wensen voor de uitvaart? Wilt u graag bloemen en foto’s neerzetten, of tekeningen ophangen? Het is mogelijk in onze grote opbaarkamers. In de 24-uurs opbaarkamers kunt u met uw eigen sleutel op ieder tijdstip uw dierbare bezoeken.
Yardenhuis van Schagen voorheen Crematorium Schagerkogge ligt landelijk, net buiten Schagen. Het is een fijne plek om in alle rust afscheid te nemen. Vanuit de sfeervolle aula kijkt u uit de op de grote vijver. Wilt u graag buiten een afscheidsdienst houden? Dat kan in onze buitenaula. In het gedenkpark is een strooiveld en een kinderhofje.

Uitvaart regelen in Alkmaar, Den Helder, Schagen

De ervaren uitvaartmedewerkers van Yarden in Alkmaar, Den Helder en Schagen helpen u graag bij het regelen van de uitvaart. Zij weten precies wat er allemaal mogelijk is bij een begrafenis of crematie in de omgeving. Hoe wilt u dat het afscheid eruit ziet? Stap voor stap helpen onze uitvaartverzorgers u, vanaf het overlijden tot na de uitvaart.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers:

Een persoonlijk afscheid is loslaten in liefde. Maak kennis
Zoiets belangrijks moet in vertrouwde handen zijn. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Dick Meijer Een mooi afscheid blijft een waardevolle herinnering. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Weten uw nabestaanden wat uw laatste of uitvaartwensen zijn als u overlijdt? Bijvoorbeeld waar u begraven of gecremeerd wilt worden? Of welke muziek u wilt laten horen? Het is voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw wensen zijn, zodat zij uw uitvaart kunnen organiseren zoals u dat wilt. Want een goed afscheid helpt hen verder. Leg uw belangrijkste uitvaartwensen daarom vast.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locaties: Yarden Uitvaartcentrum Alkmaar en Yardenhuis van Schagen voorheen Crematorium Schagerkogge.

Zelf uw uitvaartwensen vastlegen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Noord-Holland:

Wat kost een uitvaart in Alkmaar, Den Helder, Schagen?

Wilt u weten hoeveel een begrafenis of crematie kost in de omgeving van Alkmaar, Den Helder en Schagen? Uw wensen bepalen de kosten van de uitvaart. Zo is een begrafenis vaak duurder dan een crematie. Gebruik de Yarden uitvaartkosten calculator om de kosten van een begrafenis of crematie te berekenen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Kies voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie.

Vereniging Yarden in Alkmaar, Den Helder, Schagen

Vereniging Yarden organiseert allerlei activiteiten over de dood, afscheid nemen en verliesverwerking. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Ook in de omgeving van Alkmaar, Den Helder en Schagen. U bent van harte welkom. Daarnaast staan de vrijwilligers van Vereniging Yarden voor u klaar om te helpen bij het laatste afscheid. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bijvoorbeeld met een gesprek of iets kleins als het schrijven van rouwkaarten.

Bekijk de agenda

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt