Yarden is er voor u in Alkmaar, Den Helder en Schagen, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Alkmaar, Den Helder, Schagen

De ervaren uitvaartmedewerkers van Yarden in Alkmaar, Den Helder en Schagen helpen u graag bij het regelen van de uitvaart. Zij weten precies wat er allemaal mogelijk is bij een begrafenis of crematie in de omgeving. Hoe wilt u dat het afscheid eruit ziet? Stap voor stap helpen onze uitvaartverzorgers u, vanaf het overlijden tot na de uitvaart.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft de uitvaart voor ons onvergetelijk gemaakt. Ze dacht met ons mee en kwam met mogelijkheden. De uitvaart werd zo voor ons klein, mooi en intiem.”

Joyce 

Begrafenis of crematie in Alkmaar, Den Helder, Schagen

Welke uitvaartlocatie past bij uw wensen? In de regio Alkmaar, Den Helder en Schagen heeft Yarden 2 prachtige locaties voor een begrafenis of crematie: Yarden Uitvaartcentrum Alkmaar en Yarden Crematorium Schagerkogge.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartcentrum Alkmaar

Yarden Uitvaartcentrum Alkmaar ligt aan de rand van Alkmaar, in een groene omgeving. Het gebouw is modern en gezellig ingericht. Wat zijn uw wensen voor de uitvaart? Wilt u graag bloemen en foto’s neerzetten, of tekeningen ophangen? Het is mogelijk in onze grote opbaarkamers. In de 24-uurs opbaarkamers kunt u met uw eigen sleutel op ieder tijdstip uw dierbare bezoeken.Yardenhuis van Schagen voorheen Crematorium Schagerkogge ligt landelijk, net buiten Schagen. Het is een fijne plek om in alle rust afscheid te nemen. Vanuit de sfeervolle aula kijkt u uit de op de grote vijver. Wilt u graag buiten een afscheidsdienst houden? Dat kan in onze buitenaula. In het gedenkpark is een strooiveld en een kinderhofje.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE