Yarden is er voor u in regio Almelo, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Almelo

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Yarden & Smelt Uitvaartzorg Almelo en omstreken is er om samen met u het afscheid op een liefdevolle en persoonlijke manier vorm te geven. Uw wens en de wens van de overledene staan daarbij centraal. Wij kunnen u adviseren over alle algemene zaken rondom de uitvaart en verliezen de specifieke gebruiken en bijzondere mogelijkheden die het gebied Almelo, Borne, Twenterand en Wierden te bieden heeft hierbij niet uit het oog.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Complimenten aan alle medewerkers voor de manier waarop zij de uitvaart van onze vader hebben verzorgd. De aandacht en steun hebben wij zeer gewaardeerd.”

Annemarieke

Uitvaartzorg in regio Almelo

Persoonlijke aandacht voor een persoonlijk afscheid

In de dienstverlening hecht Yarden & Smelt Uitvaartzorg veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom streven wij ernaar dat u bij ons steeds met dezelfde uitvaartbegeleider te maken heeft. Iemand die met u mee denkt, u adviseert en op basis van uw wensen de uitvaart voor u regelt. Na afloop van de uitvaart zal de uitvaartverzorger nog eenmaal met u contact hebben om de gehele uitvaart met u te evalueren. U kunt rekenen op onze toegewijde en professionele medewerkers.

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden & Smelt Uitvaartzorg

Yarden Uitvaartzorg Almelo en omstreken verzorgt uitvaarten in:

Aadorp Enter Vroomshoop
Almelo Geerdijk Wierden
Borne Hertme Westerhaar-Vriezenveensewijk
Bornerbroek Hoge Hexel Zenderen
Bruinehaar Notter Zuna
Den Ham Vriezenveen

Meer informatie of vragen?

Onze uitvaartverzorgers vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en zijn nabestaanden. Daarom staat u bij Yarden & Smelt Uitvaartzorg Almelo en omstreken centraal. Er zijn talloze uitvaartmogelijkheden in Almelo en omstreken. Wij luisteren goed en verzorgen de uitvaart conform uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring in een uitvaarthuis, uitvaartcentrum bij het crematorium in Almelo of thuis, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart; wij geven u graag advies over alle zaken rondom de uitvaart. Ook over specifieke gebruiken en bijzondere mogelijkheden in het gebied Almelo, Borne, Twenterand en Wierden kunnen wij u informeren en adviseren.

Opbaren in uitvaartcentrum Smelt: afscheid nemen in persoonlijke sfeer

In het mooie Yarden & Smelt uitvaartcentrum in Hengelo zijn twee mooie 24-uurskamers aanwezig. Hier kunt u foto’s of andere persoonlijke zaken een plaats geven, zodat de sfeer aansluit bij uw wensen. U mag hier zo vaak en zolang als u wenst bij uw dierbare zijn. Als u kiest voor een andere opbaarlocatie, bijvoorbeeld bij u thuis of een andere plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen wij dat uiteraard ook voor u regelen. Wij zijn bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de buurt en werken veel samen met de crematoria Twente in Almelo en Enschede.

Nazorg is belangrijk

Na de uitvaart kunnen wij u helpen met diverse vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking, of een opzegservice voor het eenvoudiger afhandelen van diverse administratieve zaken. Of vraag een gesprek aan met een van onze nazorgconsulenten.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE