"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging in Almelo

Een uitvaart is een persoonlijke gebeurtenis. Daarom staat u bij Yarden & Smelt Uitvaartzorg Almelo en omstreken centraal. Er zijn talloze uitvaartmogelijkheden in Almelo en omstreken. Wij adviseren u graag.


Man steunt op kist met bloemen

Man steunt op kist met bloemen

Rouw verwerken doe je samen

Elkaar steunen tijdens de uitvaart

Yarden & Smelt Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Yarden & Smelt Uitvaartzorg Almelo en omstreken is er om samen met u het afscheid op een liefdevolle en persoonlijke manier vorm te geven. Uw wens en de wens van de overledene staan daarbij centraal. Wij kunnen u adviseren over alle algemene zaken rondom de uitvaart en verliezen de specifieke gebruiken en bijzondere mogelijkheden die het gebied Almelo, Borne, Twenterand en Wierden te bieden heeft hierbij niet uit het oog.

Lees meer

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en zijn nabestaanden. Daarom staat u bij Yarden & Smelt Uitvaartzorg Almelo en omstreken centraal. Er zijn talloze uitvaartmogelijkheden in Almelo en omstreken. Wij luisteren goed en verzorgen de uitvaart conform uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring in een uitvaarthuis, uitvaartcentrum bij het crematorium in Almelo of thuis, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart; wij geven u graag advies over alle zaken rondom de uitvaart. Ook over specifieke gebruiken en bijzondere mogelijkheden in het gebied Almelo, Borne, Twenterand en Wierden kunnen wij u informeren en adviseren.

Persoonlijke aandacht voor een persoonlijk afscheid

In de dienstverlening hecht Yarden & Smelt Uitvaartzorg veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom streven wij ernaar dat u bij ons steeds met dezelfde uitvaartbegeleider te maken heeft. Iemand die met u mee denkt, u adviseert en op basis van uw wensen de uitvaart voor u regelt. Na afloop van de uitvaart zal de uitvaartverzorger nog eenmaal met u contact hebben om de gehele uitvaart met u te evalueren. U kunt rekenen op onze toegewijde en professionele medewerkers.

Opbaren in uitvaartcentrum Smelt: afscheid nemen in persoonlijke sfeer

In het mooie Yarden & Smelt uitvaartcentrum in Hengelo zijn twee mooie 24-uurskamers aanwezig. Hier kunt u foto’s of andere persoonlijke zaken een plaats geven, zodat de sfeer aansluit bij uw wensen. U mag hier zo vaak en zolang als u wenst bij uw dierbare zijn. Als u kiest voor een andere opbaarlocatie, bijvoorbeeld bij u thuis of een andere plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen wij dat uiteraard ook voor u regelen. Wij zijn bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de buurt en werken veel samen met de crematoria Twente in Almelo en Enschede.

Nazorg is belangrijk

Na de uitvaart kunnen wij u helpen met diverse vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking, of een opzegservice voor het eenvoudiger afhandelen van diverse administratieve zaken. Of vraag een gesprek aan met een van onze nazorgconsulenten.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden & Smelt Uitvaartzorg

Yarden Uitvaartzorg Almelo en omstreken verzorgt uitvaarten in:

Aadorp Enter Vroomshoop
Almelo Geerdijk Wierden
Borne Hertme Westerhaar-Vriezenveensewijk
Bornerbroek Hoge Hexel Zenderen
Bruinehaar Notter Zuna
Den Ham Vriezenveen

Meer informatie of vragen?

Onze uitvaartverzorgers vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Onze uitvaartverzorgers

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt