Yarden is er voor u in Almere-Stad, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Heeft u vragen over de voorgenome overname door DELA?

Coöperatie DELA is alsnog van plan om Yarden Uitvaartorganisatie over te nemen. Voor vragen over de de voorgenomen overname kunt u bellen met 0800 1292 of contact opnemen met de klantenservice van Yarden.

Crematie of begrafenis regelen in Almere Stad?

Yarden & de Ridder vindt het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op de verwerking van uw verlies. We nemen daarom alle tijd om het afscheid tot in detail vorm te geven. Samen met u. Voor hulp en advies bij uitvaarten in Almere Stad en omgeving, kunt u op ons rekenen.

Uw vaste aanspreekpunt

Vanaf het moment van overlijden tot en met de nazorg na de afscheidsplechtigheid, ben ik uw vaste aanspreekpunt. Mijn naam is Corine de Ridder, uitvaartverzorgster. Ik neem u alle praktische en organisatorische zaken uit handen, maak de noodzakelijke formaliteiten rond het overlijden in orde en bespreek uitgebreid met u hoe u het afscheid wilt vormgeven. Daar neem ik alle tijd voor, want ik vind het heel belangrijk dat het afscheid volledig naar uw wensen verloopt. Mij doel is om u alle zorgen rond het regelwerk uit handen te nemen. Maar, als u een aantal zaken rond het afscheid liever zelf wilt regelen, zoals de laatste verzorging of de afscheidsplechtigheid, kan dat natuurlijk ook. Ik sta u daarbij graag met raad en daad terzijde.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Complimenten voor de manier waarop zij de uitvaart van onze vader is verzorgd. De aandacht en steun hebben wij zeer gewaardeerd.”

Annemarieke

Uitvaartmogelijkheden in en rond Almere Stad

Het verzorgingsgebied van Yarden & de Ridder omvat primair Almere Stad. Als inwoner van Almere ben ik goed op de hoogte van de vele uitvaartmogelijkheden die deze stad te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld het Crematorium Almere in Almere-Kruidenwijk of het Centrum voor Uitvaartzorg Ölandhorst in Lelystad.

Maar ik adviseer u ook graag over alternatieve locaties voor de condoleance. Want hoe passend zou het zijn als u deze kunt laten plaatsvinden in het favoriete restaurant van de overledene? Of in zijn stamcafé of de kantine van de voetbalclub waar hij elk weekend te vinden was? Ook hierbij is uw inbreng leidend. Aan de hand van uw verhaal geef ik advies over de mogelijkheden en licht u in over de eventuele bijkomende kosten hiervoor.

Brede dienstverlening rond het afscheid

Omdat Yarden & de Ridder is ingebed in de landelijke uitvaartorganisatie Yarden, kunnen wij u een zeer brede dienstverlening rond het afscheid aanbieden. Kiest u voor thuisopbaring, of wilt u gebruikmaken van een opbaarkamer in een uitvaartcentrum? Twijfelt u over de locatie voor de begrafenis of crematie? Of wilt u meer informatie over de vele asbestemmingsmogelijkheden of nagedachtenisvormen? Wij kunnen het allemaal voor u regelen en geven u graag deskundig advies.

Contact

Yarden & de Ridder is er voor iedereen. Ook als u niet of elders bent verzekerd ben ik er voor u. Wilt u meer weten? U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.

NEEM CONTACT OP

Bereikbaarheid

Plan uw route naar Yarden & de Ridder Uitvaartzorg in Almere.

Bedrijfsgegevens

Yarden & de Ridder
Randstad 2108
1314 BL Almere
BTW nr NL001683440B28

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE