"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & de Ridder Uitvaartzorg

Bij Yarden & de Ridder Uitvaartzorg kennen wij géén ‘standaard uitvaart’ of een ‘afscheid zoals het hoort’. Wij vinden vooral ruimte voor uw eigen inbreng erg belangrijk als wij een begrafenis, crematie of religieuze dienst voor u verzorgen. Yarden & de Ridder werkt in Almere Stad en omgeving. U kunt ons 24/7 bereiken. Nabestaanden waarderen de dienstverlening van Corine de Ridder met een 9,3.


Heeft u vragen over de voorgenome overname door DELA?

Coöperatie DELA is alsnog van plan om Yarden Uitvaartorganisatie over te nemen. Voor vragen over de de voorgenomen overname kunt u bellen met 0800 1292 of contact opnemen met de klantenservice van Yarden.

Uitvaartverzorger Corine de Ridder Almere

Uitvaartverzorger Corine de Ridder Almere

Crematie of begrafenis regelen in Almere Stad?

Yarden & de Ridder vindt het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op de verwerking van uw verlies. We nemen daarom alle tijd om het afscheid tot in detail vorm te geven. Samen met u. Voor hulp en advies bij uitvaarten in Almere Stad en omgeving, kunt u op ons rekenen.

Uw vaste aanspreekpunt

Vanaf het moment van overlijden tot en met de nazorg na de afscheidsplechtigheid, ben ik uw vaste aanspreekpunt. Mijn naam is Corine de Ridder, uitvaartverzorgster. Ik neem u alle praktische en organisatorische zaken uit handen, maak de noodzakelijke formaliteiten rond het overlijden in orde en bespreek uitgebreid met u hoe u het afscheid wilt vormgeven. Daar neem ik alle tijd voor, want ik vind het heel belangrijk dat het afscheid volledig naar uw wensen verloopt. Mij doel is om u alle zorgen rond het regelwerk uit handen te nemen. Maar, als u een aantal zaken rond het afscheid liever zelf wilt regelen, zoals de laatste verzorging of de afscheidsplechtigheid, kan dat natuurlijk ook. Ik sta u daarbij graag met raad en daad terzijde.

Uitvaartmogelijkheden in en rond Almere Stad

Het verzorgingsgebied van Yarden & de Ridder omvat primair Almere Stad. Als inwoner van Almere ben ik goed op de hoogte van de vele uitvaartmogelijkheden die deze stad te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld het Crematorium Almere in Almere-Kruidenwijk of het Centrum voor Uitvaartzorg Ölandhorst in Lelystad.

Maar ik adviseer u ook graag over alternatieve locaties voor de condoleance. Want hoe passend zou het zijn als u deze kunt laten plaatsvinden in het favoriete restaurant van de overledene? Of in zijn stamcafé of de kantine van de voetbalclub waar hij elk weekend te vinden was? Ook hierbij is uw inbreng leidend. Aan de hand van uw verhaal geef ik advies over de mogelijkheden en licht u in over de eventuele bijkomende kosten hiervoor.

Brede dienstverlening rond het afscheid

Omdat Yarden & de Ridder is ingebed in de landelijke uitvaartorganisatie Yarden, kunnen wij u een zeer brede dienstverlening rond het afscheid aanbieden. Kiest u voor thuisopbaring, of wilt u gebruikmaken van een opbaarkamer in een uitvaartcentrum? Twijfelt u over de locatie voor de begrafenis of crematie? Of wilt u meer informatie over de vele asbestemmingsmogelijkheden of nagedachtenisvormen? Wij kunnen het allemaal voor u regelen en geven u graag deskundig advies.

Bereikbaarheid

Plan uw route naar Yarden & de Ridder Uitvaartzorg in Almere.

Over Corine de Ridder

Yarden uitvaartverzorgster Corine de Ridder Een passend afscheid van uw dierbare is zó waardevol. Daar help ik u graag bij. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & de Ridder
Randstad 2108
1314 BL Almere
BTW nr NL001683440B28


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt