"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Almere

Bij Yarden Almere staan uw uitvaartwensen centraal. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in en rondom Almere en kunnen u helpen bij het kiezen van een prachtige uitvaart- of opbaarlocatie. Hulp nodig bij het vastleggen van uw uitvaartwensen? De vrijwillige uitvaartconsulenten in de regio helpen u graag hierbij.


Begrafenis of crematie in Almere

In de regio Almere heeft Yarden 2 mooie locaties waar u op een prettige manier afscheid kunt nemen. U bent welkom bij Crematorium en begraafplaats Almere en Begraafplaats en Uitvaartcentrum Almere Haven. Onze uitvaartverzorgers leiden u graag rond.

Begraafplaats en Crematorium Almere ligt in Almere Stad, aan de Kruidenweg. Het is een rustige en aangename plek om afscheid te nemen. Op het Vlinderveldje worden kinderen begraven die zijn geboren na een zwangerschap tot 24 weken. Welke ideeën heeft u voor de begrafenis of crematie? Onze uitvaartmedewerkers denken graag met u mee.
Begraafplaats en Uitvaartcentrum Almere Haven ligt aan de Oosterdreef en is goed bereikbaar. Het uitvaartcentrum is modern en licht. Vanuit de aula kijkt u uit op de begraafplaats. Wilt u graag bloemen of foto's neerzetten, tekeningen of kunst ophangen? In onze opbaarkamers is dat allemaal mogelijk.

Uitvaart regelen in Almere

Hoe kunnen de uitvaartbegeleiders van Yarden in Almere u helpen bij de uitvaart? Wat wilt u zelf regelen en wat kunnen wij voor u doen? Onze ervaren uitvaartverzorgers helpen u bij het organiseren van een goed afscheid. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn voor een crematie of begrafenis in Almere en omgeving.

Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Almere:

Dit vak kies je niet zomaar, het zit in je. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Joost Veenstra Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Remco Meijerink Met een ode aan het leven afscheid nemen. Daar help ik graag bij. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Marianne Ronday Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Uitvaartverzorger Floor van der Hoeven Als uitvaartverzorger wil ik samen met de familie een mooi, passend én persoonlijk afscheid verzorgen. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer Er samen met de familie een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van maken. Maak kennis
Het liefst doe ik net iets meer dan mensen verwachten. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw familieleden fijn dat zij weten wat uw laatste of uw uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt. Weet u bijvoorbeeld al of u gecremeerd of begraven wilt worden? Of van welke artiest u graag muziek wilt laten horen?

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Flevoland:

Kosten van een uitvaart in Almere

Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u gemakkelijk de kosten van een begrafenis of crematie. Zo weet u wat een uitvaart in Almere ongeveer kost. Wilt u zich verzekeren van een goed afscheid? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. van Yarden. Dit is een flexibele uitvaartverzekering met eenvoudige voorwaarden en een scherpe premie. U kiest zelf hoe u het verzekerde bedrag wilt laten uitkeren.

Vereniging Yarden in Almere

Welke steun kunnen de vrijwilligers van Vereniging Yarden u geven? Wilt u hulp bij het afscheid nemen van een dierbare? Of bij de voorbereiding op uw eigen overlijden? Onze vrijwilligers helpen u graag. Voor, tijdens en na de uitvaart. Vereniging Yarden organiseert ook verschillende activiteiten in Almere over dood, afscheid en verlies. Bijvoorbeeld lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Hiermee willen wij u helpen, ondersteunen en inspireren.

bekijk de agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij uw uitvaart regelen via Yarden Uitvaartzorg. Dit is een extra budget om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaring hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt