Yarden is er voor u in Almere, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Almere

Hoe kunnen de uitvaartbegeleiders van Yarden in Almere u helpen bij de uitvaart? Wat wilt u zelf regelen en wat kunnen wij voor u doen? Onze ervaren uitvaartverzorgers helpen u bij het organiseren van een goed afscheid. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn voor een crematie of begrafenis in Almere en omgeving.

Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Alles keurig netjes geregeld en verzorgd en respectvol naar de overledene en nabestaanden. Was een mooie uitvaart.”

Paula van Laar 

Begrafenis of crematie in Almere

In de regio Almere heeft Yarden 2 mooie locaties waar u op een prettige manier afscheid kunt nemen. U bent welkom bij Crematorium en begraafplaats Almere en Begraafplaats en Uitvaartcentrum Almere Haven. Onze uitvaartverzorgers leiden u graag rond.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Begraafplaats en Crematorium Almere ligt in Almere Stad, aan de Kruidenweg. Het is een rustige en aangename plek om afscheid te nemen. Op het Vlinderveldje worden kinderen begraven die zijn geboren na een zwangerschap tot 24 weken. Welke ideeën heeft u voor de begrafenis of crematie? Onze uitvaartmedewerkers denken graag met u mee.
Begraafplaats en Uitvaartcentrum Almere Haven ligt aan de Oosterdreef en is goed bereikbaar. Het uitvaartcentrum is modern en licht. Vanuit de aula kijkt u uit op de begraafplaats. Wilt u graag bloemen of foto's neerzetten, tekeningen of kunst ophangen? In onze opbaarkamers is dat allemaal mogelijk

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE