"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Amersfoort

In Amersfoort en de directe omgeving zijn vele locaties en mogelijkheden om een goed en waardig afscheid mogelijk te maken. De uitvaartverzorgers van Yarden Amersfoort kennen ze allemaal en helpen u graag bij het regelen van de uitvaart. Wilt u uw uitvaartwensen vastleggen? Maak een afspraak met een van onze vrijwillige uitvaartconsulenten in de buurt.


Begrafenis of crematie in Amersfoort

Welke locatie zoekt u voor een begrafenis of crematie? In Amersfoort en omgeving heeft Yarden 3 prachtige uitvaartlocaties. Onze uitvaartmedewerkers laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. U bent van harte welkom.

Uitvaartcentrum Den Hull
Uitvaartcentrum Den Hull ligt aan de rand van Hilversum en dicht bij treinstation Hilversum Sportpark. Veel mensen kennen Uitvaartcentrum Den Hull als ‘De Witte Hull’ vanwege de witte kleur van het gebouw. Wilt u graag zelf bepalen wanneer u uw overleden dierbare bezoekt? Van onze familiekamer krijgt u zelf een sleutel.
Uitvaartcentrum De Heemburgh
Uitvaartcentrum De Heemburgh ligt in de wijk ’t Spieghel in Bussum. Het prachtige oude gebouw is een monument. WIj vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons. In onze 3 opbaarkamers en aula kunt u afscheid nemen zoals u dat wilt.
Uitvaartcentrum Utrecht
Uitvaartcentrum Utrecht is geschikt voor kleine en grote uitvaarten tot 300 gasten. Op ieder tijdstip uw dierbare bezoeken is mogelijk in onze 24-uurs opbaarkamer. Wat wilt u de gasten na de uitvaart serveren? Een uitgebreide lunch, koffie met cake of een borrel met hapjes? Wij maken het graag klaar in onze grote keuken.
Crematorium Daelwijck Utrecht
Crematorium Daelwijck in Utrecht is een karakteristiek gebouw. Vanaf de overdekte, verwarmde terrassen kijkt u uit op de mooie vijver met fontein. In de kleine en grote aula, 2 restaurants en het grand café is van alles mogelijk. Voor kleine en grote groepen. Wat zijn uw wensen voor de uitvaart? Onze uitvaartmedewerkers van Crematorium Daelwijck helpen u graag bij de invulling hiervan.

Uitvaart regelen in Amersfoort

Wat moet u allemaal regelen als iemand overlijdt van wie u houdt? De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden in Amersfoort weten het precies. Zij staan dag en nacht voor u klaar. En vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of crematie in Amersfoort en omgeving. Samen met onze ervaren uitvaartbegeleiders overlegt u wat u zelf regelt en wat wij voor u kunnen doen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Amersfoort e.o:

Dit vak kies je niet zomaar, het zit in je. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Joost Veenstra Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Remco Meijerink Met een ode aan het leven afscheid nemen. Daar help ik graag bij. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Marianne Ronday Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Uitvaartverzorger Floor van der Hoeven Als uitvaartverzorger wil ik samen met de familie een mooi, passend én persoonlijk afscheid verzorgen. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer Er samen met de familie een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van maken. Maak kennis
Uitvaartverzorger Elga de Brave Ieder afscheid is het begin van een herinnering Maak kennis
Uitvaartverzorger Heleen van der Kwaak Kijken, luisteren en invoelen. Maak kennis
Het leven is een reis. Ik begeleid u met liefde wanneer deze ten einde is gekomen Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Corine de Ridder Een passend afscheid van uw dierbare is zó waardevol. Daar help ik u graag bij. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Als u er niet meer bent, is het voor uw familie fijn om te weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt. Leg daarom uw uitvaartwensen vast. Bijvoorbeeld waar u begraven of gecremeerd wilt worden. Wat uw favoriete bloemen zijn. Of welke muziek u graag wilt laten horen.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties: Uitvaartcentrum Den Hull, Uitvaartcentrum De Heemburgh, Uitvaartcentrum Utrecht en Crematorium Daelwijck.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Amersfoort

Kosten van een uitvaart in Amersfoort

Wat kost een uitvaart in Amersfoort ongeveer? Dat berekent u eenvoudig met de Yarden uitvaartkosten calculator. Wilt u zich voor de kosten van een begrafenis of crematie verzekeren? Met een Yarden uitvaartverzekering verzekert u zich van een goed afscheid. Kies voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. U bepaalt zelf wat u met het verzekerde bedrag wilt doen.

Vereniging Yarden in Amersfoort

Wat kunnen de vrijwilligers van Vereniging Yarden voor u doen? Wilt u zich voorbereiden op het afscheid van een dierbare? Of op uw eigen dood? Onze vrijwilligers helpen u graag voor, tijdens en na de uitvaart. Vereniging Yarden organiseert ook verschillende activiteiten over dood, afscheid en verlies in Amersfoort. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Om u te helpen, ondersteunen en te inspireren. Bekijk hier de agenda van Vereniging Yarden.

Sluit u bij ons een verzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij uw uitvaart regelen via Yarden Uitvaartzorg. Dit extra voordeel kunnen zij uitgeven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt