Yarden is er voor u in Amersfoort, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Amersfoort

Wat moet u allemaal regelen als iemand overlijdt van wie u houdt? De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden in Amersfoort weten het precies. Zij staan dag en nacht voor u klaar. En vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of crematie in Amersfoort en omgeving. Samen met onze ervaren uitvaartbegeleiders overlegt u wat u zelf regelt en wat wij voor u kunnen doen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Er is uitstekend voor ons gezorgd en ontzettend fijn meegedacht. Uitstekend begeleid en een zeer prettige samenwerking. We hebben waardig afscheid kunnen nemen.”

Britta

Begrafenis of crematie in Amersfoort

Welke locatie zoekt u voor een begrafenis of crematie? In Amersfoort en omgeving heeft Yarden 4 prachtige uitvaartlocaties. Onze uitvaartmedewerkers laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. U bent van harte welkom.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartcentrum Den Hull
Uitvaartcentrum Den Hull ligt aan de rand van Hilversum en dicht bij treinstation Hilversum Sportpark. Veel mensen kennen Uitvaartcentrum Den Hull als ‘De Witte Hull’ vanwege de witte kleur van het gebouw. Wilt u graag zelf bepalen wanneer u uw overleden dierbare bezoekt? Van onze familiekamer krijgt u zelf een sleutel.
Uitvaartcentrum De Heemburgh
Uitvaartcentrum De Heemburgh ligt in de wijk ’t Spieghel in Bussum. Het prachtige oude gebouw is een monument. WIj vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons. In onze 3 opbaarkamers en aula kunt u afscheid nemen zoals u dat wilt.
Uitvaartcentrum Utrecht
Uitvaartcentrum Utrecht is geschikt voor kleine en grote uitvaarten tot 300 gasten. Op ieder tijdstip uw dierbare bezoeken is mogelijk in onze 24-uurs opbaarkamer. Wat wilt u de gasten na de uitvaart serveren? Een uitgebreide lunch, koffie met cake of een borrel met hapjes? Wij maken het graag klaar in onze grote keuken.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE