Yarden is er voor u in Amsterdam, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Amsterdam

Wat wilt u zelf regelen voor de uitvaart van uw dierbare? Wat kunnen onze ervaren uitvaartverzorgers voor u doen? Zij kennen de regio Amsterdam goed. En weten precies wat er mogelijk is als u een begrafenis of crematie in Amsterdam of omgeving wilt. Onze uitvaartbegeleiders ondersteunen u vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

 • de uitvaart regelen;
 • het lichaam verzorgen;
 • bloemen regelen;
 • muziek verzamelen en controleren;
 • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
 • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
 • nazorg - verder na een afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken wensen en stellen vragen
 • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

  Stel zelf uw uitvaart samen

  De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

  BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

  “Wij zijn heel blij met hoe de uitvaart is geregeld. Een betrokken, deskundige uitvaartverzorger die we altijd konden benaderen. Niets was onmogelijk.”

  Petra 

  Begrafenis of crematie in Amsterdam

  Zoekt u in de regio Amsterdam een locatie voor een begrafenis of crematie? Yarden helpt u graag. In Amsterdam en omgeving heeft Yarden een prachtige locatie. U bent van harte welkom, onze uitvaartverzorgers geven u graag een rondleiding.

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Het omniculturele Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost is een plek voor uitvaarten voor iederéén; mensen met alle mogelijke achtergronden, culturen en religies. Een ontmoetingsplek waar u afscheid kunt nemen volgens uw eigen geloofsovertuiging, tradities en rituelen.

  Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

  Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

  Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

  BEKIJK DE CHECKLIST

  Uw uitvaartwensen vastleggen

  Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

  MEER INFORMATIE