"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Amsterdam

Wat zijn de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart in de regio Amsterdam? Onze ervaren uitvaartverzorgers kennen de prachtige uitvaart- en opbaarlocaties en vertellen u er graag over. Voor het vastleggen van uw uitvaartwensen kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een uitvaartconsulent van Yarden Amsterdam.


Begrafenis of crematie in Amsterdam

Zoekt u in de regio Amsterdam een locatie voor een begrafenis of crematie? Yarden helpt u graag. In Amsterdam en omgeving heeft Yarden een prachtige locatie. U bent van harte welkom, onze uitvaartverzorgers geven u graag een rondleiding.

Het omniculturele Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost is een plek voor uitvaarten voor iederéén; mensen met alle mogelijke achtergronden, culturen en religies. Een ontmoetingsplek waar u afscheid kunt nemen volgens uw eigen geloofsovertuiging, tradities en rituelen.

Uitvaart regelen in Amsterdam

Wat wilt u zelf regelen voor de uitvaart van uw dierbare? Wat kunnen onze ervaren uitvaartverzorgers voor u doen? Zij kennen de regio Amsterdam goed. En weten precies wat er mogelijk is als u een begrafenis of crematie in Amsterdam of omgeving wilt. Onze uitvaartbegeleiders ondersteunen u vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Maak kennis met onze uitvaartverzorgers in Amsterdam

Uitvaartverzorger Annelies Van Der Goes Haarlem Goed luisteren, oplossingsgericht denken, en het op de achtergrond zorgen dat de dingen goed geregeld zijn. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Wilna Bolner Luisteren, helpen, organiseren - en er zijn. Maak kennis
Ik wil mensen helpen, dat kan ik ook niet helpen. Maak kennis
In een zware week ben ik er voor mensen. Punt. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Waar wilt u zelf begraven of gecremeerd worden? Heeft u al eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat u wilt. Leg daarom uw laatste of uitvaartwensen vast. Zodat uw nabestaanden geen moeilijke beslissingen hoeven te nemen, maar met een gerust gevoel uw uitvaart kunnen regelen.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties:

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het u itvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Amsterdam:

Wat kost een uitvaart in Amsterdam?

Hoeveel een uitvaart in Amsterdam en omgeving precies kost, hangt af van uw wensen. Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u eenvoudig zelf de kosten van een begrafenis of crematie. Wilt u zich verzekeren voor de kosten van een uitvaart? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. U bepaalt zelf wat u met het verzekerde bedrag wilt doen. Met een Yarden uitvaartverzekering verzekert u zich van een goed afscheid.

Vereniging Yarden in Amsterdam

Waarmee kan Vereniging Yarden u helpen? Wilt u graag met iemand praten over overlijden en dood? Of hulp bij het verwerken van verlies? Onze vrijwilligers staan voor u klaar. Voor, tijdens en na de uitvaart. Vereniging Yarden organiseert ook allerlei activiteiten in Amsterdam over de dood, afscheid nemen en verliesverwerking. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen.

Bekijk de agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt