"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Amsterdam

Wat zijn de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart in de regio Amsterdam? Onze ervaren uitvaartverzorgers kennen de prachtige uitvaart- en opbaarlocaties en vertellen u er graag over. Voor het vastleggen van uw uitvaartwensen kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een uitvaartconsulent van Yarden Amsterdam.


Begrafenis of crematie in Amsterdam

Zoekt u in de regio Amsterdam een locatie voor een begrafenis of crematie? Yarden helpt u graag. In Amsterdam en omgeving heeft Yarden 6 prachtige locaties en een uitvaartwinkel. U bent van harte welkom, onze uitvaartverzorgers geven u graag een rondleiding.

Crematorium Daelwijck Utrecht
Yarden Crematorium Daelwijck in Utrecht is een modern gebouw. Vanaf de overdekte, verwarmde terrassen kijkt u uit op de vijver met fontein. In de kleine en grote aula, 2 restaurants en het grand café is van alles mogelijk. Voor kleine en grote groepen. Wat zijn uw wensen voor de uitvaart? Onze uitvaartmedewerkers van crematorium Daelwijck vervullen ze graag.
Yarden Uitvaartcentrum Kennemerland ligt net buiten het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar. De prettige opbaarkamers hebben een aparte kamer met zithoek. In de huiskamer is een sfeervolle openhaard. Alles is aanwezig om een uitvaart te regelen volgens uw wensen, zoals verzorgingsruimtes, (24-uurs) opbaarkamers en familiekamers.
Yarden Crematorium Haarlem ligt aan de rand van de Hekslootpolder, naast de prachtige begraafplaats Akendam. U voelt zich vast snel op uw gemak in het lichte gebouw. Onze kleine aula heeft een eigen familiekamer. Welke ideeën heeft u voor de uitvaart? Onze uitvaartmedewerkers denken graag met u mee.
Begraafplaats en Uitvaartcentrum Almere Haven liggen aan de Oosterdreef en zijn goed bereikbaar. Het uitvaartcentrum is modern en licht. Vanuit de aula kijkt u uit op de begraafplaats. Wilt u graag bloemen of foto’s neerzetten? Tekeningen of kunst ophangen? Het is mogelijk in onze opbaarkamers.
Begraafplaats, Crematorium en Uitvaartcentrum Almere liggen in Almere Stad, aan de Kruidenweg. Het is een rustige en aangename plek om afscheid te nemen. Op het Vlinderveldje worden kinderen begraven die zijn geboren tijdens een zwangerschap tot 24 weken. Welke ideeën heeft u voor de begrafenis of crematie? Onze uitvaartmedewerkers denken graag met u mee.

Yarden Uitvaartcentrum Hoogoorddreef in Amsterdam Zuidoost wordt op dit moment gebouwd en gaat waarschijnlijk begin 2019 open. U vindt uitvaartcentrum Hoogoorddreef straks vlakbij station Bijlmer Arena. Het wordt een uitvaartcentrum voor uitvaarten van allerlei culturen en religies. U neemt hier straks afscheid volgens uw eigen geloof of met uw eigen rituelen.
Yarden Uitvaartwinkel Amstelveen aan de Amsterdamseweg is dagelijks open. U bent zonder afspraak welkom met al uw vragen over uitvaarten. Wilt u weten wat er mogelijk is tijdens een begrafenis of crematie? Hoe u een uitvaart persoonlijk maakt? Op welke manieren u afscheid kunt nemen? Wij vertellen het u graag.

Uitvaart regelen in Amsterdam

Wat wilt u zelf regelen voor de uitvaart van uw dierbare? Wat kunnen onze ervaren uitvaartverzorgers voor u doen? Zij kennen de regio Amsterdam goed. En weten precies wat er mogelijk is als u een begrafenis of crematie in Amsterdam of omgeving wilt. Onze uitvaartbegeleiders ondersteunen u vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Maak kennis met onze uitvaartverzorgers in Amsterdam

Uitvaartverzorger Iede Hoorn Ik ben er voor mensen, ik wil ze daar waar mogelijk ondersteunen. Maak kennis
In een zware week ben ik er voor mensen. Punt. Maak kennis
Uitvaartverzorger Annelies Van Der Goes Haarlem Goed luisteren, oplossingsgericht denken, en het op de achtergrond zorgen dat de dingen goed geregeld zijn. Maak kennis
Ik wil mensen helpen, dat kan ik ook niet helpen. Maak kennis
Uitvaartverzorgster Fenna Geertsema staat voor u klaar Samen een liefdevol en waardig afscheid verzorgen, geeft verbinding en troost. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Wilna Bolner Luisteren, helpen, organiseren - en er zijn. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Waar wilt u zelf begraven of gecremeerd worden? Heeft u al eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat u wilt. Leg daarom uw laatste of uitvaartwensen vast. Zodat uw nabestaanden geen moeilijke beslissingen hoeven te nemen, maar met een gerust gevoel uw uitvaart kunnen regelen.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties:

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het u itvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Amsterdam:

Wat kost een uitvaart in Amsterdam?

Hoeveel een uitvaart in Amsterdam en omgeving precies kost, hangt af van uw wensen. Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u eenvoudig zelf de kosten van een begrafenis of crematie. Wilt u zich verzekeren voor de kosten van een uitvaart? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een lage premie vanaf € 1,99 per maand. U bepaalt zelf wat u met het verzekerde bedrag wilt doen. Met een Yarden uitvaartverzekering verzekert u zich van een goed afscheid.

Vereniging Yarden in Amsterdam

Waarmee kan Vereniging Yarden u helpen? Wilt u graag met iemand praten over overlijden en dood? Of hulp bij het verwerken van verlies? Onze vrijwilligers staan voor u klaar. Voor, tijdens en na de uitvaart. Vereniging Yarden organiseert ook allerlei activiteiten in Amsterdam over de dood, afscheid nemen en verliesverwerking. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen.

Bekijk de agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur