"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Boersma Uitvaartzorg

Een crematie of begrafenis regelen in de omgeving van Annen, Gieten en Stadskanaal? Marinette Boersma van Yarden & Boersma helpt u graag bij het organiseren van een mooi en passend afscheid. Met haar ruime ervaring kan zij u uitgebreid informeren over de uitvaartmogelijkheden in de regio. Yarden & Boersma staat voor: persoonlijk, betrokken en dichtbij. Nabestaanden waarderen de dienstverlening van Marinette Boersma met een 9,5.


Marinette Boersma helpt kinderen

Marinette Boersma helpt kinderen

Hunebed in Drenthe

Hunebed in Drenthe

Bloeiend heideveld in Drenthe

Bloeiend heideveld in Drenthe

Crematie of begrafenis in Stadskanaal en omgeving

Een goed afscheid is een afscheid dat aansluit op de wensen van de overledene. Of dat nu klassiek, traditioneel of helemaal ‘anders dan anders’ is. Yarden & Boersma helpt u graag om voor uw dierbare het meest passende afscheid te organiseren. Uitvaartverzorger Marinette Boersma geeft u de ruimte om emoties en wensen te uiten en ondersteunt u om de uitvaart een bijzondere en persoonlijke ‘touch’ te geven. "Want ieder mens is bijzonder. Dat moet iedere uitvaart dus ook zijn", vindt Marinette.

“Soms kun je de uitvaart een klein beetje aanpassen om te zorgen dat deze past bij de overledene. Voor de een betekent dat misschien een uitvaart thuis, voor de ander zit het in de muziek. Ik probeer in het eerste gesprek altijd een goed beeld te krijgen van de overledene. Zo kan ik vaak, samen met de familie, net die mooie zin op de kaart als toevoeging bedenken. Of we verwerken iets persoonlijks in de plechtigheid. Mijn doel is dat de nabestaanden een goed gevoel aan de plechtigheid hebben overgehouden. Dat dit net zo mooi, of misschien nog mooier is verlopen dan dat ze hoopten. Dat maakt de pijn van het verlies iets zachter.”

Op de grens van Drenthe en Groningen

Yarden & Boersma is een nieuwe lokale uitvaartonderneming, werkzaam vanuit Annen in een mooie regio: van Annen, via Gieten naar Musselkanaal. Op de grens van de provincies Drenthe en Groningen, van zandgrond naar veen. Marinette Boersma start 5 maart 2018 als franchisenemer voor Yarden, maar heeft al jaren ervaring als uitvaartverzorger in deze regio. Marinette is bekend met het gebied, en de uitvaartlocaties die hierin liggen. Ze kent zowel de crematoria, als de (natuur) begraafplaatsen.

Ze neemt ruim de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Ze is betrokken, persoonlijk en altijd dichtbij.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden & Boersma

Yarden & Boersma werkt voor de volgende plaatsen in Drenthe en Groningen:

Annen, Anloo, Gieten, Eext, Spijkerboor, Nieuw Annerveen, Oud Annerveen, Gasselte, Gasselternijveen, Stadskanaal, Musselkanaal en Vledderveen.

Dienstverlening

Voor uitvaarten in deze regio kunt u rekenen op de steun van Yarden & Boersma. “Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We denken mee, staan volledig open voor uw ideeën en zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Voor de opbaringen kunt u gebruik maken van de nabijgelegen uitvaartcentra. Maar misschien vindt u het fijn om uw dierbare tot de dag van de uitvaart thuis te hebben. Uiteraard hebben wij de juiste faciliteiten om dat te regelen.

Met fijne collega’s nemen wij de verzorging van de overledene op ons en regelen wij de opbaring waar u dat wilt. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart zijn ontzettend belangrijk voor het verwerken van het verlies.”

Marinette wil nabestaanden vooral aanvullen op het punt waar zij daar behoefte aan hebben. “Ik pas me aan wat op dát moment nodig is. Bij de ene familie blijf ik geheel op de achtergrond, de andere familie heeft juist behoefte aan complete ondersteuning. Ik vind het fijn om mensen de ruimte te bieden als ze zoveel mogelijk zelf willen en kunnen doen. Met mijn eigen ervaring geef ik graag aanvullingen en tips.”

Voorbespreking

Marinette ervaart dat steeds meer mensen nadenken over het einde, het overlijden en de wensen daarna. Daar is ze heel blij mee. Hoe fijn is het dat het uiteindelijk een uitvaart wordt zoals de betrokkene het bij leven zelf bedacht heeft.

“Ik kom graag, kosteloos en vrijblijvend langs. Om de wensen te bespreken en eventueel vast te leggen. Ik kan de mogelijkheden vertellen en er kunnen al keuzes gemaakt worden. Ik merk ook dat mensen het fijn vinden om te weten welke kostenposten er bij hun wensen horen. Ik kan daar een duidelijke voorlichting in geven.”

Contact

Yarden & Boersma is er voor iedereen. Ook wanneer u niet in het verzorgingsgebied woont. Ook als u niet of  niet bij Yarden verzekerd bent, zijn wij u graag van dienst. Voor het regelen van een uitvaart is Marinette 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking: 06 2500 5359. Of stuur een e-mail naar marinet.boersma@yarden.nl.

Over Marinette Boersma

Uitvaartverzorger Marinette Boersma Een persoonlijk afscheid ontroert alle aanwezigen, ook mij! Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Boersma
Kruisstraat 20
9468 CM Annen
BTW nr NL002155501B79


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt