Yarden is er voor u in Stadskanaal en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Stadskanaal en omgeving

Een goed afscheid is een afscheid dat aansluit op de wensen van de overledene. Of dat nu klassiek, traditioneel of helemaal ‘anders dan anders’ is. Yarden & Boersma helpt u graag om voor uw dierbare het meest passende afscheid te organiseren. Uitvaartverzorger Marinette Boersma geeft u de ruimte om emoties en wensen te uiten en ondersteunt u om de uitvaart een bijzondere en persoonlijke ‘touch’ te geven. "Want ieder mens is bijzonder. Dat moet iedere uitvaart dus ook zijn", vindt Marinette.

“Soms kun je de uitvaart een klein beetje aanpassen om te zorgen dat deze past bij de overledene. Voor de een betekent dat misschien een uitvaart thuis, voor de ander zit het in de muziek. Ik probeer in het eerste gesprek altijd een goed beeld te krijgen van de overledene. Zo kan ik vaak, samen met de familie, net die mooie zin op de kaart als toevoeging bedenken. Of we verwerken iets persoonlijks in de plechtigheid. Mijn doel is dat de nabestaanden een goed gevoel aan de plechtigheid hebben overgehouden. Dat dit net zo mooi, of misschien nog mooier is verlopen dan dat ze hoopten. Dat maakt de pijn van het verlies iets zachter.”

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Op een hele plezierige en professionele manier geregeld en begeleid. Wij kijken, ondanks ons verdriet, met een goed gevoel terug op de organisatie en uitvoering van de uitvaartplechtigheid.”

Ronald 

Uitvaartzorg in Drenthe en Groningen

Yarden & Boersma werkt voor de volgende plaatsen in Drenthe en Groningen:

Annen, Anloo, Gieten, Eext, Spijkerboor, Nieuw Annerveen, Oud Annerveen, Gasselte, Gasselternijveen, Stadskanaal, Musselkanaal en Vledderveen.

Op de grens van Drenthe en Groningen

Yarden & Boersma is een nieuwe lokale uitvaartonderneming, werkzaam vanuit Annen in een mooie regio: van Annen, via Gieten naar Musselkanaal. Op de grens van de provincies Drenthe en Groningen, van zandgrond naar veen. Marinette Boersma start 5 maart 2018 als franchisenemer voor Yarden, maar heeft al jaren ervaring als uitvaartverzorger in deze regio. Marinette is bekend met het gebied, en de uitvaartlocaties die hierin liggen. Ze kent zowel de crematoria, als de (natuur) begraafplaatsen.

Voor de opbaringen kunt u gebruik maken van de nabijgelegen uitvaartcentra. Maar misschien vindt u het fijn om uw dierbare tot de dag van de uitvaart thuis te hebben. Uiteraard hebben wij de juiste faciliteiten om dat te regelen.

Met fijne collega’s nemen wij de verzorging van de overledene op ons en regelen wij de opbaring waar u dat wilt. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart zijn ontzettend belangrijk voor het verwerken van het verlies.”

Marinette wil nabestaanden vooral aanvullen op het punt waar zij daar behoefte aan hebben. “Ik pas me aan wat op dát moment nodig is. Bij de ene familie blijf ik geheel op de achtergrond, de andere familie heeft juist behoefte aan complete ondersteuning. Ik vind het fijn om mensen de ruimte te bieden als ze zoveel mogelijk zelf willen en kunnen doen. Met mijn eigen ervaring geef ik graag aanvullingen en tips.”

Dienstverlening

Voor uitvaarten in deze regio kunt u rekenen op de steun van Yarden & Boersma. “Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We denken mee, staan volledig open voor uw ideeën en zijn 24 uur per dag bereikbaar.

“Ik kom graag, kosteloos en vrijblijvend langs. Om de wensen te bespreken en eventueel vast te leggen. Ik kan de mogelijkheden vertellen en er kunnen al keuzes gemaakt worden. Ik merk ook dat mensen het fijn vinden om te weten welke kostenposten er bij hun wensen horen. Ik kan daar een duidelijke voorlichting in geven.”

Contact

Yarden & Boersma is er voor iedereen. Ook wanneer u niet in het verzorgingsgebied woont. Ook als u niet of  niet bij Yarden verzekerd bent, zijn wij u graag van dienst. Marinette neemt ruim de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Ze is betrokken, persoonlijk en altijd dichtbij. Voor het regelen van een uitvaart is Yarden & Boersma 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking: 06 2500 5359. Of stuur een e-mail naar marinet.boersma@yarden.nl.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsgegevens

Yarden & Boersma
Kruisstraat 20
9468 CM Annen
BTW nr NL002155501B79

Blogs van Marinette Boersmaapr

6

Stille kindjes

83 jaar is hij geworden. Een man van het dorp. Hij is al langere tijd ziek. Zijn overlijden is echter voorspelbaar, en de prognose is gegeven. Maar erover praten wil hij zeker niet.

Stille kindjes
  • Het woord ‘afstand’ heeft met het corona-virus een aparte lading gekregen. In dit blog vertelt uitvaartverzorgster Marinette Boersma hoe het de afgelopen periode schakelen is tussen maatregelen en emoties. Op afstand, maar liefdevol
  • 83 jaar is hij geworden. Een man van het dorp. Hij is al langere tijd ziek. Zijn overlijden is echter voorspelbaar, en de prognose is gegeven. Maar erover praten wil hij zeker niet. De mantelzorgster
  • Blog van Marinette Boersma, uitvaartverzorger in Annen. Theo en Pleun
  • Op de natuurbegraafplaats zochten de kinderen een mooie open plek voor hun moeder, want ze hield zo van de zon. Uitvaartverzorger Marinette Boersma neemt ons mee naar een bijzondere uitvaart. Een applaus als dank

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST