"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Apeldoorn

Een persoonlijke uitvaart helpt je verder in het rouwproces. De uitvaartmedewerkers van Yarden Apeldoorn inspireren wij u graag en kunnen u informeren over de vele uitvaartmogelijkheden in de regio Apeldoorn. Onze vrijwillige uitvaartconsulenten helpen u graag bij het vastleggen van uw persoonlijke uitvaartwensen.


Praktische informatie
bekijk

Praktische info

Algemene informatie

Ligging Centrale ligging in Apeldoorn Zuid
Aantal opbaarkamers 2
Huiskamer 1
Muziek In opbaarkamers
Bereikbaarheid Goed, zowel met auto als met openbaar vervoer
Aantal parkeerplaatsen op terrein 8
Rolstoel Ja
Invalidenparkeerplaatsen Ja
Kindervoorzieningen Ja
Cateringmogelijkheden Koffie, thee en frisdrank


Bezoekinformatie

Familiebezoek Ja, op afspraak of eigen gelegenheid bij 24-uurskamers
Condoleancebezoek Ja, op afspraak
Aantal bezoekers condoleance In overleg
24-uurskamers Ja

Begrafenis of crematie in Apeldoorn

Op zoek naar een geschikte uitvaartlocatie voor een begrafenis of crematie in de regio Apeldoorn? In deze omgeving heeft Yarden 3 prachtige uitvaartlocaties. Onze uitvaartmedewerkers leiden u er graag rond.

Yardenhuis Steenbrugge ligt in Diepenveen, vlak bij Deventer. U voelt zich vast welkom in de fijne ruimtes van het uitvaartcentrum en crematorium. Midden tussen de oude bomen liggen de begraafplaats en het gedenkpark. Alles is aanwezig voor een uitvaart volgens uw wensen.
Uitvaartcentrum Apeldoorn ligt in het zuiden van Apeldoorn en is goed bereikbaar. Vanuit de 2 opbaarkabers kijkt u uit op het water langs de Kayersdijk. De gezamenlijke woonkamer is ook geschikt voor het houden van afscheidsbijeenkomsten.
Yarden begraafplaats Colmschate ligt naast het dorp Colmschaten, vlak bij Deventer. De kleine en rustige begraafplaats ligt tussen hagen en oude bomen. Begraafplaats Colmschate heeft particuliere graven, graven voor kinderen en urnen en een strooiveld.

Uitvaart regelen in Apeldoorn

Welke hulp heeft u nodig bij het regelen van een uitvaart? Onze ervaren uitvaartverzorgers vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis of crematie in Apeldoorn en omgeving. U bepaalt samen met onze uitvaartbegeleiders hoe de uitvaart eruit komt te zien. Wat u zelf regelt en wat wij voor u doen. Zo helpt Yarden u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Apeldoorn

Stap voor stap, samen invulling geven aan een uniek afscheid. Maak kennis
Uitvaartverzorger Conny Bos Apeldoorn Ik luister eerst naar uw wensen, dan pas wat er kan en mag. Maak kennis
Ik ben pas tevreden als de nabestaanden dit zijn Maak kennis
In mijn werk neem ik niet alleen mijn hoofd mee, maar ook mijn hart. Maak kennis
Als nabestaanden tevreden zijn, dan pas ben ik ook tevreden Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wilt u graag begraven of gecremeerd worden? Welke muziek wilt u laten horen tijdens uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw familieleden fijn om te weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt. Leg daarom uw uitvaartwensen vast.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties: Yardenhuis Steenbrugge, Uitvaartcentrum Apeldoorn, Uitvaartcentrum Epe, en Yardenhuis van Ede.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te laten leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Gelderland

Wat kost een uitvaart in Apeldoorn?

Wat kost een begrafenis of crematie in Apeldoorn en omgeving? Wat zijn de kosten van een uitvaart? Dat berekent u gemakkelijk met de Yarden uitvaartkosten calculator. Verzeker u voor de kosten van een uitvaart met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Dit is een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie . U bepaalt zelf wat u met het verzekerde bedrag wilt doen. Met een Yarden uitvaartverzekering verzekert u zich van een goed afscheid.

Vereniging Yarden in Apeldoorn

Yarden vindt afscheid, verlies en dood onderwerpen waar gewoon over gepraat moet kunnen worden. Daarom organiseert Vereniging Yarden verschillende activiteiten om de dood bespreekbaar te maken. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Bekijk hier de agenda.

De vrijwilligers van Vereniging Yarden helpen u ook graag. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bijvoorbeeld bij de voorbereiding op het afscheid van een dierbare, of op uw eigen dood.

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt