Yarden is er voor u in Arnhem, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Arnhem

Waar moet u allemaal aan denken als u een uitvaart moet regelen? De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden Arnhem weten het precies en helpen u graag. Zij staan voor u klaar vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Misschien zijn er zaken die u graag zelf wilt regelen. Dat is uiteraard mogelijk. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De warme empathische manier van benaderen heeft ons diep geraakt, zodat wij konden rouwen en herdenken. Een afwisseling van verdriet en toch ook een glimlach. Beide hadden op verschillende momenten een plek, zowel voor, tijdens als daarna.”

Frank 

Uitvaartlocaties in Arnhem

In de omgeving van Arnhem heeft Yarden 2 prachtige eigen uitvaartlocaties voor een begrafenis of crematie, in Ede en Doetinchem. Welke uitvaartlocatie past het beste bij uw wensen? Onze uitvaartmedewerkers laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Restaurant yardenhuis van Ede

Yardenhuis van Ede ligt midden in de natuur, aan de noordkant van Ede. Vanuit de aula en koffiekamer kijkt u uit op het bos. De omgeving en gezellige inrichting zorgen samen voor een prettige sfeer. Wilt u muziek bij het afscheid? In de aula staan een vleugel en piano.

Restaurant Yarden crematorium Slangenburg
Yardenhuis Achterhoek ligt vlak bij kasteel De Slangenburg aan de oostkant van Doetinchem. Door de huiselijke sfeer is Crematorium Slangenburg een prettige plek voor afscheid en herdenken. Vanuit de grote en kleine aula en 2 koffiekamers kijkt u uit op het Achterhoekse landschap.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE