"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Crematie of begrafenis regelen in regio Arnhem

Een persoonlijke uitvaart helpt je verder, daarom kunt u rekenen op de uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg in de regio Arnhem. Zij kunnen u alles vertellen over de uitvaartlocaties in uw regio. Van crematorium tot uitvaartcentrum of begraafplaats.


Stel troost elkaar op begraafplaats

Stel troost elkaar op begraafplaats

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Man neemt afscheid op begraafplaats

Uitvaart

Na het overlijden van uw dierbare moet er veel geregeld worden. Voor welk uitvaartcentrum kiest u? Wat schrijft u precies in het overlijdensbericht? En, heel praktisch, wie ontvangt er allemaal een rouwkaart? Yarden staat in deze periode voor u klaar en ondersteunt u met deskundig advies. Zo organiseren we samen een mooi, persoonlijk afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene.

U kunt in deze regio bij Yarden terecht voor een uitvaartcentrum (mortuarium), crematorium en begraafplaats. In een uitvaartcentrum wordt de overledene verzorgd en eventueel opgebaard, als opbaring niet thuis gebeurt. Na deze eerste periode van opbaring, wordt de overledene overgebracht naar een crematorium voor een crematie of naar een begraafplaats voor een begrafenis.

Maak kennis met onze uitvaartverzorgers in Arnhem

De uitvaartverzorgers van Yarden Amsterdam kennen de stad en alle mogelijkheden op uitvaartgebied. Leer onze uitvaartverzorgers kennen via onderstaande digitale visitekaartjes. Heeft u een vraag of wilt u weten wat er mogelijk is voor u en uw naasten? Neem dan gerust contact met hen op.

Stuur ons een bericht

Onze uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorger Conny Bos Apeldoorn Ik luister eerst naar uw wensen, dan pas wat er kan en mag. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Marion Lievestro Een goed afscheid, helpt je verder. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Adrie Kers Ik kijk eerst naar wat u wilt, dan pas wat er kan en mag. Maak kennis

Uitvaartcentrum in de buurt van Arnhem

In de omgeving van Arnhem vindt u verschillende Yarden uitvaartcentra. In Beuningen nabij Nijmegen ligt het Yarden-uitvaartcentrum in een weids park van maar liefst 5 hectare groot. Het gebouw is sfeervol ingericht, met een warme, huiselijke sfeer.

Uitvaartcentrum Beuningen

Verder vindt u Yarden locaties in:

Nuttige websites

Crematorium in de buurt van Arnhem

In de regio van Arnhem zijn er voldoende crematoria te vinden. In Arnhem vindt u Crematorium Moscowa. Buiten Arnhem kunt u bij 4 crematoria en twee verstrooiterreinen van Yarden terecht.

Meer informatie over cremeren

Asbestemming

In Arnhem zijn er twee mogelijkheden om de as van uw naaste te verstrooien. Verstrooiterrein Delhuyzen is gelegen op de Veluwe. Onder begeleiding kunt de as verstrooien in het bos of op de heide. Op het terrein van Vrijland Arnhem is een speciale plek ingericht voor de as van veteranen en hun naasten.

Begraafplaats Arnhem

Yarden heeft in de regio Arnhem 2 begraafplaatsen. In Deventer vindt u een mooie begraafplaats in de wijk Colmschate. U kunt ook kiezen voor Begraafplaats Steenbrugge in Diepenveen. Deze begraafplaats is vrij groot en straalt veel rust uit. Er is ook een gedenkpark. Hier heeft u de gelegenheid om te rusten en uw emoties een plek te geven. In Arnhem zelf vindt u begraafplaats Moscowa. Vraag onze uitvaartverzorgers om meer informatie over deze begraafplaats.

Uitvaartverzekering van Yarden

De financiering van een uitvaart mag een mooi afscheid nooit in de weg staan. U kunt zich hier voor dekken door een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering af te sluiten. Benieuwd wat u aan premie betaalt bij Yarden? Bereken het eenvoudig en snel zelf.

Vereniging Yarden

Ook voor en na het overlijden zijn we er voor u en uw naasten. De Vereniging Yarden heeft als doel om iedereen, die daar behoefte aan heeft, te ondersteunen bij het laatste afscheid en de verwerking van het verlies. Daarvoor organiseren we lezingen en een jaarlijks symposium. Kijk in onze agenda welke evenement er bij u in de buurt zijn.

Bijeenkomsten

Arnhem

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur