"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Arnhem

Een persoonlijke uitvaart helpt je verder. Daarom kunt u rekenen op de uitvaartverzorgers van Yarden in de regio Arnhem. Zij vertellen u graag over de uitvaartlocaties in uw regio. Van crematorium en uitvaartcentrum tot begraafplaats.


Begrafenis of crematie in Arnhem

In de omgeving van Arnhem heeft Yarden 3 prachtige eigen uitvaartlocaties voor een begrafenis of crematie. In Beuningen, Ede en Doetinchem. Welke uitvaartlocatie past het beste bij uw wensen? Onze uitvaartmedewerkers laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. U bent van harte welkom bij:

Restaurant yardenhuis van Beuningen

Yardenhuis van Beuningen ligt in rustige omgeving, in een groot park. Het gebouw is gezellig ingericht. Vanaf het verwarmde terras kijkt u uit op de natuur. Het crematorium en uitvaartcentrum heeft onder meer een kleine en grote aula, een kinderhoekje, een gedenkpark en een speciale kamer voor het opbaren van baby’s en kinderen.

Restaurant yardenhuis van Ede

Yardenhuis van Ede ligt midden in de natuur, aan de noordkant van Ede. Vanuit de aula en koffiekamer kijkt u uit op het bos. De omgeving en gezellige inrichting zorgen samen voor een prettige sfeer. Wilt u muziek bij het afscheid? In de aula staan een vleugel en piano.

Restaurant Yarden crematorium Slangenburg

Yardenhuis Achterhoek ligt vlak bij kasteel De Slangenburg aan de oostkant van Doetinchem. Door de huiselijke sfeer is Crematorium Slangenburg een prettige plek voor afscheid en herdenken. Vanuit de grote en kleine aula en 2 koffiekamers kijkt u uit op het Achterhoekse landschap.

Uitvaart regelen in Arnhem

Waar moet u allemaal aan denken als u een uitvaart moet regelen? De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden Arnhem weten het precies en helpen u graag. Zij staan voor u klaar vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Misschien zijn er zaken die u graag zelf wilt regelen. Dat is uiteraard mogelijk. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

 • de uitvaartplechtigheid regelen
 • het lichaam verzorgen
 • rouwboeket regelen
 • muziek verzamelen en controleren
 • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
 • wensen van de nabestaanden uitvoeren
 • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers:

Uitvaartverzorger Conny Bos Apeldoorn Ik luister eerst naar uw wensen, dan pas wat er kan en mag. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wie weet wat uw laatste of uitvaartwensen zijn? Heeft u wel eens met uw familie besproken wat u graag wilt tijdens uw uitvaart? Weet uw familie bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden? Nabestaanden vinden het vaak lastig om een uitvaart te organiseren. U kunt uw familieleden helpen door uw uitvaartwensen vast te leggen. Zodat zij uw uitvaart kunnen organiseren zoals u dat wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locaties: Yardenhuis van Beuningen, Yardenhuis van Ede en Yarden Crematorium Slangenburg.

Zelf uw uitvaartwensen vastlegen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Uitvaartwensen vastleggen

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Gelderland:

  Wat kost een uitvaart in Arnhem?

  Wilt u weten hoeveel een begrafenis of crematie in de regio Arnhem kost? Vooral uw wensen bepalen de kosten van de uitvaart. Zo is een begrafenis over het algemeen duurder dan een crematie. Gebruik de Yarden uitvaartkosten calculator om de kosten van een uitvaart te berekenen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Bijvoorbeeld de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Dit is een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie.

  Vereniging Yarden in Arnhem

  U helpen, ondersteunen en inspireren. Voor, tijdens en na de uitvaart. Dat is wat de vrijwilligers van Vereniging Yarden doen. Zij kunnen u helpen om het verlies te verwerken van iemand van wie u houdt. Of bij de voorbereiding op uw eigen dood. Inspireren doet Vereniging Yarden via de meer dan 100 activiteiten die wij jaarlijks organiseren. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen over afscheid nemen en verliesverwerking. U bent van harte welkom bij onze activiteiten in de regio Arnhem.

  BEKIJK DE AGENDA

  Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

  Klantervaringen met Yarden

  Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.
  Logo Trustpilot

  De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


  Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

  Heeft u vragen?

  Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

  Veelgestelde vragen

  Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

  Yarden in uw buurt

  Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

  Yarden bij u in de buurt