Yarden is er voor u in Assen, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Yarden & Geerts Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Geerts bestaat al bijna 100 jaar en staat bekend als een goedlopend familiebedrijf. Sinds 2010 is Uitvaartverzorging Geerts in Assen een onderdeel van Yarden uitvaartzorg geworden. Wij streven ernaar van elke uitvaart een persoonlijke en betrokken afscheid te maken door goed naar u te luisteren en met u mee te denken. Persoonlijke aandacht is voor ons heel belangrijk, gesprekken worden dan ook altijd met een vast contactpersoon gevoerd. Wij zijn volledig op de hoogte van de gebruiken en gewoonten in de regio Assen. Zo verstaan onze uitvaartverzorgers de dialecten en kennen we de rituelen die bij een bepaald geloof horen. Wij weten daarnaast uiteraard de weg in de lokale uitvaartbranche.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft de uitvaart voor ons onvergetelijk gemaakt. Ze dacht met ons mee en kwam met mogelijkheden. De uitvaart werd zo voor ons klein, mooi en intiem.”

Joyce 

Uitvaartlocatie in Assen

Op onze locatie bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartzorg met een heldere uitleg helderheid staat voorop

Als uitvaartverzorger bespreken we alle zaken omtrent de uitvaart. Van specifieke wensen, advertenties, begraafplaats of crematorium tot de nazorg. Bij een unieke uitvaart hoort een goede voorlichting. Ook een duidelijke begroting hoort hierbij, zodat nabestaanden weten waar ze aan toe zijn. Onze uitvaartverzorgers streven er altijd naar de uitvaart samen met u, persoonlijk te maken. Uit ervaring weten we dat een unieke en goed geregelde uitvaart een positieve bijdrage levert aan de verliesverwerking.

Uw eigen uitvaart: maak een uitvaartcodicil

Het is zelfs mogelijk om de wensen van een uitvaart ruim van tevoren op papier te zetten. In een zogeheten uitvaartcodicil zetten we in grote lijnen de uitvaart uiteen. De bedoeling van het uitvaartcodicil is dat het rust geeft en dat de wensen duidelijk zijn voor de nabestaanden.

Huiselijke opbaarkamers in ons afscheidshuis Yarden & Geerts heeft twee sfeervolle huiskamers waar een overledene opgebaard kan worden. Samen met onze gastdame willen wij ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in dit afscheidshuis in Assen.

Thuisopbaring

Bij een thuisopbaring verzorgen zij alle materialen voor de opbaring en komt er dagelijks een uitvaartverzorger bij u langs om de overledene te verzorgen en uw vragen te beantwoorden. Een thuisopbaring is altijd toegestaan. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn, met kamerschermen kan er een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd. De overledene kan worden opgebaard in de kist, in een lijkwade op een opbaarplank of op bed. In alle gevallen kunt u uw eigen beddengoed gebruiken. Bij een opbaring op bed plaatsen we een koelplaat op een matras. Bij een opbaring in de kist wordt er onder de kist een kistkoeling geplaatst, die we met een kleed, een zogenaamde rok, aan het zicht onttrekken. Deze kleden zijn er in verschillende kleuren.

Nagedachtenis in de vorm van een vingerafdruk sieraad

Ook na het afscheid zijn er veel manieren om uw overleden dierbare te herdenken. Een bijzondere nagedachtenisvorm is een sieraad, waarin de vingerafdruk van uw overledene is vastgelegd. Een persoonlijke manier voor nabestaanden om een dierbare met zich mee te dragen. Wij adviseren u graag over de verschillende nagedachtenisvormen en asbestemmingen.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Assen

Yarden & Geerts Uitvaartzorg Assen en omsterken verzorgt uitvaarten in: Eeserveen, Nieuw-Balinge, Assen, Loon, Beilen, Hooghalen, Spier, Wijster, Drijber, Westerbork, Zuidveld, Zwiggelte, Eursinge, Bruntinge, Mantinge, Balinge, Garminge, Witteveen, Orvelte, Elp, Schoonloo, Grolloo, Vredenheim, Amen, Papenvoort, Marwijksoord, Nooitgedacht, Rolde, Nijlande, Eldersloo, Ekehaar, Geelbroek, Eleveld, Deurze, Balloo, Balloërveld, Gieten, Gasselte, Eext, Eexterzandvoort, Anderen, Zeijerveen, Gieterveen, Nieuwediep, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Bronnegerveen, Bronneger, Buinen, Borger, Drouwen, Westdorp, Ellertshaar, Ees en Eesergroen.

Meer informatie of vragen?

Onze uitvaartverzorgers vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bereikbaarheid

Plan uw route naar Yarden & Geerts Uitvaartzorg in Assen.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE