Yarden is er voor u in regio Baarn-Soest, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Baarn-Soest

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom staat bij Yarden Uitvaartzorg Baarn-Soest u als klant centraal. Of u nu kiest voor een opbaring in een uitvaartcentrum of een opbaring thuis, begraven of cremeren, een sobere of een uitbundige uitvaart? De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Baarn-Soest luisteren naar u en verzorgen de uitvaart conform uw wensen. Ze geven u advies over algemene zaken rondom de uitvaart, maar ook over specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken wensen en stellen vragen
 • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Blij met hoe we zijn geholpen met de uitvaart. Samen hebben we het heel mooi gedaan. Waardig en respectvol.”

Lionella 

Uitvaartzorg in regio Baarn-Soest

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Baarn-Soest

Yarden Uitvaartzorg Baarn-Soest verzorgt uitvaarten in: Baarn, Lage Vuursche, Soest en Soesterberg.
Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio Baarn-Soest?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Een goed afscheid is belangrijk. Het is immers de eerste stap naar verliesverwerking en markeert het begin van een leven zonder degene die u zo dierbaar was. Yarden Uitvaartzorg Baarn-Soest helpt u graag daarbij. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart.

Uitvaartmogelijkheden in Baarn–Soest

Indien u wenst kunnen wij de opbaring thuis verzorgen. U kunt dan in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Wenst u een opbaring op een andere locatie? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bij steeds meer uitvaartcentra is het mogelijk om uw overleden dierbare 24 uur per dag te bezoeken. Daar is ook meestal voldoende ruimte om mensen te ontvangen. En afscheid nemen kan vaak tot vlak voor de uitvaartplechtigheid.

Thuisopbaring: Yarden Uitvaartzorg regelt alles

U kunt ook kiezen voor een thuisopbaring. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn, met kamerschermen kan er een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd. Yarden Uitvaartzorg Baarn-Soest regelt alle materialen om de opbaring mogelijk te maken. Dagelijks komt de uitvaartverzorger bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Uitvaartmogelijkheden voor uw eigen afscheid

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid? We praten er graag eens over met u. De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg zijn er voor iedereen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Links

Familieberichten:

  Bloemisten voor rouwboeketten en rouwkransen:

  Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

  Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

  Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

  BEKIJK DE CHECKLIST

  Uw uitvaartwensen vastleggen

  Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

  MEER INFORMATIE