"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Van de Hee Uitvaartzorg

Een begrafenis of crematie regelen in het Schelde-gebied? Voor advies of hulp kunt u terecht bij Yarden & Van de Hee Uitvaartzorg in Goes. Wij luisteren goed naar uw wensen en informeren u graag over alle uitvaartmogelijkheden in de regio. Ook als u elders of niet bent verzekerd, zijn we u graag van dienst. Uw persoonlijke aanspreekpunt is uitvaartverzorger Arjen van de Hee. Nabestaanden waarderen de dienstverlening van Arjen van de Hee met een 9,4.


Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Begrafenis of crematie regelen in Goes of omstreken?

Yarden & Van de Hee Uitvaartzorg vindt het belangrijk dat een afscheidsplechtigheid geheel volgens uw wensen verloopt. Want een goed en passend afscheid kan u helpen bij de verwerking van uw verlies. Om hierop toe te zien ben ik persoonlijk bij de afscheidsplechtigheid aanwezig. Ik draag er graag toe bij dat u met een positief gevoel kunt terugkijken op deze moeilijke periode.

Als uw vaste aanspreekpunt bij Yarden & Van de Hee Uitvaartzorg ben ik er voor u, vanaf de voorbespreking tot en met de nazorg. Indien u kiest voor een thuis opbaring, kom ik dagelijks bij u langs om de overledene te verzorgen en te controleren. Daarnaast ondersteun ik u bij het organiseren van een waardige en betekenisvolle afscheidsplechtigheid. Ik luister naar uw wensen en adviseer u desgewenst over de vele mogelijkheden om het afscheid in te vullen.

Uitvaartmogelijkheden Goes en omgeving

Wilt u de afscheidsplechtigheid op een persoonlijke wijze invullen en wilt u meer weten over de mogelijkheden in de regio Goes, Zierikzee, Renesse, Burgh-Haamstede, Borsele, Kapelle en Tholen, kortom het Schelde-gebied? Ik geef u graag nadere informatie, zowel over algemene zaken rond het afscheid als over de vele (bijzondere) uitvaartmogelijkheden die Zeeland te bieden heeft. Voor een geheel vrijblijvende afspraak, kunt u Yarden & Van de Hee Uitvaartzorg bereiken op 06 42 17 9417.

Regio uitvaartzorg: Goes (Schelde-gebied)

Yarden & Van de Hee werkt lokaal, maar is ingebed in de landelijke organisatie Yarden. Ik maak gebruik van de voordelen van deze grote organisatie, maar ben altijd afgestemd op de lokale gebruiken in de gemeenschap. Dankzij nauwe contacten met de uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen in Goes en omgeving kan ik u uitgebreid adviseren over de diverse mogelijkheden. Ook werk ik nauw samen met andere lokale ondernemers uit de uitvaartbranche. Een belangrijke partner is Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren. Samen kunnen wij u de continuïteit van onze uitvaartzorg in deze regio garanderen.

Yarden & van de Hee verzorgt uitvaarten in Goes en Kapelle, maar ook in:

  • Reimerswaal (Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Rilland, Waarde, Yerseke);
  • Noord-Beveland (Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene, Wissenkerke);
  • Borsele (Baarland, Borsele, Driewegen, Ellewoutsdijk, ’s-Gravenpolder, 's-Heer Abtskerke, ’s-Heerenhoek, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande);
  • Goes (Goes, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Oud Sabbinge, Wilhelminadorp, Wolphaartsdijk);
  • Kapelle (Kapelle, Kloetinge, Schore, Wemeldinge);
  • Schouwen – Duiveland (Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke, Sirjansland, Zierikzee, Zonnemaire);
  • Tholen (Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Tholen).

Persoonlijke uitvaartzorg bij Yarden & Van de Hee

De dagen tussen het overlijden van een dierbare en de afscheidsplechtigheid zijn vaak verwarrend en hectisch. Terwijl verdriet de boventoon voert, moet u in korte tijd van alles regelen. In die moeilijke periode kunt u rekenen op de zorg en aandacht van Yarden & Van de Hee. Uitvaartverzorger Arjen van de Hee wil u tot steun zijn en rust bieden, zodat u op een passende wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Meer weten over de mogelijkheden?

U kunt uw afscheid op vele manieren vormgeven. Om u te inspireren heeft Yarden een aantal ideeën verzameld die uw afscheid persoonlijk maken. Yarden & van de Hee vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Goes. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u.

Afscheidsarrangementen

Bij Yarden & Van de Hee kunt u ook kiezen voor een vast aanbod aan diensten voor de crematie of begrafenis, tegen een all-in prijs. We hebben 4 verschillende Afscheidsarrangementen waaruit u kunt kiezen: Ingetogen, Persoonlijk, Eigentijds of Exclusief. Het verschil tussen de arrangementen zit vooral in het aantal gasten, koffie en cake of uitgebreidere catering en de keuzevrijheid bij de invulling van het afscheid. Het voordeel van een Afscheidsarrangement is dat u vooraf helderheid heeft over de uiteindelijke kosten.

Overzicht van de afscheidsarrangementenn

Over Arjen van de Hee

Samen een mooie herinnering creëren. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & van de Hee
Donkerstraat 20
4463 VV Goes
BTW nr: NL820728822B01


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt