Yarden is er voor u in Goes en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Goes of omstreken?

Yarden & Van de Hee Uitvaartzorg vindt het belangrijk dat een afscheidsplechtigheid geheel volgens uw wensen verloopt. Want een goed en passend afscheid kan u helpen bij de verwerking van uw verlies. Om hierop toe te zien ben ik persoonlijk bij de afscheidsplechtigheid aanwezig. Ik draag er graag toe bij dat u met een positief gevoel kunt terugkijken op deze moeilijke periode.

Als uw vaste aanspreekpunt bij Yarden & Van de Hee Uitvaartzorg ben ik er voor u, vanaf de voorbespreking tot en met de nazorg. Indien u kiest voor een thuis opbaring, kom ik dagelijks bij u langs om de overledene te verzorgen en te controleren. Daarnaast ondersteun ik u bij het organiseren van een waardige en betekenisvolle afscheidsplechtigheid. Ik luister naar uw wensen en adviseer u desgewenst over de vele mogelijkheden om het afscheid in te vullen.

Uitvaartmogelijkheden Goes en omgeving

Wilt u de afscheidsplechtigheid op een persoonlijke wijze invullen en wilt u meer weten over de mogelijkheden in de regio Goes, Zierikzee, Renesse, Burgh-Haamstede, Borsele, Kapelle en Tholen, kortom het Schelde-gebied? Ik geef u graag nadere informatie, zowel over algemene zaken rond het afscheid als over de vele (bijzondere) uitvaartmogelijkheden die Zeeland te bieden heeft. Voor een geheel vrijblijvende afspraak, kunt u Yarden & Van de Hee Uitvaartzorg bereiken op 06 42 17 9417.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken wensen en stellen vragen
 • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft mij goed in deze periode geholpen. Niets was te veel, en alles is volgens afspraak nagekomen.”

Ernst

Regio uitvaartzorg: Goes (Schelde-gebied)

Yarden & Van de Hee werkt lokaal, maar is ingebed in de landelijke organisatie Yarden. Ik maak gebruik van de voordelen van deze grote organisatie, maar ben altijd afgestemd op de lokale gebruiken in de gemeenschap. Dankzij nauwe contacten met de uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen in Goes en omgeving kan ik u uitgebreid adviseren over de diverse mogelijkheden. Ook werk ik nauw samen met andere lokale ondernemers uit de uitvaartbranche. Een belangrijke partner is Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren. Samen kunnen wij u de continuïteit van onze uitvaartzorg in deze regio garanderen.

Yarden & van de Hee verzorgt uitvaarten in Goes en Kapelle, maar ook in:

 • Reimerswaal (Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Rilland, Waarde, Yerseke);
 • Noord-Beveland (Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene, Wissenkerke);
 • Borsele (Baarland, Borsele, Driewegen, Ellewoutsdijk, ’s-Gravenpolder, 's-Heer Abtskerke, ’s-Heerenhoek, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande);
 • Goes (Goes, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Oud Sabbinge, Wilhelminadorp, Wolphaartsdijk);
 • Kapelle (Kapelle, Kloetinge, Schore, Wemeldinge);
 • Schouwen – Duiveland (Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke, Sirjansland, Zierikzee, Zonnemaire);
 • Tholen (Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Tholen).

Persoonlijke uitvaartzorg bij Yarden & Van de Hee

De dagen tussen het overlijden van een dierbare en de afscheidsplechtigheid zijn vaak verwarrend en hectisch. Terwijl verdriet de boventoon voert, moet u in korte tijd van alles regelen. In die moeilijke periode kunt u rekenen op de zorg en aandacht van Yarden & Van de Hee. Uitvaartverzorger Arjen van de Hee wil u tot steun zijn en rust bieden, zodat u op een passende wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Meer weten over de mogelijkheden?

U kunt uw afscheid op vele manieren vormgeven. Om u te inspireren heeft Yarden een aantal ideeën verzameld die uw afscheid persoonlijk maken. Yarden & van de Hee vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Goes. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u.

Afscheidsarrangementen

Bij Yarden & Van de Hee kunt u ook kiezen voor een vast aanbod aan diensten voor de crematie of begrafenis, tegen een all-in prijs. We hebben 4 verschillende Afscheidsarrangementen waaruit u kunt kiezen: Ingetogen, Persoonlijk, Eigentijds of Exclusief. Het verschil tussen de arrangementen zit vooral in het aantal gasten, koffie en cake of uitgebreidere catering en de keuzevrijheid bij de invulling van het afscheid. Het voordeel van een Afscheidsarrangement is dat u vooraf helderheid heeft over de uiteindelijke kosten.

OVERZICHT VAN DE AFSCHEIDSARRANGEMENTEN

Contact

Yarden & Van de Hee is er voor iedereen. Ook wanneer u niet in het verzorgingsgebied woont. Ook als u niet of  niet bij Yarden verzekerd bent, zijn wij u graag van dienst. We nemen ruim de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Betrokken, persoonlijk en altijd dichtbij. Voor het regelen van een uitvaart is Yarden & van de Hee 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking: 06 42 17 9417. Of stuur een e-mail naar arjen.vandehee@yarden.nl.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsgegevens

Yarden & van de Hee
Donkerstraat 20
4463 VV Goes
BTW nr: NL820728822B01

Blogs van Arjen van de Heejan

27

Genieten!

Enkele momenten waar geprobeerd is weer te geven, dat genieten een kunst is en een voorrecht! Dat genieten energie kan geven en na bewezen dienstverlening, een dankbare herinnering en stimulans is dit werk te blijven doen.

Genieten!
 • Mevrouw was graag bij de Oosterschelde en - met medewerking van de gemeente - kon haar wens die ze had uitgesproken, op meer dan respectvolle wijze uit worden gevoerd: met de stoet daar langsgaan! Van klokgelui tot handgeklap en zo nog meer
 • Een symbolische schroevendraaier met spanningzoeker, die aan de belangstellende werd uitgedeeld, repareert geen verlies en gemis, maar werd als een talisman een specifieke herinnering aan een bijzondere man. Spanningzoeker
 • Rituelen zijn er elke dag! Bij een uitvaart vormgeven zijn er ook ritueeluitingen: een groet brengen bij de overledene, een defilé, kaars aansteken, etc. Jouw kunst is ervan te genieten, te leren en te respecteren. Dorps(t)huis
 • Een puur “Hoe gaat het nu met je?” Het maakt ons menselijk, omdat we geraakt worden en zijn door leed. Het maakt ook dankbaar en bewust van leven. Je hoeft niks te zeggen

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST