Yarden is er voor u in Dedemsvaart, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Dedemsvaart

Waar moet u allemaal aan denken als iemand overlijdt van wie u houdt? Onze ervaren uitvaartverzorgers in de regio Dedemsvaart weten het precies en staan voor u klaar. Zij helpen u graag vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. In goed overleg organiseren wij de uitvaart volgens uw wensen. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat wij voor u regelen. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Mama had het zo gewild, denken wij. Hartelijk dank voor alles, inclusief de nazorg.”

Bert 

Uitvaartlocatie in Dedemsvaart

Welke uitvaartlocatie past bij uw wensen? In Dedemsvaart en omgeving zijn verschillende mogelijkheden voor uw begrafenis of crematie. In het centrum van Dedemsvaart vindt u Uitvaartcentrum Dedemsvaart van Yarden. Wilt u meer informatie, of ons bezoeken? U bent van harte welkom.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Uitvaartcentrum Dedemsvaart is klein van opzet en heeft een huiselijke sfeer. Het is een fijne locatie voor een persoonlijk afscheid. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u zoveel als u wilt bij uw dierbare kunt zijn. U krijgt uw eigen sleutel voor de opbaarkamer. Het uitvaartcentrum is geschikt voor condoleances en afscheidsdiensten tot 60 personen.Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE