"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Dedemsvaart

De uitvaartverzorgers van Yarden in Dedemsvaart vertellen u graag welke regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden er zijn in de regio Vaart en Vechtstreek.


Begrafenis of crematie in Dedemsvaart

Welke uitvaartlocatie past bij uw wensen? In Dedemsvaart en omgeving zijn verschillende mogelijkheden voor uw begrafenis of crematie. In het centrum van Dedemsvaart vindt u Uitvaartcentrum Dedemsvaart van Yarden. Wilt u meer informatie, of ons bezoeken? U bent van harte welkom.

Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Uitvaartcentrum Dedemsvaart is klein van opzet en heeft een huiselijke sfeer. Het is een fijne locatie voor een persoonlijk afscheid. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u zoveel als u wilt bij uw dierbare kunt zijn. U krijgt uw eigen sleutel voor de opbaarkamer. Het uitvaartcentrum is geschikt voor condoleances en afscheidsdiensten tot 60 personen.

Uitvaart regelen in Dedemsvaart

Waar moet u allemaal aan denken als iemand overlijdt van wie u houdt? Onze ervaren uitvaartverzorgers in de regio Dedemsvaart weten het precies en staan voor u klaar. Zij helpen u graag vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. In goed overleg organiseren wij de uitvaart volgens uw wensen. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat wij voor u regelen. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Dedemsvaart

Uitvaartverzorger Ellen van Eijk Dienstbaarheid, zorgzaamheid en samenwerken heb ik hoog in het vaandel staan. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Wim de Graaf De wensen van nabestaanden hoor je pas als je goed luistert. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Heeft u al eens nagedacht over uw eigen afscheid? Weet u bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden? Wilt u uw afscheidsdienst op een plek waar u mooie herinneringen aan heeft? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen organiseren zoals u dat wilt. Leg uw belangrijkste wensen daarom vast

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties.

Zelf uw uitvaartwensen vastlegen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Uitvaartwensen vastleggen

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Overijssel:

Wat kost een uitvaart in Dedemsvaart?

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Dedemsvaart en omgeving? Dat berekent u eenvoudig zelf met de Yarden uitvaartkosten calculator. Wilt u zich verzekeren voor de kosten van uw begrafenis of crematie? Sluit dan een uitvaartverzekering af. Bijvoorbeeld de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. Kinderen tot 21 jaar kunt u gratis meeverzekeren.

Vereniging Yarden in Dedemsvaart

Yarden vindt dat je gewoon over overlijden en dood moet kunnen praten. Het hoort namelijk bij het leven. Vereniging Yarden organiseert lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen om de dood bespreekbaar te maken. Ook in de regio Dedemsvaart. De vrijwilligers van Vereniging Yarden helpen ook bij het laatste afscheid. Wilt u graag steun bij het verwerken van het verlies van uw dierbare? Voor, tijdens en na de uitvaart staan onze vrijwilligers voor u klaar.

bekijk de agenda

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt