"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Van Proosdij Uitvaartzorg

Uw uitvaartverzorger van Yarden & Van Proosdij Uitvaartzorg ondersteunt u graag bij het regelen van een crematie of begrafenis in de regio Delft-Zoetermeer. Hij is dag en nacht bereikbaar, denkt mee, luistert naar uw wensen en houdt persoonlijk contact met u, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Klanten waarderen de dienstverlening van Yarden & Van Proosdij met een 9,2.


Uitvaartverzorgers Bert van Proosdij en Cheryl de Bruin

Uitvaartverzorgers Bert van Proosdij en Cheryl de Bruin

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Uitvaart regelen in regio Delft-Zoetermeer?

Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, voorkeur heeft voor een sobere of juist uitbundige crematie of begrafenis: Yarden & Van Proosdij Uitvaartzorg zorgt ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals ú dat wilt. Persoonlijke uitvaartzorg voor een mooie herinnering.

Vast aanspreekpunt

Vanaf het begin tot het eind, in de hele periode tussen overlijden en uitvaart, heeft u 1 vast aanspreekpunt: uitvaartverzorger Bert van Proosdij, of zijn collega Cheryl Achterberg-de Bruin. We luisteren naar uw wensen en ideeën en denken met u mee over de uitvaartmogelijkheden in de omgeving van Delft-Zoetermeer. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Uitvaartverzorgers Bert van Proosdij en Cheryl Achterberg-de Bruin

Impressie

Wilt u een impressie van de uitvaarten die wij verzorgen, of de locaties waar wij veel uitvaarten verzorgen? Kijk dan eens op ons Youtube kanaal.

Wij zijn uw uitvaartverzorgers

Yarden uitvaartverzorger Bert van Proosdij Niet tegenover, maar naast u. Maak kennis
Ik vind het mooi om het 'onmogelijke' mogelijk te maken. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & van Proosdij
Muyskenlaan 1
2628 WC Delft
BTW nr NL001340950B69

Locatie: 'De Schakel'

In ons uitvaartcentrum De Schakel, aan de Muyskenlaan 1 in Delft, bieden wij allerlei mogelijkheden om op persoonlijke wijze afscheid te nemen van uw dierbare. Neem gerust eens een kijkje of maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

NEEM EEN KIJKJE BIJ UITVAARTCENTRUM DE SCHAKEL

Regio uitvaartzorg: Delft-Zoetermeer

Yarden & Van Proosdij Uitvaartzorg is gevestigd in Delft en bekend met de verschillende uitvaartmogelijkheden in de regio. Als u wilt, geven wij u graag advies over algemene zaken rond de uitvaart of de specifieke uitvaartmogelijkheden die de regio Delft-Zoetermeer te bieden heeft. Yarden & Van Proosdij verzorgt uitvaarten in:

Bleiswijk Nootdorp
Delft Pijnacker
Delfgauw Zoetermeer

Dienstverlening

Samen met u zetten we ons volledig in om van de uitvaartplechtigheid een gebeurtenis te maken die bij u past en waarop u jaren later nog steeds met een goed gevoel terugkijkt. Want dat is waar het uiteindelijk om draait in ons mooie vak van uitvaartverzorger.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Als uitvaartverzorger vinden wij het heel belangrijk dat we samen met de nabestaanden de plechtigheid vormgeven. We zitten als het ware naast u en niet tegenover u. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door ten aanzien van de opbaring en de uitvaartplechtigheid. Vanuit onze ervaring en deskundigheid geven we u graag advies. Vrijblijvend, want u bepaalt uiteindelijk wat er gebeurt. Vanzelfsprekend is uw uitvaartverzorger ook op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles ook daadwerkelijk zoals afgesproken wordt uitgevoerd en perfect verloopt.

Meer informatie over uitvaarten

Heeft u vragen of wilt u meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio Delft-Zoetermeer? Neem contact met ons op, we vertellen u graag over alle uitvaartmogelijkheden in deze regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Rouwwagen model 'Hodrol' Yarden & Van Proosdij Uitvaartzorg

Deze rouwwagen, model Hot Rod, behoort tot de ruime collectie rouwwagens die wij voor u kunnen verzorgen.

Afscheidsarrangementen

Als u een begrafenis of crematie moet regelen, komt u voor veel keuzes en beslissingen te staan. Denk aan de rouwkaarten, bloemstuk, een kist, opbaring, condoleance bezoek, rouwvervoer, en ga zo maar door. Bij deze keuzes kan het lastig zijn om zicht te houden op de uiteindelijke kosten. U wordt achteraf natuurlijk niet graag geconfronteerd met onverwachte extra kosten.

Daarom kunt u bij Yarden & Proosdij Uitvaartzorg ook gebruik maken van een afscheidsarrangement. We bieden 4 verschillende arrangementen voor een complete uitvaart, voor een all-in prijs. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten.

Bekijk de afscheidsarrangementen

Nagedachtenis: speciale urn, beeld of sieraard

Er zijn veel mogelijkheden voor een bijzondere, passende nagedachtenisvorm. Zo kan een deel van de as van de overledene in een sieraad worden verwerkt, of in de sokkel van een sculptuur (asbeeld). Ook kunt u een boom planten bovenop de asresten van uw overleden dierbare. Zo heeft u altijd een tastbare herinnering.

Urnen worden handmatig en op ambachtelijke wijze gemaakt, volledig op maat naar uw eigen wens of ontwerp. En van een materiaal naar keuze, zoals keramiek of natuursteen, maar ook van messing of glasfiber. Messing is een duurzaam materiaal dat in vrijwel alle vormen gegoten kan worden, bijvoorbeeld in een hart, een ster, een schaal of een vogel.

Wilt u een indruk krijgen van wat er zoal mogelijk is? Kijk dan eens op deze websites:
https://www.seeyougedenksieraden.nl
https://www.funeralproducts.eu/nl
https://www.jewel-concepts.nl
http://www.asbeelden.nl
https://g-trends.nl/product-categorie/urnen
https://impona.nl
https://www.juffrouwgrafsteen.nl
https://herinneringinglas.nl
https://uitvaartglas.nl
https://www.degedenkgroep.nl/site/home
https://boschglaskunst.nl
https://1915watches.com/gedenkhorloge

Voor bestellingen en/of prijs informatie over nagedachtenis mogelijkheden kunt u contact opnemen op telefoonnummer: 06 23 13 29 24 of via de mail: bert.vanproosdij@yarden.nlUitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt