"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Den Haag e.o.

We kennen alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in Den Haag en Rijswijk. Onze uitvaartverzorgers kunnen u er van alles over vertellen en leiden u er graag rond.

Kamperfoeliestraat 2

2563 KJ Den Haag

Routebeschrijving
K 070 325 7955 070 325 7955

Handen ineen, samen rouw verwerken

Handen ineen, samen rouw verwerken

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Stel op bankje overziet begraafplaats

Persoonlijke uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Yarden Uitvaartzorg Den Haag e.o. is er om het afscheid samen met u op een liefdevolle en persoonlijke manier vorm te geven. De wensen van u en de overledene staan centraal bij de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers in Den Haag en Rijswijk voeren deze uit met groot respect en inlevingsvermogen voor de verbondenheid die er tussen u en de overledene was en is.

Lees meer

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden in Den Haag en Rijswijk. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

U kunt rekenen op onze toegewijde en professionele medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Daarom streven we ernaar dat u bij ons steeds contact heeft met dezelfde uitvaartverzorger. Deze denkt met u mee, geeft advies en regelt op basis van uw wensen de hele uitvaart.

Het is ook mogelijk om een regelgesprek op de locatie te hebben. U kunt dan de betreffende ruimtes zien. Wij geven u een rondleiding en verstrekken alle nodige informatie.

Onze uitvaartverzorger is ook op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken. Na de uitvaart heeft u nog een evaluatiemoment met de uitvaartverzorger, waarin u ook de factuur bespreekt. “Belangrijk is dat elk afscheid, groot of juist in besloten kring, perfect verloopt. Dat is ons vak.”

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden Den Haag en Rijswijk

Bij het Uitvaartcentrum, Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag is het kantoor van de uitvaartverzorgers gevestigd. Yarden Uitvaartcentrum, Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen heeft een verzorgingsruimte waar de overledene door de familie verzorgd kan worden, eventueel met hulp van de uitvaartverzorgers.

Uitvaartlocaties in Den Haag en Rijswijk

Yarden Uitvaartzorg Den Haag e.o. kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties en leiden u er graag rond. Kiest u een andere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, helpen we u ook graag. De gesprekken met betrekking tot de uitvaart kunnen bij u thuis of bij ons op locatie plaatsvinden.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt. Een gesprek met een van onze uitvaartconsulenten kan u ook verder helpen.

Inspiratie voor een uitvaart in Den Haag en Rijswijk

Op uitvaartgebied is er veel mogelijk in Den Haag en Rijswijk. Met deze uitvaartideeën maakt u een uitvaart nog persoonlijker.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Den Haag e.o.

Yarden Uitvaartzorg Den Haag e.o. verzorgt uitvaarten in Den Haag en Rijswijk.

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Den Haag e.o. vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorger Sjalestia van Aggelen Persoonlijke begeleiding met inspiratie en betrokkenheid. Maak kennis
Ik vind het mooi om het 'onmogelijke' mogelijk te maken. Maak kennis
Uitvaartverzorger Tanja Schouten Fijn te mogen helpen om een persoonlijk en passend afscheid te realiseren. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Bert van Proosdij Niet tegenover, maar naast u. Maak kennis
Ik wil mensen helpen, dat kan ik ook niet helpen. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt