Yarden is er voor u in Den Haag, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Den Haag

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Yarden Uitvaartzorg Den Haag e.o. is er om het afscheid samen met u op een liefdevolle en persoonlijke manier vorm te geven. De wensen van u en de overledene staan centraal bij de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers in Den Haag en Rijswijk voeren deze uit met groot respect en inlevingsvermogen voor de verbondenheid die er tussen u en de overledene was en is.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaart van mijn moeder fantastisch geregeld. Goed begeleid, tot in de puntjes verzorgd en ook fijn dat er nazorg was."

Edith

Uitvaartlocaties in Den Haag en Rijswijk

Yarden Uitvaartzorg Den Haag e.o. kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties en leiden u er graag rond. Kiest u een andere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, helpen we u ook graag. De gesprekken met betrekking tot de uitvaart kunnen bij u thuis of bij ons op locatie plaatsvinden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Bij het Uitvaartcentrum, Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag is het kantoor van de uitvaartverzorgers gevestigd. Yarden Uitvaartcentrum, Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen heeft een verzorgingsruimte waar de overledene door de familie verzorgd kan worden, eventueel met hulp van de uitvaartverzorgers.

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden in Den Haag en Rijswijk. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

U kunt rekenen op onze toegewijde en professionele medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Daarom streven we ernaar dat u bij ons steeds contact heeft met dezelfde uitvaartverzorger. Deze denkt met u mee, geeft advies en regelt op basis van uw wensen de hele uitvaart.

Het is ook mogelijk om een regelgesprek op de locatie te hebben. U kunt dan de betreffende ruimtes zien. Wij geven u een rondleiding en verstrekken alle nodige informatie.

Onze uitvaartverzorger is ook op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken. Na de uitvaart heeft u nog een evaluatiemoment met de uitvaartverzorger, waarin u ook de factuur bespreekt. “Belangrijk is dat elk afscheid, groot of juist in besloten kring, perfect verloopt. Dat is ons vak.”

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt.

Inspiratie voor een uitvaart in Den Haag en Rijswijk

Op uitvaartgebied is er veel mogelijk in Den Haag en Rijswijk. Met deze uitvaartideeën maakt u een uitvaart nog persoonlijker.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE