"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Den Helder

Yarden Uitvaartzorg Den Helder verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. Wij staan dag en nacht voor u klaar en zijn bekend met de vele mogelijkheden en de gebruiken in de regio Den Helder.


Stel op bankje overziet begraafplaats

Rouw verwerken doe je samen

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Uitvaartzorg

U denkt er misschien liever niet over na, maar als u afscheid moet nemen van een dierbare komt er veel op u af. Omdat we weten dat een persoonlijke uitvaart de eerste stap in de rouwverwerking is ondersteunen we u zo goed als we kunnen in deze moeilijke periode. Samen met u zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar wens verloopt. Met onze ervaring kunnen u goed adviseren over algemene zaken rondom de uitvaart, maar ook over specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden in Den Helder.

Lees meer

Uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Den Helder is bekend met de regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio Den Helder. Onze uitvaartverzorgers kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties. Als u kiest voor een bijzondere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen wij dat ook zeker voor u regelen.

Thuis opbaren

Indien u wenst kunnen wij de opbaring thuis verzorgen. U kunt dan in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Wenst u een opbaring op een andere locatie? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bij steeds meer uitvaartcentra is het mogelijk om uw overleden dierbare 24 uur per dag te bezoeken. Daar is ook meestal voldoende ruimte om mensen te ontvangen. Afscheid nemen kan dan vaak tot vlak voor de uitvaartplechtigheid.

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn, met kamerschermen kan er een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd. Yarden Uitvaartzorg Den Helder regelt alle materialen om de opbaring mogelijk te maken. De uitvaartverzorger komt dan dagelijks bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Uiteraard kunt u dan ook met al uw vragen bij hem terecht.

Uitvaartverzorgingsgebied

Yarden Uitvaartzorg Den Helder Yarden Uitvaartzorg Den Helder verzorgt uitvaarten in:

Anna Paulowna Hippolytushoef
Breezand Huisduinen
Callantsoog Julianadorp
Den Helder Slootdorp
Den Oever Westerland

Vragen of meer informatie?

Onze uitvaartverzorgers vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Onze uitvaartverzorgers

Yarden uitvaartverzorger Angelique de Meijer-de Wit Een warm en persoonlijk afscheid is het begin van een dierbare herinnering. Ik help graag deze herinnering te creëren. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt