Yarden is er voor u in De Helder, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Den Helder

U denkt er misschien liever niet over na, maar als u afscheid moet nemen van een dierbare komt er veel op u af. Omdat we weten dat een persoonlijke uitvaart de eerste stap in de rouwverwerking is ondersteunen we u zo goed als we kunnen in deze moeilijke periode. Samen met u zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar wens verloopt. Met onze ervaring kunnen u goed adviseren over algemene zaken rondom de uitvaart, maar ook over specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden in Den Helder.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Als een warme deken, met gevoel en begrip en voldoende tijd om de juiste beslissingen te nemen.”

Debora 

Uitvaartzorg in regio Den Helder

Uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Den Helder is bekend met de regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio Den Helder. Onze uitvaartverzorgers kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties. Als u kiest voor een bijzondere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen wij dat ook zeker voor u regelen.

Thuis opbaren

Indien u wenst kunnen wij de opbaring thuis verzorgen. U kunt dan in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Wenst u een opbaring op een andere locatie? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bij steeds meer uitvaartcentra is het mogelijk om uw overleden dierbare 24 uur per dag te bezoeken. Daar is ook meestal voldoende ruimte om mensen te ontvangen. Afscheid nemen kan dan vaak tot vlak voor de uitvaartplechtigheid.

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn, met kamerschermen kan er een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd. Yarden Uitvaartzorg Den Helder regelt alle materialen om de opbaring mogelijk te maken. De uitvaartverzorger komt dan dagelijks bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Uiteraard kunt u dan ook met al uw vragen bij hem terecht.

Uitvaartverzorgingsgebied

Yarden Uitvaartzorg Den Helder Yarden Uitvaartzorg Den Helder verzorgt uitvaarten in:

Anna Paulowna Hippolytushoef
Breezand Huisduinen
Callantsoog Julianadorp
Den Helder Slootdorp
Den Oever Westerland

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Deh Helder vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden, zijn we er voor u.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE