Yarden is er voor u in Deventer, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Deventer

Een uitvaart regelen betekent veel beslissingen nemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze uitvaartverzorgers in Deventer staan voor u klaar vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. In goed overleg bepaalt u samen hoe de uitvaart eruit komt te zien. En wat u zelf wilt doen en wat wij voor u regelen. Zo helpt Yarden u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft veel werk uit handen genomen, meegedacht, empathie getoond en op een mooie wijze de kleinkinderen erbij betrokken.”

Ineke 

Uitvaartlocaties in Deventer

Hoe kunnen wij u helpen met een uitvaart in de regio Deventer? In de omgeving van Deventer hebben wij een mooie locatie waar u op een prettige manier afscheid kunt nemen. Yardenhuis Steenbrugge in Diepenveen is een uitvaartcentrum, crematorium en begraafplaats. Ook in het dorp Colmschate heeft Yarden een begraafplaats. Onze uitvaartmedewerkers vertellen u graag wat er mogelijk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Yardenhuis Steenbrugge ligt in Diepenveen, vlakbij Deventer. U voelt zich vast welkom in de fijne ruimtes van het uitvaartcentrum en crematorium. Midden tussen de oude bomen liggen de begraafplaats en het gedenkpark. Alles is aanwezig voor een uitvaart volgens uw wensen.Yarden begraafplaats Colmschate

Yarden begraafplaats Colmschate ligt naast het dorp Colmschate, ten oosten van Deventer. De kleine en rustige begraafplaats ligt tussen hagen en oude bomen. Begraafplaats Colmschate heeft particuliere graven, graven voor kinderen en urnen en een strooiveld.Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE