"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Deventer

In de regio Deventer zijn prachtige uitvaart- en opbaarlocaties. Onze uitvaartverzorgers kennen ze goed. Zij helpen u graag als u een uitvaart moet regelen en kunnen u adviseren over welke keuzes u heeft.


Begrafenis of crematie in Deventer

Hoe kunnen wij u helpen met een uitvaart in de regio Deventer? In de omgeving van Deventer hebben wij een mooie locatie waar u op een prettige manier afscheid kunt nemen. Yardenhuis Steenbrugge in Diepenveen is een uitvaartcentrum, crematorium en begraafplaats. Ook in het dorp Colmschate heeft Yarden een begraafplaats. Onze uitvaartmedewerkers vertellen u graag wat er mogelijk.

Yardenhuis Steenbrugge ligt in Diepenveen, vlakbij Deventer. U voelt zich vast welkom in de fijne ruimtes van het uitvaartcentrum en crematorium. Midden tussen de oude bomen liggen de begraafplaats en het gedenkpark. Alles is aanwezig voor een uitvaart volgens uw wensen.

Yarden begraafplaats Colmschate

Yarden begraafplaats Colmschate ligt naast het dorp Colmschate, ten oosten van Deventer. De kleine en rustige begraafplaats ligt tussen hagen en oude bomen. Begraafplaats Colmschate heeft particuliere graven, graven voor kinderen en urnen en een strooiveld.

Uitvaart regelen in Deventer

Een uitvaart regelen betekent veel beslissingen nemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze uitvaartverzorgers in Deventer staan voor u klaar vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. In goed overleg bepaalt u samen hoe de uitvaart eruit komt te zien. En wat u zelf wilt doen en wat wij voor u regelen. Zo helpt Yarden u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Deventer

Stap voor stap, samen invulling geven aan een uniek afscheid. Maak kennis
Lisanne Brederveld uitvaartverzorger Deventer Ik help de familie bij het organiseren van een mooi en passend afscheid. Maak kennis
Uitvaartverzorger Annet van den Berg Samen met u voor een goed afscheid verzorgen. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen afscheid? Misschien vindt u het een moeilijk onderwerp om over na te denken. Bedenk dan dat het voor uw nabestaanden fijn is om te weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen organiseren zoals u dat wilt. Leg uw uitvaartwensen daarom vast. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Welke kleur bloemen u graag wilt. Of welke muziek u wilt laten horen.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locatie Yardenhuis Steenbrugge.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Uitvaartwensen vastleggen

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Overijssel

Wat kost een uitvaart in Deventer?

Hoeveel kost een goed afscheid? Wat kost een begrafenis of crematie in Deventer en omgeving? Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u dit gemakkelijk zelf. Bent u op zoek naar een flexibele uitvaartverzekering met een lage premie? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. U bepaalt zelf hoe u het verzekerde bedrag wilt uitkeren.

Vereniging Yarden in Deventer

In Deventer en omgeving bent u van harte welkom bij de evenementen die Vereniging Yarden regelmatig organiseert. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen over afscheid nemen en verliesverwerking. Yarden organiseert deze evenementen omdat wij vinden dat overlijden en dood onderwerpen zijn waar je gewoon over moet kunnen praten. Omdat ze bij het leven horen. De vrijwilligers van Vereniging Yarden staan ook voor u klaar als u wel wat hulp kunt gebruiken. Bij het afscheid nemen van iemand van wie u houdt bijvoorbeeld.

bekijk onze agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt