"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Begrafenis of crematie regelen in regio Deventer

Regio Deventer heeft meerdere prachtige uitvaart- en opbaarlocaties. Deze zijn bekend bij onze uitvaartverzorgers. Als u een uitvaart moet regelen, kunnen zij u daarbij helpen en u adviseren over welke keuzes er mogelijk zijn.


Man steunt op kist met bloemen

Man steunt op kist met bloemen

Stel op bankje overziet begraafplaats

Man neemt afscheid op begraafplaats

Uitvaart

Het is misschien geen prettige bezigheid, maar wel onderdeel van het leven: een uitvaart organiseren. Bij een uitvaart moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Daarom nemen wij bij Yarden, u in deze moeilijke periode zo veel mogelijk zorg uit handen. En adviseren wij u over de mogelijkheden. Wilt u bijzonder vervoer als rouwauto? En hoe wilt u dat de dienst eruit komt te zien? Wilt u die vanuit een geloof organiseren? Of heeft u andere persoonlijke wensen?

U kunt in deze regio bij Yarden terecht voor een uitvaartcentrum (mortuarium), crematorium en begraafplaats. In een uitvaartcentrum wordt de overledene verzorgd en eventueel opgebaard, als opbaring niet thuis gebeurt. Na deze eerste periode van opbaring, wordt de overledene overgebracht naar een crematorium voor een crematie of naar een begraafplaats voor een begrafenis.

Uitvaartverzorgers Yarden Deventer

Leer onze uitvaartverzorgers kennen via onderstaande digitale visitekaartjes. Wilt u via persoonlijk contact vragen stellen? Neem dan gerust, zonder verder verplichtingen, contact met hen op.

Stuur ons een bericht

Onze uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorger Annet van den Berg Samen met u voor een goed afscheid verzorgen. Maak kennis
Lisanne Brederveld uitvaartverzorger Deventer Ik help de familie bij het organiseren van een mooi en passend afscheid. Maak kennis

Uitvaartcentrum Yarden regio Deventer

In Diepenveen zit ook yardenhuis Steenbrugge: crematorium, uitvaartcentrum en begraafplaats. Wij bieden alle faciliteiten voor de zorg van uw overleden dierbare, vanaf het moment van overlijden tot en met de plechtigheid. Voor u als nabestaande is het uitvaartcentrum dag en nacht toegankelijk.

Uitvaartcentrum in de buurt van Deventer

Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn heeft een warm en intiem interieur, waardoor u op uw gemak en in alle rust afscheid kunt nemen. Verder vindt u in Epe ook een uitvaartcentrum.

Nuttige websites

Crematorium Deventer

In de regio Deventer kunt u terecht bij ons crematorium en twee strooivelden (voor de as). Vlak bij de stad vindt u yardenhuis Steenbrugge. Dit ligt in de landelijke omgeving van Diepenveen, en beschikt over een kleine en grote aula, 2 restaurants en een familiekamer. Bovendien is er veel mogelijk op het gebied van beeld en geluid, zodat u kunt zorgen voor een persoonlijke sfeer. Onze uitvaartverzorgers denken graag met u mee om een waardig afscheid te organiseren.

Asbestemming

Zoekt u een strooiveld op een bijzondere plek? Yarden-locatie Delhuyzen ligt op de Veluwe, vlak bij Arnhem. Hier kunt u de as uitstrooien in de bossen of op de heide. Bij Vrijland Arnhem vindt u een strooiveld speciaal voor veteranen.

Begraafplaats Colmschate in Deventer

Yarden heeft in de omgeving van Deventer 2 begraafplaatsen. Begraafplaats Colmschate is een mooie plek in het oosten van Deventer, waar u een naast de begraafplaats ook urnengraven vindt. In Diepenveen vindt u de begraafplaats van yardenhuis Steenbrugge: een oase van rust, doordat de graven zijn omgeven door hoge, oude bomen.

Uitvaartverzekering

De financiering van een uitvaart mag een mooi afscheid nooit in de weg staan. Verzeker u voor de kosten van de uitvaart met een Yarden uitvaartverzekering. Benieuwd wat u aan premie betaalt bij Yarden? Bereken het eenvoudig en snel zelf.

Vereniging Yarden

Ook voor en na het overlijden zijn we er voor u en uw naasten. De Vereniging Yarden heeft als doel om iedereen, die daar behoefte aan heeft, te ondersteunen bij het laatste afscheid en de verwerking van het verlies. Daarvoor organiseren we lezingen en een jaarlijks symposium. Kijk in onze agenda welke evenement er bij u in de buurt zijn.

Bijeenkomsten

Apeldoorn

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur