"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Dinkelstreek

De Twentse Dinkelstreek heeft vele mooie uitvaartmogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers luisteren goed naar uw wensen en informeren u graag over de mogelijkheden.


Samen gepast afscheid nemen

Samen gepast afscheid nemen

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Elkaar steunen tijdens de uitvaart

Uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Onze uitvaartverzorgers proberen uw wensen en die van uw dierbare zo goed mogelijk uit te voeren zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een betrokken en persoonlijk afscheid kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. Daarom staat bij Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek u als klant centraal. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum elders in Twente, voor cremeren of begraven of voor een sobere of uitbundige uitvaartplechtigheid, de Yarden uitvaartverzorger luistert naar uw ideeën. En wij dragen er graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare voor een u een mooie herinnering wordt.

Lees meer

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. De uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar. Omdat zij bekend zijn met de verschillende gebruiken en tradities in de plaatsen in de regio, kunnen u goed adviseren over de bijzondere en talloze uitvaartmogelijkheden in de Twentse Dinkelstreek.

Opbaren in een uitvaartcentrum

In overleg met u kunnen wij de laatste verzorging van de overledene samen met u thuis uitvoeren. Uw uitvaartverzorger kan u alle zorg rondom de opbaring uit handen nemen. We kunnen de overledene opbaren in een uitvaartcentrum. Eventueel in een 24-uurs kamer zodat u op elk gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn. U kunt 24-uurs kamers vaak inrichten naar eigen smaak. Er is ruimte om foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken een plaats te geven, zodat de sfeer volledig aansluit bij uw wensen.

Thuisopbaring: Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek regelt alles

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn; met kamerschermen kan een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd. Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek regelt alle materialen om de opbaring mogelijk te maken. Dagelijks komt de uitvaartverzorger bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij haar terecht.

Inspiratie opdoen voor een uitvaart in Twente?

Op uitvaartgebied is veel mogelijk in de regio Dinkelstreek. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën voor u verzameld.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek

Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek verzorgt uitvaarten in Twente:

Agelo Haarle Oldenzaal
Albergen Harderbrinkhoek Ootmarsum
Beuningen Hezingen Oud Ootmarsum
Breklenkamp Langeveen Overdinkel
De Lutte Lattrop-Breklenkamp Reutum
Denekamp Losser Rossum
Deurningen Mander Saasveld
Fleringen Manderveen Tilligte
Geesteren Mariaparochie Tubbergen
Glane Nutter Vasse
Weerselo

Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Wilt u meer weten?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Twente Dinkelstreek. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Onze uitvaartverzorger in Dinkelstreek

Yarden uitvaartverzorger Hanneke Bakker Voor mij is iedere uitvaart bijzonder, net als ieder mens. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt