Yarden is er voor u in regio Dinkelstreek, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Dinkelstreek

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Onze uitvaartverzorgers proberen uw wensen en die van uw dierbare zo goed mogelijk uit te voeren zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een betrokken en persoonlijk afscheid kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. Daarom staat bij Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek u als klant centraal. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum elders in Twente, voor cremeren of begraven of voor een sobere of uitbundige uitvaartplechtigheid, de Yarden uitvaartverzorger luistert naar uw ideeën. En wij dragen er graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare voor een u een mooie herinnering wordt.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft mij goed in deze periode geholpen. Niets was te veel, en alles is volgens afspraak nagekomen.”

Ernst

Uitvaartzorg in regio Dinkelstreek

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek

Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek verzorgt uitvaarten in Twente:

Agelo Harderbrinkhoek Ootmarsum
Albergen Hezingen Oud Ootmarsum
Breklenkamp Langeveen Overdinkel
De Lutte Lattrop-Breklenkamp Reutum
Denekamp Losser Rossum
Deurningen Mander Saasveld
Fleringen Manderveen Tilligte
Geesteren Mariaparochie Tubbergen
Glane Nutter Vasse
Haarle Oldenzaal Weerselo

Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Wilt u meer weten?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Twente Dinkelstreek. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. De uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar. Omdat zij bekend zijn met de verschillende gebruiken en tradities in de plaatsen in de regio, kunnen u goed adviseren over de bijzondere en talloze uitvaartmogelijkheden in de Twentse Dinkelstreek.

Opbaren in een uitvaartcentrum

In overleg met u kunnen wij de laatste verzorging van de overledene samen met u thuis uitvoeren. Uw uitvaartverzorger kan u alle zorg rondom de opbaring uit handen nemen. We kunnen de overledene opbaren in een uitvaartcentrum. Eventueel in een 24-uurs kamer zodat u op elk gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn. U kunt 24-uurs kamers vaak inrichten naar eigen smaak. Er is ruimte om foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken een plaats te geven, zodat de sfeer volledig aansluit bij uw wensen.

Thuisopbaring: Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek regelt alles

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn; met kamerschermen kan een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd. Yarden Uitvaartzorg Dinkelstreek regelt alle materialen om de opbaring mogelijk te maken. Dagelijks komt de uitvaartverzorger bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij haar terecht.

Inspiratie opdoen voor een uitvaart in Twente?

Op uitvaartgebied is veel mogelijk in de regio Dinkelstreek. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën voor u verzameld.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE