"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Keizer Uitvaartzorg

Bij Yarden & Keizer Uitvaartzorg Doetinchem werken we veel samen met lokale crematoria en begraafplaatsen in de regio Doetinchem en we staan dag en nacht voor u klaar. Doordat we bekend zijn met de lokale gebruiken en tradities, kunnen we u hierover goed adviseren. De dienstverlening van Yarden & Keizer wordt gewaardeerd met een 9,4.


Yarden bloemen Doetinchem

Uitvaarverzorgers Yarden&Keizer Doetinchem staan u bij

Uitvaarverzorgers Yarden&Keizer Doetinchem staan u bij

Crematie of begrafenis regelen in Doetinchem?

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Yarden & Keizer Uitvaartzorg Doetinchem is er om samen met u het afscheid van een dierbare op een liefdevolle en persoonlijke manier vorm te geven. De wensen van u en de overledene staan centraal bij de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers voeren deze uit met groot respect en inlevingsvermogen voor verbondenheid die er tussen u en de overledene was en is.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

Bij Yarden & Keizer kunt rekenen op onze toegewijde en professionele medewerkers. We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Daarom streven we ernaar dat u bij ons steeds contact heeft met dezelfde uitvaartverzorger. Deze denkt met u mee, geeft advies en regelt op basis van uw wensen de hele uitvaart.

Hij of zij is ook op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken. Na de uitvaart heeft u nog een evaluatiemoment met de uitvaartverzorger, waarin u ook de factuur bespreekt. Belangrijk is dat elk afscheid, groot of juist in besloten kring, perfect verloopt. Dat is ons vak.

Wij zijn uw uitvaartverzorgers

Yarden uitvaartverzorgster Ineke Keizer Uw wensen staan centraal, ik realiseer ze! Maak kennis

Regio uitvaartzorg: Doetinchem

Yarden & Keizer Uitvaartzorg is gevestigd in Doetinchem. We werken veel samen met crematoria en begraafplaatsen in de hele regio. Onlangs is Yarden Crematorium Slangenburg in Doetinchem geheel verbouwd en aangepast aan de wensen van deze tijd. Zelfs een uitvaartplechtigheid in de avonduren is hier mogelijk.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden & Keizer Uitvaartzorg

Yarden & Keizer Uitvaartzorg Doetinchem verzorgt uitvaarten in: Doetinchem, Montferland, Doesburg, Bronckhorst, Oude IJsselstreek, Aalten, Didam, Doesburg, Drempt, Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Hummelo, Gaanderen, Zelhem, Halle, Wehl, Kilder, Loerbeek, Beek, Zeddam, Stokkum, ‘s-Heerenberg, Lengel, Azewijn, Vethuizen, Braamt, Wijnbergen, Varsseveld, Westendorp, Heelweg, Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft, Etten, Varsselder, Netterden, Megchelen, Gendringen, Voorst, Breedenbroek, Dinxperlo, De Heurne, Bredevoort, Steenderen, Baak, Rha, Olburgen, Toldijk, Vierakker, Wichmond, Vorden, Hengelo en Keijenborg.

Dienstverlening

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die er in Doetinchem en omgeving zijn.

Thuis opbaren: de mogelijkheden

Steeds vaker kiest de familie ervoor om de overledene thuis op te baren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op dit gebied. Zo kunt u de overledene opbaren op bed, of bijvoorbeeld op een takkenbaar van wilgentenen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor opbaring in een rouwcentrum. Ook dan helpen we u graag.

Uitvaartmuziek

Muziek speelt vaak een belangrijke rol bij de uitvaartplechtigheid. Het zorgt voor een moment van herkenning, sfeer en bezinning.

Uw uitvaartwensen centraal

Yarden & Keizer Uitvaartzorg Doetinchem verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. We staan dag en nacht voor u klaar. Doordat we bekend zijn met de gebruiken en tradities in de dorpen in de regio Doetinchem, kunnen we u hierover goed adviseren.

Duidelijke afspraken geven u rust

Uw uitvaartverzorger van Yarden & Keizer Uitvaartzorg Doetinchem maakt in overleg met u de offerte voor de uitvaart op. Na afloop neemt u deze samen door en krijgt u inzicht in de totale kosten, inclusief de variabele posten, zoals consumpties en advertenties. Zo krijgt u meteen goed inzicht en voorkomen we verrassingen. Deze helderheid schept rust.

Uitvaartmogelijkheden voor uw eigen afscheid

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid er bijvoorbeeld uit? We praten er graag eens over met u. Onze uitvaartverzorgers zijn er voor iedereen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Meer informatie over uitvaarten

Wilt u meer weten over uitvaartmogelijkheden? De uitvaartverzorger van Yarden & Keizer Uitvaartzorg Doetinchem helpt u graag verder. Neem contact met ons op, we vertellen u graag over alle uitvaartmogelijkheden in deze regio. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Yarden & Keizer kan u helpen de juiste locatie te vinden voor het afscheid dat u voor ogen heeft.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur