"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Mirjam Uitvaartzorg

Afscheid nemen doet iedereen op zijn eigen manier. De medewerkers van Yarden & Mirjam Uitvaartzorg Dordrecht helpen u graag de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Vanuit het hart, persoonlijk, op maat, warm, betrokken en met toewijding. De dienstverlening van Yarden & Mirjam wordt gewaardeerd met een 9,6.

R

Toermalijnring 1040

3316 LC Dordrecht

Routebeschrijving
K 06 19 47 2815 06 19 47 2815

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Stel op bankje overziet begraafplaats

Crematie of begrafenis regelen in Dordrecht?

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op een moment dat de emoties van het afscheid de boventoon voeren, moet u naast allerlei algemene zaken ook de uitvaart regelen. Mirjam Hamoen van Yarden & Mirjam - voorheen Yarden & Verkaik - ondersteunt u hierin graag. Samen met haar team regelt, verzorgt en begeleidt Mirjam uitvaarten, op een heel persoonlijke en bijzondere manier. We zijn er trots op om mensen van dienst te kunnen zijn in alle disciplines binnen de uitvaart en dat alles in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen schakelen.

Afscheid nemen doe je met je hart

Dat betekent dat u persoonlijk afscheid neemt van uw dierbare, op een manier die bij u past. Het is belangrijk dat het afscheid karakteristiek is voor de overleden persoon. Afscheid nemen doet iedereen op zijn eigen manier. Hoe u ook in het leven staat en welke visie u ook heeft. Een persoonlijk afscheid helpt bij de verwerking van uw verlies. Het geeft houvast voor de toekomst en markeert een nieuw begin.

Uitvaartzorg vanuit ons hart

Wij werken vanuit ons hart. Als Yarden & Mirjam Uitvaartzorg Dordrecht het afscheid voor u mag verzorgen, bieden wij warmte, passie, luisteren, binding, ruimte, respect, rust, zekerheid, vertrouwen maar bovenal toewijding. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de dag van de uitvaart - ondanks het verdriet, het gemis en het schrijnende gevoel - een dag met een gouden randje kan worden. Een fantastische herinnering die u meeneemt naar de toekomst.

Uitvaartmogelijkheden in Dordrecht en omgeving

Yarden & Mirjam Uitvaartzorg is werkzaam in Dordrecht en omgeving. Vanuit onze vestiging in Dordrecht zijn we goed bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de omgeving. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u heeft gekozen voor een begraafplaats, crematorium of opbaarmogelijkheid elders in het land.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Uitgebreide mogelijkheden, altijd anders en uniek

Wanneer Yarden & Mirjam de uitvaart voor u verzorgt, zetten wij ons ten volle in om het afscheid een persoonlijk karakter te geven. Wij bieden dan ook geen standaard pakket. Wij luisteren naar uw wensen en voeren deze nauwkeurig uit, zodat de uitvaart een unieke en persoonlijke gebeurtenis wordt. Daarbij vinden we het heel belangrijk dat u als nabestaande, als u dat wilt natuurlijk, zoveel mogelijk deelneemt aan het afscheidsproces. Bijvoorbeeld door samen de laatste verzorging te doen, muziek uit te zoeken of tijdens de uitvaart te spreken. Mocht u daar niet toe in staat zijn, dan neemt Mirjam dat met alle liefde over. Zo zorgen we met elkaar voor een mooi en waardig afscheid.

Familiekamers

U kunt Yarden & Mirjam Uitvaartzorg Dordrecht ook inschakelen voor de verzorging en opbaring van de overledene. Dat kan bij u thuis, maar u kunt ook via ons gebruik maken van één van de 4 familiekamers in het uitvaartcentrum aan de Jan Valsterweg in Dordrecht. Iedere kamer heeft zijn eigen, unieke uitstraling. Omdat u een sleutel krijgt van de voordeur en van uw eigen kamer, kunt u uw dierbare op elk gewenst moment van de dag bezoeken. Ook is het mogelijk om in Het Uitvaartcentrum aan de Nassauweg (naast de Essenhof) een familiekamer te huren.

Verzorging

Yarden & Mirjam Uitvaartzorg Dordrecht beschikt over een ruimte waar u een rouwbezoek aan uw dierbare kunt brengen. U wordt warm en betrokken ontvangen, er staat een kopje koffie of thee voor u klaar en er is altijd een luisterend oor. Ook beschikken wij over een verzorgingsruimte waar u in alle rust, met elkaar, de laatste zorg kunt geven aangaande de persoon wassen, aankleden, haarverzorging en eigen parfum op doen. U gaat per slot van rekening ook keurig netjes verzorgd de deur uit.

Afscheidsarrangementen

Bij het regelen van een uitvaart voor een overleden dierbare, kan het prettig zijn om goed zicht te houden op de kosten. U moet immers veel keuzes maken waar een prijskaartje aan hangt, van het bloemstuk en het aantal familiebezoeken tot de duur van de plechtigheid en het horeca-arrangement. Om vooraf duidelijkheid te hebben over de kosten, kunt u bij Yarden & Mirjam kiezen uit 4 verschillende 'afscheidsarrangementen'. U betaalt een vaste prijs, een all-in bedrag, voor het betreffende arrangement.

Bekijk de Yarden afscheidsarrangementen

Over Mirjam Hamoen

Luisteren, helpen, organiseren - en er zijn. Maak kennis

Faciliteiten

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt