Yarden is er voor u in Dordrecht en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Dordrecht en omgeving

Begraven of cremeren, koffie of champagne, sprekers, muziek of stilte. Alles is mogelijk zolang het maar bij u past. Een uitvaart is namelijk maatwerk, dus uw wensen staan centraal. Yarden & Omega helpt u graag bij het regelen van de uitvaart. Onze diensten bieden wij in de hele regio Dordrecht.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Blij met hoe we zijn geholpen met de uitvaart. Samen hebben we het heel mooi gedaan. Waardig en respectvol.”

Lionella 

Uitvaartzorg in Dordrecht en omgeving

Bert Verkaik weet precies welke uitvaartmogelijkheden er zijn in de regio Dordrecht. "Ik kan u adviseren welke locatie goed bij u past en ben goed op de hoogte wat de mogelijkheden zijn. Ook denk ik mee om een passende locatie te vinden." Bij zijn werk combineert hij de kwaliteit en professionaliteit van Yarden met de kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht van hemzelf als uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Persoonlijke en betrokken uitvaartzorg

Bert Verkaik van Yarden & Omega weet als geen ander hoe belangrijk het is om professioneel én betrokken te zijn. Alleen door goed te luisteren kan hij zorgen voor een persoonlijke, vakkundig georganiseerde uitvaart.

Dag en nacht voor u klaar

Yarden & Omega luistert naar al uw uitvaartwensen en voert deze nauwkeurig uit. "Ik sta dag en nacht voor u klaar. Omdat ik goed op de hoogte ben met de verschillende gebruiken en tradities in de regio, kan ik u hierin goed informeren en inspireren.”

En uw eigen uitvaart?

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid? "Ik praat er graag eens met u over uw laatste wensen. Deze leg ik dan voor u vast. Mocht het dan zover zijn dan verzorg ik graag uw uitvaartwensen."

Contact

Yarden & Omega is er voor iedereen. Ook als u niet of elders bent verzekerd ben ik er voor u. Wilt u meer weten? U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsgegevens

Yarden & Omega
Van Ravesteyn-Erf 502
3315 DV Dordrecht
BTW nr NL002026498B16

Bloemen van Flowers by Mandy

Yarden & Omega werkt samen met Flowers & Design by Mandy. Een uniek concept, waarbij een bloemstuk of bloemenarrangement gemaakt kan worden dat helemaal past bij de overledene. Er is veel mogelijk, helemaal op maat en naar uw eigen wens. Zonder meerkosten wordt u aan huis bezocht op een moment dat u dit uitkomt. Uw eigen wensen kunnen vertaald worden in een persoonlijke bloemengroet.

MEER INFORMATIE

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST