"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Drachten

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in Drachten en omgeving? De uitvaartmedewerkers van Yarden laten u graag onze 3 uitvaartlocaties zien. Bij yardenhuis van Goutum, yardenhuis van Heerenveen en Yarden Uitvaartcentrum De Schans helpen wij u bij een goed afscheid.


Begrafenis of crematie in Drachten

De uitvaartverzorgers van Yarden weten precies welke mogelijkheden er zijn voor een uitvaart in de omgeving van Drachten. Zij kennen de uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria goed. Wilt u graag meer informatie, of een rondleiding? U bent van harte welkom. Yarden Drachten maakt gebruik van 3 prachtige uitvaartlocaties in de omgeving: yardenhuis van Goutum, yardenhuis van Heerenveen en Yarden Uitvaartcentrum De Schans Heerenveen.

Aan de rand van Leeuwarden vindt u Yardenhuis van Goutum. Dit uitvaartcentrum en crematorium ligt in een groene en rustige omgeving. Vanuit Yardenhuis van Heerenveen kijkt u uit over de Friese weilanden. Er is een grote aula, 2 restaurants en een gedenkpark. Yarden Uitvaartcentrum De Schans ligt in Heerenveen-Noord. U voelt zich er vast op uw gemak door de rustige sfeer.

Uitvaart regelen in Drachten

Als u hulp nodig heeft bij een regelen van een uitvaart, bent u bij Yarden aan het juiste adres. Wij helpen u bij een goed afscheid. Wat wilt u zelf regelen voor de uitvaart? Wat kunnen de ervaren uitvaartverzorgers van Yarden in Drachten voor u doen? Onze uitvaartbegeleiders vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn er voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Drachten.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers:

Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Veel nabestaanden vinden het moeilijk om beslissingen te nemen over de uitvaart van hun dierbare. U kunt uw familieleden helpen door uw laatste of uitvaartwensen vast te leggen. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt. Heeft u al eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Weet u bijvoorbeeld al of u begraven of gecremeerd wilt worden?

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locaties: Yardenhuis van Heerenveen en Yarden Uitvaartcentrum De Schans Heerenveen.

Zelf uw uitvaartwensen vastlegen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Friesland:

Wat kost een uitvaart in Drachten?

Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u gemakkelijk de kosten van een begrafenis of crematie. Zo weet u wat een uitvaart in Drachten en omgeving ongeveer kost. Zoekt u een uitvaartverzekering? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. Met onze uitvaartverzekering verzekert u zich van een goed afscheid.

Vereniging Yarden in Drachten

Wilt u graag eens met iemand praten over afscheid nemen of de dood? De vrijwilligers van Vereniging Yarden staan voor u klaar. Of het nu voor, tijdens of na de uitvaart is. Ook organiseren onze vrijwilligers activiteiten over afscheid nemen en verliesverwerking. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Ook in de omgeving van Drachten. U bent van harte welkom.

BEKIJK DE AGENDA

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt