Yarden is er voor u in Drachten, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Drachten

Als u hulp nodig heeft bij een regelen van een uitvaart, bent u bij Yarden aan het juiste adres. Wij helpen u bij een goed afscheid. Wat wilt u zelf regelen voor de uitvaart? Wat kunnen de ervaren uitvaartverzorgers van Yarden in Drachten voor u doen? Onze uitvaartbegeleiders vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn er voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Drachten.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

 • de uitvaartplechtigheid regelen
 • het lichaam verzorgen
 • rouwboeket regelen
 • muziek verzamelen en controleren
 • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
 • wensen van de nabestaanden uitvoeren
 • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken wensen en stellen vragen
 • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

  Stel zelf uw uitvaart samen

  De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

  BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

  “Blij met hoe we zijn geholpen met de uitvaart. Samen hebben we het heel mooi gedaan. Waardig en respectvol.”

  Lionella

  Uitvaartlocaties in Drachten

  De uitvaartverzorgers van Yarden weten precies welke mogelijkheden er zijn voor een uitvaart in de omgeving van Drachten. Zij kennen de uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria goed. Wilt u graag meer informatie, of een rondleiding? U bent van harte welkom. Yarden Drachten maakt gebruik van 3 prachtige uitvaartlocaties in de omgeving: yardenhuis van Goutum, yardenhuis van Heerenveen en Yarden Uitvaartcentrum De Schans Heerenveen.

  Aan de rand van Leeuwarden vindt u Yardenhuis van Goutum. Dit uitvaartcentrum en crematorium ligt in een groene en rustige omgeving. Vanuit Yardenhuis van Heerenveen kijkt u uit over de Friese weilanden. Er is een grote aula, 2 restaurants en een gedenkpark. Yarden Uitvaartcentrum De Schans ligt in Heerenveen-Noord. U voelt zich er vast op uw gemak door de rustige sfeer.

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

  Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

  Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

  BEKIJK DE CHECKLIST

  Uw uitvaartwensen vastleggen

  Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

  MEER INFORMATIE