"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Drents Wold

Een persoonlijk afscheid voorbereiden begint met weten wat er allemaal mogelijk is. Yarden Uitvaartzorg Drents Wold luistert goed naar uw wensen en adviseert en inspireert u vervolgens graag.


Stel troost elkaar op begraafplaats

Man neemt afscheid op begraafplaats

Samen rouwen op de begraafplaats

Uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom staat u bij Yarden Uitvaartzorg Drents Wold centraal. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum elders in Drente, voor cremeren of begraven of voor een sobere of uitbundige uitvaartplechtigheid, de uitvaartverzorgers van Drents Wold Uitvaartzorg luisteren naar uw ideeën en verzorgen de uitvaart zoals u dat wenst. We kunnen u adviseren over algemene zaken rond de uitvaart, maar ook over de specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden die de regio Drents Wold te bieden heeft. Onze medewerkers, veelal afkomstig uit deze streek, helpen u graag verder.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Wij goed bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria, uitvaartcentra en andere mogelijkheden in de buurt. Wij werken veel samen met het yardenhuis van Reestborgh. Ook met het Crematorium De Boskamp in Assen werken wij intensief samen.

Als u kiest voor een andere uitvaartlocatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen wij dat ook voor u regelen.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

In de dienstverlening hechten we bij Yarden Uitvaartzorg Drents Wold veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom streven wij ernaar dat u bij ons steeds met dezelfde uitvaartverzorger te maken heeft. Iemand die met u mee denkt, advies geeft en vervolgens op basis van uw wensen de hele uitvaart regelt. Uw uitvaartverzorger is tevens op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

Thuisopbaring: altijd mogelijk

Naast opbaring in een uitvaartcentrum kunnen wij ook altijd een thuisopbaring voor u verzorgen. Wij regelen dan alle materialen om dit mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt dan dagelijks bij u langs om de overledene te verzorgen en de koeling te controleren. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht. Een thuisopbaring is altijd toegestaan, wel moet er voldoende ruimte zijn om de baar te kunnen plaatsen. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn, met kamerschermen kan er een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd.

De overledene kan worden opgebaard in de kist, in een lijkwade op een opbaarplank, op het eigen bed of op een baar. In alle gevallen kunt u, als u dat wilt, uw eigen beddengoed gebruiken. Bij een opbaring op bed plaatsen we een koelplaat op een matras. Deze bedkoeling bestaat uit een dunne plaat die ervoor zorgt dat het lichaam tijdens de opbaring wordt gekoeld, zodat de overledene tot de dag van de uitvaart op bed kan blijven.

Nazorg door Yarden Uitvaartzorg Drents Wold

Yarden Uitvaartzorg Drents Wold kan u helpen met diverse vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking, of een opzegservice voor het eenvoudiger afhandelen van diverse administratieve zaken. Een gesprek met een van onze nazorgconsulenten behoort ook tot de mogelijkheden.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Drents Wold

Yarden Uitvaartzorg Drents Wold verzorgt uitvaarten in de regio Drents Wold:

Havelte Darp Havelterberg Uffelte
Diever Wapse Dieverbrug Geeuwenbrug
Wittelte Dwingeloo Wapserveen Vledder
Frederiksoord Nijensleek Wilhelminaoord Vledderveen
Doldersum Wateren Oude Willem Hijken
Oranje Bovensmilde Smilde Hoogersmilde

Wilt u meer weten?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Onze uitvaartverzorgers

Yarden uitvaartverzorgster Jolanda Lem Een mooi afscheid blijft een waardevolle herinnering. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt