Yarden is er voor u in regio Drents Wold, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Drents Wold

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom staat u bij Yarden Uitvaartzorg Drents Wold centraal. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum elders in Drente, voor cremeren of begraven of voor een sobere of uitbundige uitvaartplechtigheid, de uitvaartverzorgers van Drents Wold Uitvaartzorg luisteren naar uw ideeën en verzorgen de uitvaart zoals u dat wenst. We kunnen u adviseren over algemene zaken rond de uitvaart, maar ook over de specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden die de regio Drents Wold te bieden heeft. Onze medewerkers, veelal afkomstig uit deze streek, helpen u graag verder.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Alles was goed en precies gegaan zoals wij het graag wilden. Veel ruimte voor eigen keuzes, tussentijdse aanpassingen en een goede nazorg.”

Nienke

Uitvaartzorg in regio Drents Wold

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Wij goed bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria, uitvaartcentra en andere mogelijkheden in de buurt. Wij werken veel samen met het yardenhuis van Reestborgh. Ook met het Crematorium De Boskamp in Assen werken wij intensief samen.

Als u kiest voor een andere uitvaartlocatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen wij dat ook voor u regelen.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Drents Wold

Yarden Uitvaartzorg Drents Wold verzorgt uitvaarten in de regio Drents Wold:

Havelte Darp Havelterberg Uffelte
Diever Wapse Dieverbrug Geeuwenbrug
Wittelte Dwingeloo Wapserveen Vledder
Frederiksoord Nijensleek Wilhelminaoord Vledderveen
Doldersum Wateren Oude Willem Hijken
Oranje Bovensmilde Smilde Hoogersmilde

Wilt u meer weten?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

In de dienstverlening hechten we bij Yarden Uitvaartzorg Drents Wold veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom streven wij ernaar dat u bij ons steeds met dezelfde uitvaartverzorger te maken heeft. Iemand die met u mee denkt, advies geeft en vervolgens op basis van uw wensen de hele uitvaart regelt. Uw uitvaartverzorger is tevens op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

Thuisopbaring: altijd mogelijk

Naast opbaring in een uitvaartcentrum kunnen wij ook altijd een thuisopbaring voor u verzorgen. Wij regelen dan alle materialen om dit mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt dan dagelijks bij u langs om de overledene te verzorgen en de koeling te controleren. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht. Een thuisopbaring is altijd toegestaan, wel moet er voldoende ruimte zijn om de baar te kunnen plaatsen. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn, met kamerschermen kan er een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd.

De overledene kan worden opgebaard in de kist, in een lijkwade op een opbaarplank, op het eigen bed of op een baar. In alle gevallen kunt u, als u dat wilt, uw eigen beddengoed gebruiken. Bij een opbaring op bed plaatsen we een koelplaat op een matras. Deze bedkoeling bestaat uit een dunne plaat die ervoor zorgt dat het lichaam tijdens de opbaring wordt gekoeld, zodat de overledene tot de dag van de uitvaart op bed kan blijven.

Nazorg door Yarden Uitvaartzorg Drents Wold

Yarden Uitvaartzorg Drents Wold kan u helpen met diverse vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking, of een opzegservice voor het eenvoudiger afhandelen van diverse administratieve zaken. Een gesprek met een van onze nazorgconsulenten behoort ook tot de mogelijkheden.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE