"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Kampen en Dronten

Wat zijn de mogelijkheden voor een uitvaart in de regio Kampen en Dronten? Onze uitvaartverzorger kent ze allemaal en adviseert u graag over alles rondom de uitvaart en de mogelijkheden die passen bij uw wensen.


Begrafenis of crematie in Kampen en Dronten

Waar wilt u graag afscheid nemen? Onze ervaren uitvaartverzorgers kennen alle uitvaartlocaties in de omgeving van Kampen en Dronten. Voor een begrafenis of crematie heeft Yarden 2 prachtige uitvaartlocaties in de regio: Yarden Uitvaartcentrum Cello in Kampen en Yarden Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten. Zoekt u een andere locatie voor een uitvaart? Ook dan helpen wij u graag.

Yarden Uitvaartcentrum Cello ligt aan de rand van Kampen, in een groene omgeving. Het is een prettig klein uitvaartcentrum. In onze 3 opbaarkamers ziet u foto’s van de Kamper brug, molen en Koornmarktspoort. Het uitvaartcentrum ligt direct tegenover de begraafplaats.

Yarden Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten heeft een ruime en lichte aula, 3 opbaarkamers en een verzorgingsruimte. U neemt hier afscheid zoals u dat wilt. Welke wensen heeft u voor de opbaring, condoleance, uitvaartdienst en catering? Onze uitvaartmedewerkers helpen u graag.

Uitvaart regelen in Kampen en Dronten

De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden helpen u graag bij het regelen van de uitvaart. Zij weten precies waar u aan moet denken als iemand overlijdt van wie u houdt. En wat de mogelijkheden zijn voor een uitvaart in Kampen en Dronten. Wilt u graag bepaalde zaken zelf regelen voor de begrafenis of crematie? Dat is uiteraard mogelijk. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • na de uitvaart voor de nabestaanden zorgen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Kampen en Dronten:

Op gepaste afstand dichtbij... Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen afscheid? Misschien wilt u er liever nog niet over nadenken. Maar voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Waar u de afscheidsdienst wilt laten plaatsvinden. Of welke muziek u wilt laten horen. Leg uw belangrijkste uitvaartwensen vast, zodat uw nabestaanden uw uitvaart kunnen organiseren zoals u dat wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op 1 van onze locaties: Yarden Uitvaartcentrum Cello en Yarden Uitvaartcentrum De Wissel.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Overijssel:

Wat kost een uitvaart in Kampen of Dronten?

Wat kost een uitvaart in Kampen en Dronten? Gebruik de Yarden uitvaartkosten calculator en bereken zelf wat een begrafenis of crematie ongeveer kost. Uw wensen bepalen de kosten van de uitvaart. Zo is een crematie vaak goedkoper dan een begrafenis. Zoekt u een uitvaartverzekering? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie.

Vereniging Yarden in Kampen en Dronten

Yarden vindt afscheid, verlies en dood onderwerpen waar je gewoon over moet kunnen praten. Het hoort nu eenmaal bij het leven. Daarom organiseert Vereniging Yarden allerlei activiteiten om de dood bespreekbaar te maken. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Ook in de omgeving van Kampen en Dronten. U bent van harte welkom. De vrijwilligers van Vereniging Yarden ondersteunen u ook bij een goed afscheid. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Bekijk de agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra budget om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt