Yarden is er voor u in Dronten en Kampen, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Kampen en Dronten

De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden helpen u graag bij het regelen van de uitvaart. Zij weten precies waar u aan moet denken als iemand overlijdt van wie u houdt. En wat de mogelijkheden zijn voor een uitvaart in Kampen en Dronten. Wilt u graag bepaalde zaken zelf regelen voor de begrafenis of crematie? Dat is uiteraard mogelijk. Yarden helpt u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • na de uitvaart voor de nabestaanden zorgen.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Professionele verzorging. Klantvriendelijk, accuraat en met heldere begeleiding”

Edward 

Uitvaartlocaties in Kampen en Dronten

Waar wilt u graag afscheid nemen? Onze ervaren uitvaartverzorgers kennen alle uitvaartlocaties in de omgeving van Kampen en Dronten. Voor een begrafenis of crematie heeft Yarden 2 prachtige uitvaartlocaties in de regio: Yarden Uitvaartcentrum Cello in Kampen en Yarden Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten. Zoekt u een andere locatie voor een uitvaart? Ook dan helpen wij u graag.

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria, begraafplaatsen, of niet-traditionele locaties in de buurt. Het is zelfs mogelijk om je uitvaart bij een niet Yarden locatie te te plannen. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of bekijk locaties bij u in de buurt.

NEEM CONTACT MET ONS OP


Yarden Uitvaartcentrum Cello ligt aan de rand van Kampen, in een groene omgeving. Het is een prettig klein uitvaartcentrum. In onze 3 opbaarkamers ziet u foto’s van de Kamper brug, molen en Koornmarktspoort. Het uitvaartcentrum ligt direct tegenover de begraafplaats.

Yarden Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten in Dronten heeft een ruime en lichte aula, 3 opbaarkamers en een verzorgingsruimte. U neemt hier afscheid zoals u dat wilt. Welke wensen heeft u voor de opbaring, condoleance, uitvaartdienst en catering? Onze uitvaartmedewerkers helpen u graag.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE