"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Emmeloord

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in Emmeloord en omgeving? De uitvaartverzorgers van Yarden Emmeloord zijn op de hoogte en adviseren u graag over alles rondom de uitvaart en de mogelijkheden in de regio. U kunt ook altijd een beroep doen op een uitvaartconsulent van Yarden in uw buurt, voor het vastleggen van uw uitvaartwensen.


Begrafenis of crematie in Emmeloord

De uitvaartverzorgers van Yarden Emmeloord kennen de uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria in de omgeving goed en helpen u graag bij het kiezen van een locatie. In Emmeloord heeft Yarden een prachtige locatie voor een begrafenis of crematie: Yarden Uitvaartcentrum ‘t Westerhuis.

Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis ligt in Emmeloord en is goed bereikbaar. De familiekamer is rolstoelvriendelijk en heeft een kinderhoekje. Wilt u graag bij uw overleden dierbare zijn? Van onze opbaarkamers krijgt u een eigen sleutel. Vanuit de koffielounge kijkt u uit op de begraafplaats.

Uitvaart regelen in Emmeloord

Waar moet u allemaal aan denken als iemand overlijdt van wie u houdt? Onze ervaren uitvaartverzorgers in Emmeloord en omgeving staan voor u klaar en helpen u graag. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Welke zaken kunnen wij voor u regelen? Wat wilt u graag zelf doen? In goed overleg organiseren wij de uitvaart volgens uw wensen. Yarden helpt bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Emmeloord

Stap voor stap, samen invulling geven aan een uniek afscheid. Maak kennis
Afscheid nemen is geen loslaten, maar een andere manier van vasthouden Maak kennis
Op gepaste afstand dichtbij... Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Een goed afscheid helpt je verder. Daarom is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt. Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Leg uw belangrijkste wensen vast. Zodat uw nabestaanden weten wat u wel of juist niet wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw wensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze uitvaartlocatie: Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Uitvaartwensen vastleggen

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Flevoland:

Kosten van een uitvaart in Emmeloord

Wilt u zich verzekeren voor de kosten van een uitvaart? Kies de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. Wilt u weten wat een begrafenis of crematie in Emmeloord ongeveer kost? Dat berekent u eenvoudig met de Yarden uitvaartkosten calculator.

Vereniging Yarden in Emmeloord

Hoe kunnen de vrijwilligers van Vereniging Yarden u helpen? Wilt u zich voorbereiden op het afscheid van iemand van wie u houdt? Of wilt u eens met iemand praten over uw eigen dood? Onze vrijwilligers staan voor u klaar. Daarnaast organiseert Vereniging Yarden allerlei activiteiten over afscheid nemen en verliesverwerking. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Ook in de omgeving van Emmeloord. U bent van harte welkom.

Bekijk de agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra budget om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt