Yarden is er voor u in Emmeloord, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Emmeloord

Waar moet u allemaal aan denken als iemand overlijdt van wie u houdt? Onze ervaren uitvaartverzorgers in Emmeloord en omgeving staan voor u klaar en helpen u graag. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Welke zaken kunnen wij voor u regelen? Wat wilt u graag zelf doen? In goed overleg organiseren wij de uitvaart volgens uw wensen. Yarden helpt bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaart van mijn moeder fantastisch geregeld. Goed begeleid, tot in de puntjes verzorgd en ook fijn dat er nazorg was.”

Edith

Begrafenis of crematie in Emmeloord

De uitvaartverzorgers van Yarden Emmeloord kennen de uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria in de omgeving goed en helpen u graag bij het kiezen van een locatie. In Emmeloord heeft Yarden een prachtige locatie voor een begrafenis of crematie: Yarden Uitvaartcentrum ‘t Westerhuis.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis ligt in Emmeloord en is goed bereikbaar. De familiekamer is rolstoelvriendelijk en heeft een kinderhoekje. Wilt u graag bij uw overleden dierbare zijn? Van onze opbaarkamers krijgt u een eigen sleutel. Vanuit de koffielounge kijkt u uit op de begraafplaats.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE